Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stejně jako kdysi, je i dnes centrem dění rodinky hala a kuchyně, kde se všichni potkávají a řeší s humorem sobě vlastním všechny trable i vážnější kolize. Nebo, a to je novinka, se scházejí v zimní zahradě, kterou Zdeněk přetvořil na "tropy". Pěstuje tam orchideje, které by mu mohl závidět i slavný detektiv Nero Wolf. V tropech se většinou odehrávají všechny tajné rodinné porady. Teď se například řeší problém: Jak se zbavit hodné, ale příliš zvědavé sousedky? Nebo jak dopadli Zdeněk a Káča na tanečních kurzech pro pokročilé? Soužití několika generací tak přináší mnoho dalších kuriózní situací. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (147)

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% - Hloupé tlachání bez humoru. Taková normální rodinka Fan Vavřincové byla ukázkou toho, že i sitkom se dá udělat vtipně a inteligentně. Toto pokračování je ukázkou toho, že bez invence nevstoupíš dvakrát do stejné řeky, ani když máš k dispozici všechny žijící pamětníky. Špatné. Dušan Klein natočil asi pět filmů, které za něco stály (první tři díly Básníků + Dobří holubi se vracejí a Vážení přátelé, ano), a jeden zajímavý seriál (Hříchy pro pátera Knoxe). Zbytek jeho tvorby nestojí za moc. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tragické. Viděl jsem jeden z dílů v době, kdy sleduji Takovou moderní rodinku (což je americký seroš na stejné téma). Oboje točené skoro ve stejné době byť americká Rodinka díky úspěšnosti má už šestou řadu. A oboje také řeší symbiózu členů jedné rodiny, generační střety, genderové vztahy atd... Tedy hromada témat ke vtipnému zpracování každodenních situací. Bohužel ta česká Rodinka je jedno velké zoufalství. Herecky je to obsazeno velkoryse, ale ten scénář! Nuda, trapnosti.. zkrátka nic moc. * ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě že s původním seriálem nemá tento film sestříhaný z delšího stejnojmenného seriálu skoro nic společného kromě herců a postav. Humor by člověk pohledal, trapnost a levnost čouhá z každého záběru, jakákoli originalita nikde. Ale za - cituji: "Tanga jsou tři nitě v řiti." - dávám aspoň slabounké dvě hvězdy. Hudba: Ondřej Brzobohatý ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jelikož se českým filmům v televizi nebráním, tak občas dojde i na nějakou tu sračku, kterou tu předem odsoudí a já nevím, co si myslet. Jenže jelikož platí pořekadlo, že není všechno zlato, co se třpytí, a obráceně je to obdobně, Rodinku jsem si prostě pustil v domnění, že to třeba tak strašný nebude. Rodinka ale špatná je. Od odpadu to zachraňují jenom herci. Normálně to na mě působilo, jak kdyby si někdo myslel, že ze situačního, poměrně levně splácaného scénáře, který někdo napsal přes noc doma při svíčkách a čerstvě vypité flašky božolé, udělá celovečerní film. Jenže film, který Dušan Klein natočil kvalitou na úrovni rutinní epizody Ordinace v Růžové zahradě. Nezlobte se na mě, ale tohle někoho v České republice může dnes ještě bavit? Pochybuju... ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodová komedie o jedné rodince, která dokáže pobavit zejména lehkostí, se kterou je příběh podáván a rozvernou atmosférou. Žádnej trhák to není, ale pro klidný večer s lehkou komedií to stačí. Nakonec na třech hvězdách, zacož může i hláška: "Copak tam chceš chytit ňákou práci? Pamatuj si: kdo uteče, nepracuje!!" :-) ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • V televizní verzi bude mít Rodinka šest dílů: Slavíme, Milionová tchýně, Teče nám do bot, Miláček Daisy, Capuccino se šlehačkou, Štědrovečerní převapení. (POMO)

Reklama

Reklama