Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh dívky z města jménem Caroline, která se přestěhuje do malého městečka a zaplete se do milostného trojúhelníku s největším fešákem z fakulty a jejím učitelem ze střední, panem Andersonem a Thurstonem, jejím spolužákem a huličem. Sedmnáctiletá Caroline Wexler čelí noční můře každého dospívajícího: její ovdovělý otec se rozhodl přestěhovat z velkoměsta doprostřed pustiny. Když Caroline zjistí, že se svými novými spolužáky nemá vůbec nic společného, následuje jedinou osobu, která se stala objektem jejího zájmu – svého pohledného mladého učitele, pana Andersona. Vše vyústí v bizarní milostný trojúhelník, když se k nim připojí sladký potížista, spolužák Thurston. Nenechte si ujít tento nadčasový příběh, který doprovází vábivý indie soundtrack. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Nemyslím si, že zádrhel vězí v tom, že nejsem vrstevnice Caroline, i kdybych se vyškrábala ze stroje času a ocitla se zpět v mých sedmnácti, není naděje na ztotožnění se s nezdravě sebevědomou dívčinou, která si nevidí na špičku nosu, když se snaží o klišoidní teen vyprávěnky a chová se naprosto opačně. Dějem ve zmatku naznačených zápletek o ničem chtěl pan Goldbach zřejmě nastínit tápání nedospělých duší, u mě však docílil pouze opozičního postoje ke všemu a všem, krom mladého Thurstona, v podání zajímavého Reece Thompsona, na jehož další role jsem hodně žádostivá. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

"Lidi strávěj celej život hledáním toho, co já zažil pomocí běžného čistícího prostředku." :D:D:D Zajímavé, jak krása je opravdu individuální záležitost, co je pro někoho krásná mladá dívka, je pro jiného přeceněná ošklivka s velkým nosem, pusou a ne moc hezkými rysy.... A to je jedině dobře. "Ale občas v jednu chvíli dospějete k rozhodnutí a v srdci víte, že změní naprosto všechno." "Věci nemusí trvat věčně, aby byly dokonalý." ()

Reklama

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Otravný život na otráveném maloměstě. Vítejte! Potkáte tu mrchu, kterou sžírají vlastní intriky, podivína, jehož ve výsledku provází jen smůla a autoritativního učitele, který tím podivínem ve skutečnosti opravdu je. A do toho všeho tu máme ještě sériového vraha! Nemůžu říci, že by snímek byl nějakým extra promyšleným dramatem, ale oplývá jakousi nicotnou a tíživou atmosférou, která určitým způsobem fascinuje. "Věci nemusí trvat věčně, aby byly perfektní." ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Dost. Indie teenage kousky si už zajeli koleje a tohle své indie pozlátko už zneužívají. Stávají se z nich otravní hipsters. Bohužel. Tentokrát romantické drama-dilema-zápletka v hlavní roli s pěknou krávou. A v důsledku s nulou sympatických charakterů, které by mě pomohli vtáhnout do děje. Tedy vyjma mladé dětské lásky, ale to je jen okrajová záležitost. Celkově je to zajímavé, snad i napínavé, ale udržovat mě při pozornosti tím, že jsem z nechápavým či naštvaným výrazem určitým, místy i vulgárním způsobem, komentoval hlavní i vedlejší aktéry? Pffff! V podstatě to není špatný film, zajímavá i když ne moc sympatická zápletka, zvládnuté herecké výkony i přes pochybné charaktery. Nulová skutečná přidaná hodnota, pouze indie pozlátko. Nechápejte mě špatně, nemám předsudky, naopak takové kousky mám rád, ale z téhle "indie" kuchyně se mi poslední dobou začínají přejídat a mám pocit, jako by mě krmili místo poctivé domácí kuchařiny polotovarem z nonstopu na rohu. Má to své zvláštní, nemainstreamové kouzlo, ta snaha tam je, ale levný polotovar zůstane pod obalem pořád levnou šlichtou, ať je odkud chce a má na sobě natištěné co chce. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Přestože se děj pomalu vleče, tak nenudí. Obvykle mě podobné příběhy z maloměsta příliš nezaujmou, protože se v nich nic moc neděje - někdo ("nasty girl") se přistěhuje, snaží se zapadnout, něco málo se semele a přijde konec bez většího zákmytu vzrušení. Ale Kat Dennings (připomíná mi Krystýnu Leichtovou v Comebacku) ho vypráví poutavě. Nebo je možná tak poutavá její postava, a to, jak excelentně ji podává. Pravda bude někde mezi. 65% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Názov filmu je prebratý z albumu skupiny Sonic Youth a keďže je meno hlavnej postavy Thurston, podobne ako lídra kapely Thurstona Moorea, je zjavné, že film má čiastočne záujem vzdať hold tejto alternatívnej hudobnej skupine. (Arsenal83)
  • Caroline (Kat Dennings) řídí první generaci vozu VW Golf (v USA známém pod označením Rabbit) z přelomu 70. a 80. let, který ještě nebyl vybaven airbagy. Přesto je však při nehodě vidět spuštěný airbag. (DJDVD)
  • Film sa nakrúcal vo Vancouveri (Kanada). (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno