Reklama

Reklama

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky Anne (Demi Moore) a její dcery. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (282)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Ach Tvůj Bože!!! Tohle bylo opravdu za trest. Nejen, že celý film byl praktickou exkurzí v obludáriu, ale tak mohutné výstřiky emocionálních žvástů do éteru, potažmo povědomí diváků (cílová skupina 10-15, zřejmě), mne utvrdily v tom, že dnešní mládež musí být nutně dementní díky takovým patosům a hormonálním sračkám, které naprosto neodpovídají skutečnosti. Nejvíc mne pobavila scéna, kdy matka seřvala dceru a ta běžela do pokoje ke svému deníčku píšíc : "Proč jsem to zas tak pokazila?". Je tohle reakce normálního teenagera? Nenechte se vysmát. Ten by v deníčku tak nehorázně dehonestoval matku, že by si to za rámeček nedala. Mno a když vezmu zbytek tohoto dokumentu o "dementní americké mládeži na střední", vyjde mi odpudivá nekoukatelná zhovadilost s naprosto nesympatickými herci. Kristova noho, nikdy víc! 0% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Keď som videl trailer, tak som si myslel, že to bude ako užívateľ verbal hovorí, niečo o takzvanej assbookovej degenaraci. Chcel som to vidieť, no prišiel nepríjemný šok. Idem s davom je jedna z prvých viet a potom ten dej, jedna hrôza. Demi Moore je pre mňa nepodarená herečka 80. rokov a opäť som sa pri sledovaní jej vo filme cítil zle. Myslel som, že len tí pubertiaci budú hrozní, ale tá rozvedená panička, správajúca sa ako nerozumný školák, neschopná si vychovať deti, otec, ktorí sa ťahá so šľapkami, babka ako cundra, ma usvedčili, že to bude ešte horšie. Mám dojem, že ročníky 1993 a mladšie sú trafené, zblbnuté komerčnou dobou. Akoby som videl bratových bývalých a súčasných spolužiakov. Generácia Hanny Montany a Justina Biebera, košielkových kráľov s výraznými bláznivými ofinami a obtiahnutými gaťami, pubertiačok, ktoré trávia svoj život na nete a diskotékach a s každým by sa radi vyspali, kde fajka (nemyslím vodné fajky, to je už akoby zlá samozrejmosť, myslím sexuálnu praktiku) a ľahké drogy ako marihuana sú bežnou vecou. Nikoho netrápi doba, že si z nás spravili ovce, nikto sa nesnaží o nič výnimočné, takých dav ničí, ohovára, odstrkuje a strápňuje. Pubertálne filmy sú dosť zlé, najmä tie americké, často nepoukážu na problém, skôr akoby mu robili reklamu, toto je jeden z tých chybných filmov. Pre mňa jedno z veľkých sklamaní roku, lebo som si myslel, že po filme Posledná pieseň s Miley Cyrus sa táto herečka nedá na nejakú hlúposť, myslel som si, že už viac rozmýšľa, nech mi nikto netvrdí, že si nemôže vybrať. Ešte raz a asi si ju vyradím čoskoro zo svojich obľúbencov, ak tak neurobím už teraz, škoda, pekná herečka. Určite sa tento film dal spraviť inak. Slovami pubertiakov, zabitá luxusná komerčná zábavička plná čajočiek (povoľných). Ale bola naša iba o málinko staršia generácia iná? Puberta je hrozný čas, ak neviete ako ju tráviť, normálne začínam chápať rodičov, len nie tých mojich, lebo ja som sa nesprával ako vo filmoch Prci prci prcičky, Eurotrip, LOL, Klip a podobne. Už to nechám tak, proste to bol ďalší lacný komerčný trapas. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Naprostá teenager klasika. Začne to vztahem s kamarádem, přijde hádka, usmíření a happyend. Nic novýho, ale takle se to hodnotit nedá, prostě moc novýho toho ani vymyslet nejde. Takže se to musí brát z hlediska provedení, obsazení atd... Miley je sympaťanda, její kamarádky vypadaly taky k světu. Ten její gejík věřím, že taky oslovil holčičí stranu. A celkově to mezi nima všema včetně mamky, taťky a babči fungovalo....průměr, u kterýho se člověk nenudí. ()

Schuldiner odpad!

všechny recenze uživatele

Trapnost nejhrubšího zrna, kde opravdu nenarazíte na žádnou sympatickou postavu, což je v romantické komedii docela překvápko. I pro mou osobu. Tragická nesmyslnost plná hezounků a hnusných bárbínek. Neřeším nijak hluboce, když se mi někdo nebo něco nelíbí, ale pokud je něco uděláno, nebo někdo vypadá tak, aby se moc moc líbil/a, a realita se s tím záměrem tak nějak rozchází, vždy mě to ironicky rozesměje... Snad jen ta Demi... je krásná ženská, ale tuhle roli snad dostala za trest. A to nevím za jaký... Ale musela udělat něco opravdu ošklivého. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Videla som aj francúzsku verziu z 2008, a keď to mám porovnať, tak oba filmy mi vychádzajú ako typické teenage filmy. Na jednom mi vadilo to, na druhom ono. Na jednom sa mi páčilo to a na druhom ono. Francúzska verzia bola komornejšia a americká bola taká divokejšia ... výborná muzika v oboch prípadoch. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (19)

  • LOL je také zkratka anglického slovního spojení, které urychluje komunikaci v chatu a má význam lots of laugh (hodně se směju). (Claude Speed)
  • Pôvodne nebolo v scenári, aby Janice (Lina Esco) zjedla slimáka v Paríži, ale herečka Lina Esco to chcela vyskúšať. Reakcia Ashley Greene bola skutočná. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo v Chicagu a Paříži od 20.7 do 9.2010. (ČSFD)

Reklama

Reklama