Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

H34D 

všechny recenze uživatele

Osvěžující, chvalitebně zábavný snímeček, jenž si neklade za cíl nic víc, než pobavit diváka v romantických intencích. Herecké duo nepřekračuje škatulky žánru, nicméně působí docela sympaticky. Přidružený Woody Harrelson je však jednoznačně překonává, škoda, že je ho na obrazovce tak málo. Friends with Benefits se může tvářit jako satira, jenže jak se chýlí ke konci, stává se čím dál víc tuctový. Jako romantickému filmu mu to sice nemůžeme neústupně vyčítat, ale drobný opar zklamání popřít nelze. 6/10 ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nech sa to tvári akokoľvek neotrelo a inovačne, stále sa jedná o klasickú schému romantickej komédie. Teda aspoň záverečná polhodina úplne zabíja tú svižnú, sviežu, nenudiacu a originálnu predchádzajúcu časť, kde si Mila s Justinom skvelo sekundovali a príbeh mal neskutočné grády. Téma nezáväzného vzťahu tu bola rozobratá do detailov, nechýbali megavtipné momenty, pár gagov zo života, v ktorých sa našiel snáď každý z nás. Tvorcom kvitujem, že sa im námet nzvrhol do nejakej podradnej úrovne a že si udržal film svoju úroveň. Takisto aj casting vedľajších rolí vyšiel na výbornú, Woody a Patricia perfektne dopĺňali dejovú líniu, hudba skvelo dopĺňala situácie a ja len doplním aj štvrtú hviezdičku, ktorú si tento film oprávnene zaslúži. 80%. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Jasne že to tu už bolo, ale je to natočené štýlom, pri ktorom sa skrátka nedá nudiť. Herecké obsadenie je lepšie ako Reitmanov Kutcher s Natálkou a dokonca to mi to príde aj trošku dospelejšie. Skrátka prirodzenejšie. Fajnové dialógy, ktoré majú šťavu, sú dynamické, zábavné, trefné a nenudia. Rovnako ako hlavný herci, ktorý to zahrali perfektne. Na Milu Kunis sa kuká nádherne, však je aj na čo a sympaťák Timberlake je rozhodne veselší a vtipnejší ako Kutcher v No Strings Attached. Skratka zase mix, ktorý tu už bol, ale zase podaný inak a tento krát príjemne na vysokej úrovni. 89% - 4* ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits, to je jasně čitelná rovnice. Sex bez citů a jakýchkoliv závazků. „Problém“ (však) nastává, pokud se (časem) dostaví city. Kdo by to byl (před shlédnutím) řekl, že tahle tuctovka (předem určená k pošlapání a rozcupování? a (ne)jeden by si myslel, že na ní nenechá jednu nit suchou) bude v mnohém pravdivější a upřímnější než snímek http://www.csfd.cz/film/265642-blazniva-zatracena-laska/, který jsem si střihnul včera a notně si tím pokazil pohodový večer. Zásadní rozdíl je v tom, že snímek W. Glucka si na nic nehraje, je bezprostřední, odsejpá (přesněji řečeno v prvních 2/3), nechybí nadhled, nesnaží se poučovat, moralizovat a jako bonus to ústřednímu duu Kunis – Timberlake náramně šlape a dvojice se bryskně doplňuje. Na což si v případě Justina (ve světle lehce podobných rolí) začínám pomalu zvykat a přestává mě (to) již překvapovat, v případě Mily je to příjemné zjištění (překvapení). Takže: u mě dobrý a to je už od nepaměti za 3*. To i přes fakt, (který zde více než výstižně popsal uživ. O*R*I*N). Na druhou stranu, i to je život. Byť pravda, dalo se k tomu ROZHODNĚ dojít s větší invencí a nadhledem a nikoliv udýchaně doklopýtat, včetně konce, vystřiženého jak z Love Actually. Přesto (v rámci žánru) já byl (převážně) spokojen a tak budu (pro tentokrát) spíš chválit. P.s. Woody Harrelson, to je kapitola sama pro sebe. Jasný důkaz toho, že není malých rolí, pouze malých herců. S ním bych snad i na ten „lov kunďáků“ zašel :-) Ikdyž, přeci jenom bych dal přednost „buchtičkám „ (přičemž, né nutně, těm krémovým). 70% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

První polovina je dechberoucí. Mnohdy nečekaně nekorektní dialogová nálož probíhající mezi dokonalým párečkem Milou Kunis a Timberlakem je až odzbrojující. Jedna z nejsympatičtějších dvojic co pamatuji však po této smršti vtipů a jiskření zabředne do (sice předpokládaných) klasických klišé a snímek naprosto ztratí tempo. I tak jde každopádně o osvěžující záležitost a kromě skvělého ustředního dua jsou perfektní i ujeté vedlejší role. A hlavně už vím, že Sean White je megaborec, letadla létají sama a kvůli sloním uším nikdo nechce opíchat Obamu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Jamie (Mila Kunis) koupí dva gyrosy a jdou s Dylanem (Justin Timberlake) na střechu. Cestou mají oba gyros v roce, avšak když vyjdou na střechu, mají ruce prázdné. V dalším záběru ale už gyrosy jedí. (griph)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 35 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama