Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejlepší Česko Slovenská talentová show začíná! Nenechte si ujít první díl a ty nejzajímavější, nejdojemnější, ale i nejhorší účastníky zcela nové show s mezinárodním obsazením. V rolích porotců poprvé Zdeněk Troška a Alena Šeredová a s nimi i oblíbená Adéla Banášová a "kat" Palo Habera! To vše pod taktovkou moderátorské jedničky - Leoše Mareše. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (411)

st.verka odpad!

všechny recenze uživatele

Kdy už na N@vě pochopí, že na tuhle trapnou moderátorskou sestavu už nikdo není zvědavý. A čím to, že jim Prima vytřela zrak? Někdo by se tam měl nad tím zamyslet a nedělat z nás hlupáky, kteří spolknou všechno, co jim obrazovka nabídne. Tuhle soutěž projeli na celé čáře. Zkrátka další trapný X faktor. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Mainstreamová the-most-mass zábava pro všechny - teda podle tvůrců ano. Ale stydím se, že jsem viděl těch pár minut téhle nevalné, rozkydlé, pochybné, neurotické, odporně zapáchající show. Porota zasedá v následujícím složení: 1) žvatlající obtloustlý čert s jemňouškým "š", 2) jen trapně hýkající taliánská fúrie, 3) áďuška pinocchio a 4) hýkoň šťourající se v uchu. K tomu moderátor Ferro Ferrari, který mně saje nervy jako Dracula krev. Komerční hnuszszszs. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Show 5/10/// +někteří soutěžící byly opravdu skvělí (Dominik Turza, Matůš Pišný a můj favorit Alena Smolíková a fenka Keysi), jednoznačně povedené finále, Palo Habera v porotě, systém vyřazování (stylem turnajového pavouka) -přeslazený úvodní večer, to bylo něco naprosto otřesného, ke všem něžňoučký Zdeněk Troška (to se bojí říct kritiku?), Novácký vlezlí a vtíravý útok na diváka, obrovské množství reklamy, otřesný, trapný, zarostlý a všude se vtírající Leoš Mareš (a kde jsou ty moderátorky, které se rvali o post moderátorské dvojky? Od castingu jsem o nich neslyšel), mimochodem Leoše nejvíc setřel jeden soutěžící (klaun Pupa) se slovy "musíš na mě pořád šahat", z toho jsem nemohl :DD, jinak co tam dělal Genzer a Suchánek? Kdybych chtěl koukat na ně, tak koukám na jejich pořad/// Hned od začátku mi bylo jasné, že tady je něco špatně. A ono toho bylo špatně víc. Kdyby mě takovéto soutěže nezajímali víc než je zdrávo. Nebo jinak to řeknu, kdyby se do soutěže nehlásili zajímavý soutěžící, tak tento pořad ihned ignoruji. Naštěstí stačilo ignorovat jenom porotu a jednoho trapáka a dalo se na to celkem dívat. No nic nebudu to dál rozebírat, napsal bych toho ještě hodně negativního. Jen doufám, že další "ročník" této soutěže nevznikne a teď mě omluvte jdu si opět na YouTube pouštět ty nejlepší videa ze soutěže :§)/// Celkem 40 %/// ()

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Není možné snad většího odpadu. Neskonale trapný Mareš, kterého doplňuje buzerantsky psychicky labilní Troška, bohatýr idiot Habera, nemodelka (která má stále komplexy, že ji moderování nenabídli) Banášová a uzavírá retardovaná Šeredová. Jestli Vám tohle připadá vulgární a neshlédli jste Talentamanii, tak Vás prosím udělejte, ať změníte názor! ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Karikatura původní talentové soutěže, vrchol nevkusu a čtyři trefy mimo při výběru porotců. Co však naprosto nechápu, je snaha o citové vydírání, které podle mě nezapadá do formátu pořadu. Už mě nebaví dávat jednu hvězdu za Mareše. Tady to nezachrání ani on. Posledním hřebíčkem do rakve je Tipmania. Tato část pořadu mě ujistila, že jeho další sledování je naprosto zbytečné. ()

Galerie (48)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno