Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Héééj, tohle nebylo zdaleka tak špatné, jak jsem od Van Damma očekával. I na to, co se dělo, taková poklidná, hladinu nečeřící až artově noirová záležitost, kde těch pár pohybů předvádí mladší generace a Jean-Claude se tak může na stará kolena šetřit. Na béčko překvapivě neodfláknutý scénář se zvraty a zradami, akce ani technika nechyběly (byť bylo obé trochu skromnější, leč filmu to nijak nevadilo) a za kamerou a stříhacím pultem taky nestála naprostá trdla. Tedy docela překvapení, které se samozřejmě do kin nedostane, ale na DVD produkci akčního thrilleru se stárnoucí hvězdou v hodně levných "kulisách" přinejmenším potěší. ~~~ 3,5* ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

JCVD je zase zpátky a role záporáka by mu opravdu sakra sedla...škoda, že do toho zase namíchal city a kýčovitě slabá místa, která jsou už ohranou písničkou, kazící celkový dojem. Ve spojení s Adkinsem jsem čekal opravdu akční podívanou a ani té se mi nedostalo..sakra proč tedy nadprůměr a tří hvězdy??? Je to prostě slabostí pro tohohle belgického sympaťáka, za tu jednu skvěle dotaženou choreografii a za Van Dammovu garsonku se sbírkou houslí v zabijáckém stylu, která neměla chybu.. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Nejnebezpečnější zbraň proti nepříteli, je další nepřítel.......... Celkem podmanivá a pěkná hudba (Neal Acree), ale to je asi tak vše. Film má strašnou spoustu chyb. Z těch více viditelných jich sem pár napíšu. 1 - Když JVCD leze do svého "kumbálu" odsune hubici vodovodu vlevo. Po střihu je však hubice uprostřed.......... 2 - Když JVCD dostává diamanty jsou mu hozeny na stůl. Při tomto hodu jeden diamant z pytlíku vypadne na stůl. Při krátkém střihu už tam však není........... 3 - Jeden muž je zde zasažen šípem z kuše do pravé části plic. Když jej však odnášejí není zásah na bílé košili vůbec vidět. Natož nějaká krev........... 4 - Když Flint použije samonaváděcí samopal vystřelí z něj šestnáctkrát, ale děr ve zdi je jen devět............ 5 - (nesmyslná a nelogická) Tak bych nazval zásadní chybu jinak naprosto profesionálního zabijáka. JCVD si do svého bytu vezme naprosto neznámou ženu. Že to nebude tak jednoduché pochopí i blbec............... Film je klišé, viděné už snad stokrát, tady se ještě tvůrci přičiní tím, že nadělají spoustu chyb. Veřte, že jich je tam o hodně víc, než jsem napsal, stačí se jen pozorně podívat. Ale já už se nikdy nepodívám. Myslím si, že ten film je zbytečná blbost. Jedna hvězda za JCVD (Jean-Claude van Damme) a hudbu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Paganini? Kasparov? Nezkušený terarista? Kdepak. Viděli jste ten baret, hluboké existenciální myšlenky a nutkání řešit třídní rozpory? JCVD představuje Jeana Paula Sartrea (z důvodů omezení propagace tabákových výrobků bez dýmky) a tupá mlátička Adkins, která nemá ani tucha, že existence předchází podstatu, slouží v tomhle filozofickém podobenství jen jako zrcadlo dilemat souznění citu s rozumem. Kdo neumí číst mezi bukurešťskými řádky, tomu zůstane jen poznání, že chemie mezi ústřední dvojicí nefunguje, východoevropské lokace se svou jednakostí začínají zajídat, hepatitida kamerový filtr sucks a navíc se to bere až tragicky vážně (vyjma dvojsmyslného rozhovoru o hlazení želvy, ale to asi nebyl úmysl).. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pravda je ,že to funguje jako film docela dobře.Scénář,režie,herecký výkony obstojný.Ale všechno mi trochu pokazila ta dementní močka cáklá na kameru.Co tim Barabáš sledoval,fakt netušim.Ale sralo mě to hodně.Navíc sem pořád čekal na nějakou pořádnou revenge akci,ale ta prakticky nepřišla.Ale vcelku se dá říct,že film v poho.60%. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

Reklama

Reklama