Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

Saljack odpad!

všechny recenze uživatele

Dušan Klein je fakt umělec v každém směru. Nenavazující události připomínající povídky nikam nesměřující děj. Prostě si to jenom tak plyne. Je to celý jedna neskutečná nuda s hrozně křečovitou srandou. Kolářová hraje opět stejnou roli, silně pochybuji, že umí také nic jiného. Herci o kterých sem si myslel, že jsou dobří u mě naprosto klesli. Na tohle jít do kina, tak po 5 minutách odcházím. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tragické. Viděl jsem jeden z dílů v době, kdy sleduji Takovou moderní rodinku (což je americký seroš na stejné téma). Oboje točené skoro ve stejné době byť americká Rodinka díky úspěšnosti má už šestou řadu. A oboje také řeší symbiózu členů jedné rodiny, generační střety, genderové vztahy atd... Tedy hromada témat ke vtipnému zpracování každodenních situací. Bohužel ta česká Rodinka je jedno velké zoufalství. Herecky je to obsazeno velkoryse, ale ten scénář! Nuda, trapnosti.. zkrátka nic moc. * ()

Reklama

Snizek.zabijak 

všechny recenze uživatele

Pokud člověk sledoval původní televizní seriál z roku 71 tak si tento film asi užil o trochu lépe než ten co si myslel, že je to nějaká filmová pecka. Ale jak se zde již psalo není to zrovna film vhodný do kina. Asi tak nějak jako bych šel do kina na Alla Bundu. Dobří herci, některé více a některé méně povedené vtípky. Doporučuji si pustit doma po 20 hodině místo americké slátaniny v hlavním čase po TV novinách, ale v kině si vyberte něco jinného. ()

Jara_II 

všechny recenze uživatele

Na kino samozřejmě ne, lituju těch co na to tehdy šli. Docela zklamání je to ale i v rámci televizní tvorby, tohle totiž opravdu mohlo být důstojné pokračování. Jenže krom ústředního tria mě herecky nikdo nezaujal, spíš naopak mnohdy vadil... vlastně většinou vadil. A ještě jedna věc. Product placement, tedy forma reklamy, která by, pokud se správně udělá, neměla divákovi vadit, co víc, všímat by si ji měl snad jen podvědomě, je zde dohnaná ad absurdum. Je to zde přehnaný až do takové míry, že okolo reklamy se točí celé díly - viz. střecha Bramac. To že Konvalinková třikrát za díl mává letákem slev od Penny se ale pro určitou cílovou skupinu lidí stane kultovní .. bohužel. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Ach jo...někdy si říkám, vlastně poslední dobou dost často, to opravdu nemají čeští scénáristé a producenti a vůbec tvůrci vlastní nápady, že musí stále častěji kopírovat nápady staré? Humoru málo, komických situací ještě méně. Možná měly být komické, ale působí spíše trapně. Co naplat, že herci jako J. Hanzlík či J. Štěpánková nebo D. Kolářová jsou skvělí a jejich kvalita je nadmíru vysoká? Když je příběh hrozný ani kvalita umělců nemusí nic zachránit. Může, ale v tomto případě nezachraňuje. To co působilo kdysi v černobílé Takové normální rodince zkrátka už dnes nepůsobí. Protože je jiná doba a dceruška s vraždícími sklony po babičce už prostě není tak zábavná. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama