Reklama

Reklama

Avengers: Nejmocnější hrdinové světa

(seriál)
  • USA The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
Ukázka z filmu 3
USA, (2010–2012), 19 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Předloha:

Jack Kirby (komiks), Joe Simon (komiks)

Hrají:

Eric Loomis, Colleen O'Shaughnessey, Brian Bloom, Rick D. Wasserman, Chris Cox, Fred Tatasciore, Wally Wingert, Phil LaMarr, Nolan North, Robin Atkin Downes (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Hvězdy seriálu The Avengers: Earth’s Mightiest Heroes kapitán Amerika, Thor, Ironman, Giantman, Wasp (a příležitostně i neuvěřitelný Hulk) spojí síly, aby zachránili svět před zlem. (oficiální text distributora)

Videa (5)

Ukázka z filmu 3

Recenze (72)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Úžasnej kreslenáč, po prvních dílech jsem nadšen a pokud to takhle bude dál, tak to bude stejně nezapomenutelná jízda jako ta filmová. Skvělá kresba, báječní padouši (Hydra), příběhy a akce, vše je na jedničku. Nejprve jsou představovací solovky Iron Mana, Thora, Hulka a Americy a pak už bude nějaká ta týmová práce. Avengers seriálem jsem nadšený, baví mě, těším se na každý další díl. Tak a´t se udrží kvalita, protože zatím to je fakt bez chyby. ()

Camulator 

všechny recenze uživatele

Mocný seroš, na který jsem narazil úplně náhodou (ehm), když se koukal můj mladší bratr. Postavy, ač je to dětský animák, skvěle vykresleny a vůbec bych se nezlobil, pokud by budoucí filmy načerpaly trochu inspirace. Pěkně mě zvedli žluč, že ho nakonec zrušili, tak ať jim navazující "Avengers Assemble" pěkně vyjde. Ten úvodní song by ale mohli zachovat, není vůbec zlý: http://www.youtube.com/watch?v=deEoHxi7X4Y ()

Reklama

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Seriál složený z krátkých epizod o historii těch největších hrdinů z Marvel universa. Kouká se mi na to víc než dobře, bohužel problém je v tom, že v tak rozsáhlém celku se vyzná málokdo a rozhodně ne člověk jako já, který má jenom kusé informace. Pro čtenáře komiksu to musí být úchvatná podívaná, když jaksi víceméně vnímají ono pozadí, já se v tak složité historii prost nechytám a jednotlivé vazby mezi hrdiny jsou pro mě poměrně velké tabu. Jinak je to opravdu pěkná sonda, která člověka aspoň trochu zasvětí. Každopádně bych i tak měl problém asi se dvěma hrdiny, Thor mi přijde jako nejdebilnější hrdina vůbec (prostě se mi nelíbí myšlenka hrdiny postavené na severských bozích) a potom Ant-Man jehož schopnost je proste na hovno a nechápu kdo na tak debilní charakter mohl přijít. To je ale můj osobní názor, jinak po stránce animace a jednotlivých minipříběhů rozhodně nadprůměr. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

V univerze DC mám už vďaka Batman: The Brave and the Bold (TBATB) celkom prehľad, tak som seriál o Avengers bral ako fajn príležitosť na zoznámenie so svetom Marvelu. Sklamanie bolo veľké. Možno som zhýčkaný nadpozemsky dokonalým TBATB, no toto tu je generáciu nielen za menovaným seriálom, ale všeobecne za tým, čo momentálne DC produkuje na televíznych obrazovkách. Každý diel TBATB sa začína predtitulkovou pasážou s absurdnou akčnou scénou. Jednotlivé diely Earth's Mightiest Heroes majú prinajlepšom tak isto príbehu a dialógov ako tá štvorminútová predtitulková pasáž v TBATB. Pre prckov, ktorí chcú pozerať na to, ako všetko vybuchuje, ako hrdinovia pobehujú hore dole a mlátia sa hlava nehlava, je to fajn, ale ja som rozmaznaný vyšším štandardom. ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Rozjíždí se to trošičku pomaleji a kostýmy, stejně tak jako muskulatura hlavních hrdinů mohli být pojaty poněkud dospěleji, ale zhruba od desátého dílu se laťka jednotlivých epizod nasadí poměrně vysoko a seriál začne produkovat velmi originální a nesmírně propleté příběhy. A ano, musím uznat, že ta původní znělka z první série je výborná :) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (15)

  • Původní složení Avengers v tomto seriálu bylo: Iron Man, Thor, Wasp, Ant-Man, Hulk. V této sestavě se super tým objevil vůbec poprvé v roce 1963 v prvním čísle komiksové série Avengers. (liquido26)
  • Během dvou sérií se v Avengers vystřídalo celkem 10 hrdinů, a to Iron Man, Wasp, Thor, Ant-man/Giant Man/Yellow Jacket, Hulk,Captain America, Hawkey, Black Panther, Ms. Marvel a Vision. (jh666)
  • Seriálu předcházela dvacetidílná mini-série složená z prvních pěti epizod (každá rozdělena na čtyři části), které jednotlivé hrdiny představovaly. (liquido26)

Související novinky

Třetí Thor fasuje scenáristy

Třetí Thor fasuje scenáristy

03.02.2014

V Marvel Studios nechtějí do budoucna žít jen z pokračování, v žádném případě to ale neznamená, že nás jich pár nečeká. Strážce galaxie a Ant-Mana budou vyvažovat Kapitán Amerika 2 a Avengers: Age of… (více)

Reklama

Reklama