Reklama

Reklama

Původně Britská televizní show, kterou vysílá v oficální licenci v kooperaci TV Prima (ČR) a TV JOJ (SR). Účastníci soutěže zde předvádí svůj talent, který se může týkat od tančení, zpěvu, přes žonglování až po třeba akrobatickou show. Úkolem je zaujmout porotu a diváky a postoupit do dalšího kola, případně celou soutěž vyhrát, za což vítěze čeká odměna ve výši 2,5 milionu Kč, angažmá v Las Vegas a případnou nominaci do celosvětového finále Got Talent. (Kratoc)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

Colonist 

všechny recenze uživatele

V současné době televizi moc nesleduji, mám ji zapnutou jen jako kulisu a občas na něco hodím oko. Když jsem měl v onen nedělní večer jako kulisu Novu a začínala Talentmania, po pár minutách jsem musel přepínat, to, co se dělo na obrazovce bylo nepopsatelně trapné (viz můj komentář Talentmanii). No a ze zvědavosti jsem to přepnul na Primu. Já sice nejsem příznivcem tohoto druhu reality show, ale zajímalo by mě, jak to teda vypadá na té Primě, když na Nově je to taková hrůza. No a ČSMT mě docela příjemně překvapilo. Vyvolení nebo BigBrother, mezi nimi nedělám žádný rozdíl, obojí bylo pro mě vždycky odpad, ČSMT se však dá překvapivě sledovat. Dobře zvolená porota, slušná moderátorská dvojice (která se jen musí ještě pořádně sehrát), zajímaví soutěžící a hlavně je to soutěž podle originální licence, žádná trapná kopie. I po další neděle raději zvolím jako kulisu Primu, ta tentokrát Nově vážně nakopala zadnici. Nedělám to rád, jak už jsem říkal, nefandím těmto pořadům, ale musím mu dát pěkné hodnocení. Zaslouží si to. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co bylo lepší, Talent Mania nebo Česko Slovensko má talent? Zpočátku jsem si myslel, že Talent mania, ale po pár dílech jsem pochopil, proč prima válcovala ve sledovanosti právě novu. Talent je prostě lepší. Lepší moderátorská dvojice, porota, dokonce i soutěžící. Jen škoda, že neměli zelené tlačítko, ale chápu, že se chtějí odlišit :D...70% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak řiká většina. Talentmanie je trapná až to bolí, trapnější pořad jsem snad ještě nikdy neviděl. Ta marnost okopírovat "Got Talent" a udělat si svojí soutěž je naprosto ubohá. Česko Slovensko má talent ví z čeho má těžit, má dva parádní moderátory a výbornou porotu v čele s respektovaným Jaro Slávikem. Co můžete chtít víc? ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Talenty máme v Česku i na Slovensku úžasné, tie nehodnotím ani v rámci Česko Slovensko má talent, ani v rámci konkurencie (sračková Talentmánia). JOJka sa síce nezachovala pekne, keď Markíze prebrala najdojnejšiu kravičku, ale v ich spracovaní má tá súťaž stále akú-takú dušu i grády. Zbavili sa "vyžitého kata" Haberu, arogantnej Banášovej a zobrali si iba to najlepšie - trefného Krausa. K nemu pridali inteligentnú a roztomilú Bílú a skutočného kata Slávika, zachovali klasické proporcie "...got talent" programov a vytreli si s megatrápnou Talentmániou riť. V rámci našej produkcie slušná televízna zábava. (60%) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Fyzická indispozice a neschopnost soustředit se na čtení mě přivedla před TV obrazovku v době, kdy probíhala tahle soutěž. Nebudu spekulovat na téma, proč dvě konkurenční televize vysílají ve stejném období prakticky shodné pořady, z tohoto stupidity klání však vychází jako vítěz TV PRIMA. Moderátoři nejsou esencí trapnosti, porota není vyloženě nesympatická a soutěžící... no, 3x jsem ze sebe vypotila velmi uznalé pokývání hlavou. Ještě by to chtělo nebýt tak předposraně korektní (viz. nadšení z rapujících slepců či neutnutí falešně pějících "metalových" dětiček), ale koukat se na to dá. Což rozhodně neznamená, že bych se to chystala sledovat pravidelně :-P. 44% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (6)

  • Vítězem první řady se stalo akrobatické duo Dae Men. (SONY_)

Reklama

Reklama