Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

digishit 

všechny recenze uživatele

Když jsem tyto takzvané "hvězdy" viděl poprvé tak jsem vše žral stejně jako ostatní. Bavilo mě se dívat na Ricka a jeho rodinku klasických Amíků co okrádají lidi, kteří přijdou s věcí, kterou dědí po deset generací, prodat za mrzký peníz.. Nevadilo mi to, protože jsem si říkal, že dobře jim tak, když si takových věcí neváží a musí je vermomocí vyměnit za něco co utratí v nejbližším kasinu. V té době jsem pořad ohodnotil 4* a nestyděl jsem se za to. Teď se musím skoro stydeť, že jsem na něco takového skočil. Časem jsem totiž začal celou show podezírat z podvodu. Moje podezření se potvrdilo, když jsem zapátral na internetu. Ano i takové články mohou být podvod, ale když se na pořad pořádně díváte tak jim musíte dát za pravdu. Každopádně názor jsem změnil (a nikomu ho nenutím). History Channel se změnil na stanici, která neustále dokola opakuje tyto podvodné reality show a Pawn Stars všem kraluje! Hodnocení měním na 1* a to jen díky tomu, že i když je věc, kterou někdo přinese předem domluvená tak historie kolem této věci bude pravdivá. ()

Tomiss13 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála věcí, na které se dá v televizi dívat. Člověk se nejen pobaví, ale něco se i dozví. Osazenstvo zastavárny je taky super, a některé hlášky mě dostávají. Tento pořad mě baví. Nejraději bych dal 5 hvězd, ale je třeba se držet nějakého obecného měřítka. Každopádně mezi škváry, co televizní stanice produkují, je tohle desetihvězdičkový skvost. ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dabing, který má v češtině Austin, je naprosto dokonalej a z celého pořadu patří k nejvtipnějším věcem. V každé partě totiž musí být nějakej idiot, který se stará o pobavení všech ostatních. Ono se to nezdá, ale čas od času se můžeme něco přiučit, neboť nám je i vysvětleno, k čemu daná položka sloužila a podobně. 7/10 ()

Milonak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl 2 díly (respektive 1 díl a cca 10 minut druhého) a musím říct, že je to strašlivý hnůj. Samozřejmě to je připravená reality show a nemá to se skutečným "bazarem" či "výkupem" - nebo co to je - absolutně nic společného. A výrazně mě překvapuje, že to ještě Nova či Prima nenatočily v české verzi. Jednu hvězdu dávám za to, že se člověk něco dozví. Do prdele - tohle vážně je prototyp dnešní zábavy????!!!! Odpovím si sám - ano, je. BOHUŽEL.... ()

Macamica 

všechny recenze uživatele

Zastavárna, která si hraje i seriózní odhad všeho možného - na druhou stranu právě to přizývání různých znalců mě na tom baví nejvíc, sice někdy plácají úplně o něčem jiném, než mají v ruce, aby zakryli, že si vlastně s tím daným předmětem až tak moc rady neví, ale ve většině případů se něco zajímavého dovím.. a krom toho mě baví i linka toho rodinného podniku a 3 generací, které mají na různé věci různé pohledy :-) Čas od času se ráda dívám a pak čekám, až třeba za rok natočí zas něco nového, protože jinak člověk ty díly umí skoro zpaměti. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Richard Harrison zemřel v červnu 2018, když prohrál boj s Parkinsonovou nemocí. Před smrtí ještě stihnul vydědit vnuka Coreyho a vše odkázal synovi Rickovi. Ten je nyní jediným majitelem podniku. (Tonula)
  • V některých dílech se objevila slečna Olivia Black, do které se zakoukal Chumllee. Když později vyšlo najevo, že existují její nahé snímky, společnost History ji stáhla z vysílání. (Tonula)
  • Zastavárna má celkem 30 zaměstnanců a podle jejich slov je denně obchodem zakoupeno okolo 300 předmětů. (oje)

Reklama

Reklama