Reklama

Reklama

Nájemní zabijáci

  • USA Assassination Games (více)
Trailer

Vincent Brazil a Roland Flint jsou dva nejlepší nájemní zabijáci na světě. Jeden z nich to umí s nožem a je ochoten za dobrou cenu vyřídit jakýkoliv cíl, druhý je zase špičkový odstřelovač. Brazil brzy dostane objednávku zlikvidovat šéfa drogového kartelu Pola Yakura, který byl právě propuštěn z ukrajinského vězení. Není však jediný, kdo ho chce zabít. Druhým mužem je Flint, který má s drogovým bossem nevyřízené účty. Znásilnil jeho ženu a bil ji tak dlouho, až skončila v kómatu. Vincent však netuší, že je návnadou pro chycení Rolanda zkorumpovanými policisty z Interpolu. Při prvním útoku zabije Yakurova bratra a Flint je i díky němu uvězněn. Uvědomuje si svou chybu a osvobodí ho. Podlý Yakura, chce Rolanda ranit na jeho nejcitlivějším místě, a tak zamíří za jeho bezmocnou ženou. I když jsou oba zabijáci tak odlišní, přesto spojí své síly k likvidaci nejhoršího drogového bosse ve východní Evropě. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Sarkastické poznámky verbala sa dajú brať za výstižné, taktiež nechápem to filtrované osadenie akéhosi kinoboxu v pozadí. Príbeh disponuje roztržitými obrazcami roztrasených difi efektov, občas v istých úsekoch sa film tvári na čosi inteligentnejšie ako typické vandammeovské béčko a v následnom šote sa však horkokyslo odhalí. Z jeho výzorovej premeny (ako Van Dammeho osobitne) možno s istotou tvrdiť, že sa hodí na záporáka a v Expendables 2 to neskôr zúžitkoval. Len by to trebalo prísť s lepším scenárom a vedieť navodiť fikčný svet nielen v oblasti 1 exteriérového bytu (teda no, jeho navodenie je tak "reálne", že reál(ň)e reálne a polícia sa zrejme presídlila do krajín tretieho sveta)... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Rozhodně bych z toho nedělal trágu. Nájemní zabijáci jsou béčkový thriller, který se snaží být něčím lepším, což ve výsledném dojmu není, ale přesto má spoustu kladných stránek, co mě jako diváka potěšily. Van Damme v roli poměrně nevyzpytatelného profesionálního zabijáka. Scott Adkins v sympatické roli. Atmosféra a celková forma snímku. Syrovost a krev. Souboj Van Damme-Adkins (sice to není nějaké ostré bití na život a na smrt), jejich spojenectví, více či méně překvapivé úmrtí některých postav, celkový děj. Film mě rozhodně nenudil, od samého začátku jsem ho sledoval se zájmem a říkal si "docela solidní film s Van Dammem", takže i přes jeho béčkovost mu dám 4*. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nic moc dalsi pokus o predelani neprekonatelnych Najemnych vrahu lepsi varice na toto tema je rozhodne letosni Lundgrenovka Hra pro jednoho tohle je takovy nijaky JCVD uz tradicne predvadi to svoje ne ja nehraju ja se tu jenom vyskytuju Adkins jak uz to bejva v posledni dobe tradicne nevyuzitej ne ne tohle trhak nebude... ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Jean-Claude přešel z akčňáků k vážnějším filmům a fakt mu to sedne. Pořád umí a neodvrací se od 90. let, což filmu sluší. Jako parťáka si nemoch vybrat líp, Scott Adkins je bombarďák, jen škoda že neukázal trochu víc v boji jeden na jednoho. Žlutej filtr, kterej je v celym filmu je docela až úchylnej, ale vydržet se to dá a časem už to je úplně jedno. Hold to asi mělo vypadat víc "cool". Příběh byl dost drsnej a syrovej, trochu to zapříčinilo snad i to, že se film točil převážně v Rumunsku. Mě se to dost líbilo a pokud bude Van Damme pokračovat v podobnym duchu, tak tim rozhodně nic nezkazí. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Moji dva velcí oblíbenci v jednom filmu, to je prostě paráda. Navíc se jednalo o zdařilý akční film, který sice byl místy malinko hluchý, nicméně divák bez problémů zůstal u obrazovky a čekal, jak si kluci poradí. Po delší době jsem viděl s JCVD film a hle, super kousek. Nemám problém dát za 80% // (25.11.2016) NOVA CINEMA HD - I na podruhé se to v pohodě dá, navíc s kvalitním dabingem (Pomeje a Hruška) o to spíš. Trochu ubírám, přece jen jsou tu hluchá místa. Každopádně dvojici JCVD&Adkins to dobře ladí. 75% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně, kde Vincent Brazil (Jean-Claude Van Damme) zmlátí souseda, který předtím zmlátil pro změnu svoji přítelkyni, zůstane na zemi po souboji pásek. V následujících záběrech se však již znova pásek neobjevuje. (masekjc)

Reklama

Reklama