Reklama

Reklama

Středoškolák Nathan Harper trpí návaly zlosti a sám sobě připadá cizí. Nevychází příliš ani s rodiči, kteří jsou na něj přísní, a navštěvuje psycholožku Bennettovou. Když se spolužačkou Karen pracují na školním referátu o pohřešovaných dětech, najdou na internetu fotografii malého chlapce. Na stránce simulující jeho dnešní podobu objeví Nathan sám sebe. Zjistí, že se jmenuje Steven a jeho rodiči jsou Lorna a Martin Priceovi. Spojí se on-line s adresou, ale netuší, že je odposloucháván muži kolem bývalého agenta srbské tajné služby Nikoly Kozlova. Ti záhy přijdou k nim domů, zabijí matku i otce a vyhodí dům po povětří. Nathanovi s Karen se ale podaří uniknout... Nathan volá policii, ale na lince se mu ozve agent CIA Frank Burton. Nathan je nedůvěřivý. Nakonec Nathanovi i Karen pomůže psycholožka Bennettová, která pracuje pro CIA. Harperovi byli také agenti. Nathanův pravý otec Martin Price je nezávislým tajným agentem a podařilo se mu ukrást Kozlovovi seznam pětadvaceti politiků a důstojníků CIA, kteří někdy prodali státní tajemství. Kozlov chce Nathana dostat, aby mohl Pricea vydírat a získat seznam zpátky... Nathan s Karen dostanou od Bennettové adresu, kde se mají zatím ukrýt. V bytě, který patří Martinu Priceovi, sebere Nathan pistoli a mobil. Když oba zjistí, že jsou jim CIA i Kozlov v patách, prchají odtud... Nathanovi se podaří několikrát odrazit útok Kozlovových mužů, pak ho najde Burton se svými muži. Nathan mezitím zjistí, že na mobilu z bytu je otcův seznam. Dojde mu, že je na něm i Burton, který se ho snaží dostat dřív, aby své jméno vymazal. Když je pak napadne Kozlov, Nathan s Karen znovu utíkají. Kozlov Nathana kontaktuje a vyhrožuje mu zabitím jeho přátel. Nathan mu řekne, že mu seznam vrátí, a dá si s ním sraz na stadionu během baseballového utkání... (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Trailer 2

Recenze (396)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Lautnerův fotr musí být nějaký vysoce postavený hollywoodský žid. Aby se totiž takový prasečí xicht s hereckým nadáním špatně vydlabané tykve dostal před kameru, kde by se po jeho boku zaponižovala dokonce i samotná Ripleyová, to už chce mít v zádech pořádného potentátu! A tak slavný homodlak z Tvajlajtu i k hlavní roli přišel! No a film je to samozřejmě výborný, takový barevný, obsahující snad vše, co Rodriguez vystříhal ze Spy kids pro nadměrnou debilitu. To ovšem bohužel nevylučuje, že se u toho opět pár třináctek řádně vyprstí a ten nehezký hoch s tolik inteligentním obličejem se v nějaké žumpě objeví znovu! ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý akční thriller pro teenagery a fanoušky Taylora Lautnera. 1) No, jak vše dopadne, když slavná bojovnice s Vetřelci dělá psycholožku vlkodlakovi? Prozradím vám to. Náš hrdina nakonec přečůrá FBI i agresivní bandu profesionálních agentů z bývalé Jugoslávie. Tak to dopadne. 2) 19letý Taylor Lautner (hledá své pravé rodiče) je pěkný kluk a nesporně zanechá mnohé své fanynky a pár fanoušků úplně bez dechu. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Akčňák pre Twajlajt generáciu. Priamočiary, nekomplikovaný. A keďže je hlavnou skupinou divákov, právo tento druh obyvateľstva ( prepáčte za výraz ), bolo obsadiť Taylora Lautnera tou správnou voľbou. Pózuje ( nehrá ) o stošesť, sem tam zmláti dlhoročných profesionálov v štýle pána Bournea a stihne zbaliť načačkanú sexy kočku, ktorej ten dočasný život na úteku asi ani veľmi nevadí. Takže milé násťročné školoupovinné diváčky, tu nieje čo riešiť. ()

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Množstvo uživateľov zatratilo tento film len preto že sa tam objaví Lautner, samozrejme nieje to dokonalý herec ale často záleží aj na scenári a tento nebol dobrý.Tvorcovia sa snažili navodiť tajnú špionážnu zápletku a priblížiť sa žánrovo podobným filmom, to moc nepodarilo ale ako poobedňajšia oddychovka stačí. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Fuj, jsem rád, že jsem tu hodinu a tři čtvrtě vydržel bez zažívacích potíží, protože tohle je v rámci žánru snímek asi s nejmenší snahou o jakoukoliv inovaci a ukázání něčeho inovativního, co jsem tisíckrát neviděli. Tragický výkon Lautnera opravdu nepomáhá, koukat se dá aspoň na Lily a Sigourney je v tomhle opravdu naprostá škoda. Plus za vyloženě odporné počítačové triky při jízdě vlakem fakt nemůžu dát nic lepšího než tohle a to se to blíží spíš k odpadu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Nathan (Taylor Lautner) sedí s Frankem Burtonem (Alfred Molina) v bistru, je možné si všimnout, že se během střihů mění hladila nápojů v jejich sklenicích. (Aknah)
  • Taylor Lautner bol nominovaný na ocenenie Zlatá malina v kategórii Najhorší herec v hlavnej úlohe. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

Zemřel Michael Nyqvist, padouch z Johna Wicka

28.06.2017

V pouhých 56 letech nás v úterý opustil Michael Nyqvist, švédský herec, jenž se v poslední dekádě dočkal mezinárodní slávy. Ačkoliv vám jeho jméno možná nic neříká, tvář určitě znáte. Nyqvist se… (více)

Reklama

Reklama