Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Původní francouzský snímek jsem neviděl a je to asi dobře, protože bych s pomyšlením, že tvůrci navíc ještě domrvili předlohu, trpěl mnohem více. Je to film o mladých pro mladé? Serious? Považuju se ještě za člena mladé generace, ale tato optika se mi vůbec nelíbí a nějak mi nesedí. Nejenže je to neskutečně hloupoučké a naivní, ale současně nezáživné a příšerně nudné. Pointa mi jemně unikla, asi ty nové začátky, pochopení a bla bla... Všemu dalo korunu kouzelné mávnutí pyšného tatínka na svého nadaného synka v průběhu koncertu (mávnutím ruky a brnknutím struny ukrutné napětí zmizelo), to mě dostalo - takhle se řeší problémy (vlastně tahle interpretace mě jako příklad dost dožrala). Hvězda za to, že jsem to dokoukal a taky za přítomnost Thomase Janea (Thomas, Whyy???). 1/10! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Příšerně unylá věc. Po dvaceti minutách jsem měl chuť vypnout přehrávač a dělat něco smysluplnějšího, tedy naprosto cokoliv, ale nakonec jsem stejně vydržel do očekávaného konce (konců). Ona Miley Cyrus (tady ještě v době před znevkusněním) jinak hraje dobře, o Demi Moore platí totéž... Jenže když nemají co hrát, je to bída. Jediným světlým bodem byla scéna rodiče u večeře - potomci v pokoji. Jinak nic. A také byl docela průšvih, že jediný originálnější nápad, tedy chatovací okna vyskakující přímo do obrazu, pro změnu zabil ořez obrazu.__P.S. Pokud obraz oříznutý nebyl a ta okna byla tak osekaná schválně, jsou tvůrci ještě neschopnější než jsem si myslel. ()

Reklama

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt těžkej průser......Tento film mě pouze utvrzuje, že ty "pubertální romantické " filmy fakt nemám rád...snad jen vyjímka American Pie 1-4, ale jinak je nevyhledávám....No....zatímco ve filmu Poslední píseň mě Miley Cyrus řekněme nevadila, ale naopak mi byla i sympatická, v LOL jsem ji fakt nemohl vystát, nevím proč, ale vždy když se objevila na scéně, chtěl jsem to vypnout....Jinak k filmu.....průměrný, předvídavý bez náznaku něčeho smysluplného......Tak tohle ne, díky.....Odpady! moc nedávám, jenom když nejdem schopen se na film dodívat, tady jsem to tak tak ustál... ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak nie. Prekvapenie sa nekonalo. Ďalší z rady filmov, kde si na svoje prídu dievčatá a chlapcom to nemá veľmi čo ponúknuť. Plus je v jednoduchosti deja a "riešenia realnych" problémov teenegerov. Cyrus potešila. Som zistil, že celkom aj vie zahrať a zostať pri tom stále prirodzená. Moore sa po odmlke zase ukázala a nesklamala. jeden alebo dva skutočne vtipné momenty však film nezachránia. Dievky odchované na Patyzónovi, hor sa na tento film. 2 z 5 ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Celý ten úsměvně i ubrečeně výmluvný koncept, že tahle generace sice nevěnuje čas studiu (a tím nemyslím striktně školu), ale místo toho si užívá života - šuká, chlastá a poslouchá hudbu, mi přijde děsně kreténský. Někdo by jim měl říct, že my jsme v sedmnácti taky šukali, chlastali, hulili a jak tak poslouchám svý rodiče, tak i oni v šedesátkách a sedmdesátkách netrávili volný čas čtením bible. Společnost se mění skrz užívání médií. Naši rodiče neměli ty naše internety, takže se scházeli face to face, věci si hledali v knihách a poslouchali druhý. Moje generace má s tou mladou v podstatě stejný možnosti, rozdíl je ale ve stylu. My využijeme email, abychom se sešli, děcka se sejdou tam. Nám slouží internet, abychom na něm našli informace, děcka je nehledaj, protože jsou přece na internetu. Doba se zrychluje, ale klouže se jenom po povrchu. Představte si lidi jako mravence a společnost jako cibuli. Dneska se běhá po povrchu cibule děsně rychle a mravenec může být v jeden moment kdekoliv, nepodívá se ale pod slupku. To je strašně jednoduchý pro marketing, protože stačí cibuli hezky nastříkat, navonět, namalovat a je už úplně jedno, že je uvnitř shnilá nebo prázdná nebo tříakordová nebo těhotná. Neměl bych nejmenší problém vyspat se s Miley Cyrus, rozuměl bych jejím problémům, uměl ji poradit s oblečením a vím, co dělá za hudbu. Jenže ona by měla sakra problém rozumět jedinýmu slovu, když bych se bavil s kamarády, udržet koncentraci u hudby, co poslouchám, neusnout u filmů, na který se dívám. Smutným paradoxem pro mládež 21. století je fakt, že čím dostupnější informace jsou a čím více je jich k dispozici, tím méně je jich přijímáno. Na to se dá říct jen LOL. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • Douglas Booth (Kyle) sa kvôli svojej postave učil hrať na gitaru. (Cherry_Bomb)
  • V úvodu filmu, kdy jede Lola (Miley Cyrus) podzemní dráhou, je možné zahlédnout billboard s upoutávkou na původem českou hru „Mafia 2“. (Scelleton)
  • Pôvodne nebolo v scenári, aby Janice (Lina Esco) zjedla slimáka v Paríži, ale herečka Lina Esco to chcela vyskúšať. Reakcia Ashley Greene bola skutočná. (Arsenal83)

Reklama

Reklama