Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 1

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (861)

novoten 

všechny recenze uživatele

Výbušné, odvázané, dech beroucí, neobhajitelné. A tím spíš neodolatelné. Guy Pearce našel svoji novou kariérní výzvu a po boku čím dál krásnější Maggie se ukázal jako prvotřídní frajer. Díky neutuchající kadenci hlášek a vražednému tempu je tak z Lockout pecka, která mě k sobě na půldruhé hodinky zamkla a na konci celého uříceného vyplivla zpátky do světa, kde si na vesmírná vězení ještě asi nějaký ten rok počkáme. Čirá akční zábava v nejpozitivnější formě. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Orgasmu jsem sice nedosáhla, ale i tak jsem si sledování "Útěku z MS-1" užila: agent Snow v podání Pearce je drsnější než struhadlo, hláškuje s kadencí mašinkvéru, kromě toho je zdatný kadeřník, schopný z všední pipiny vyrobit sympatickou holčinu, sci-fi prostředí a serepetičky žádný zázrak ani průser, akční scény uspokojivé (s výjimkou úvodní honičky na motorce, to byl na hovnačky udělaný opruz), záporáci hned dva, z toho jeden krásně odpudivý a šílený jak Caligula na perníku... scénář prostoduchý až přiblblý, jak je u akčních filmů normou. Nic moc jsem nečekala, obstojně jsem se pobavila, takže zvedám palec a střílím tři nadprůměrné hvězdičky, čtvrtá utekla jen o pubický chlup. 68% ()

Reklama

Marigold 

všechny recenze uživatele

Strašná nuda, ve které sice Guy Pearce zkouší šířit lásku a porozumění ve stylu Johna McClanea, ale scénář mu k tomu nedává ani dost řízných hlášek, ani dost přímočarých situací. Ten počet vysvětlujících titulků na začátku měl někoho přimět, aby se nad tím zamyslel a celé to přepsal v údernou osmdesátkovou variaci. To křížení konspiračního pudla s akčním dobrmanem prostě nefachá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kujme pikle! Na pozadí her agentů vlády a CIA se odehravá klasický akční film o jednom kufříků, vězeňské vzpouře ve vesmíru, naštvaném agentovi a krásné prezidentově dceři. Napínavé sci-fi má vše, co divák očekává - akci, hodné, zlé, hajzly, psychopaty, nebohá rukojmí, střílečky a tak. Naopak nemá to, co se neočekává - psychologické propracování postav, jednání na základě logiky, či originalitu bořící všechna zažitá klišé. Triková stránka je velmi nevyrovnaná - na jedné straně velmi zdařilé scény ve vesmíru či záběry na město budoucnosti, na straně druhé vás dorazí honička, kdy hrdina prchá na digitálním motocyklu digitálním městem až do digitálního metra. A to vše bije do očí, jako by šlo o levnou PC hru! Přesto si lze snímek užít, jelikož poměrně rychle uteče. A padouši by snad měli být potrestáni, nebo snad ne? ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Vypatlaný remake 80. let. Nebyla to vyloženě katastrofa, ono popravdě? čekal jsem víc… Guy je opravdu hodně nevyužitý herec dneška, kde dostává jenom takové splašky a když už čuchne k hlavní roli, tak sním někdo vyjebe, což mně jako spořádaného hltače podobných elementu neskutečně sere! Pearce má na víc a MS One není vyloženě shit, no nejsem hotový, jak jsem předpokládal, ehm. Prostě taková imbecilská sranda s kulervouci zapletkou, která neuspokojila moje ego, no 4/10 samozřejmě dám, protože vzpomínám na časy minulé, kde tyhle snímky plnili kina… né jak dneska. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • V závěru filmu je odhaleno křestní jméno hlavního hrdiny Snowa (Guy Pearce) Marion, což Snow komentuje slovy, že byl jeho otec fanouškem Johna Wayna. Waynovo rodné jméno je totiž Marion Robert Morrison. (JayZak)
  • Je neuveriteľne nepravdepodobné, že by vesmírna stanica tak rýchlo získala nebezpečný orbitálny rozpad bez vykonania veľkých manévrov. ISS, ktorá narazila do stanice, naznačuje, že vesmírna väznica mala vyššiu obežnú dráhu ako ISS, ale orbitálny rozpad je veľmi pomalý proces. ISS môže trvať mesiace bez potreby orbitálneho zosilnenia, pretože odpor v tejto nadmorskej výške je minimálny. Skylab obiehal päť rokov po svojej poslednej misii bez akýchkoľvek orbitálnych zosilnení. (Pat.Ko)
  • Wilhelmov výkrik: väzeň, ktorý zakopne a spadne hneď po tom, čo vyjde zo stázy. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama