Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (25)

  • Jamie (Mila Kunis) koupí dva gyrosy a jdou s Dylanem (Justin Timberlake) na střechu. Cestou mají oba gyros v roce, avšak když vyjdou na střechu, mají ruce prázdné. V dalším záběru ale už gyrosy jedí. (griph)
  • V čase 1:01:50 je vidět, že Dylan (Justin Timberlake) nemá župan, avšak jen o pár vteřin později už jej má na sobě. (panMartin)
  • Ve scéně, kdy Jamie (Mila Kunis) vyzvedává Dylana (Justin Timberlake) na letišti a odjíždejí společně taxíkem, se střídají záběry, kdy postavy mají a nemají zapnuté bezpečnostní pásy. (Pavlínka9)
  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)
  • Jamie (Mila Kunis) v jednej scéne spomína, že ju odpudzujú mužské nohy, pretože má nepríjemné spomienky na tie otcove. Inokedy zase hovorí, že svojho otca nikdy nepoznala. (QooBo)

Reklama

Reklama