Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (412)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Podle směšnýho hodnocení je to tady samej suchar. Sequel Ajova remaku se snaží držet načnutého řádu plného velkých koz, upnutých plavek, černého humoru a neortodoxního násilí, čímž se mu docela i podařilo udržet laťku téhle brakové zábavy. Některé postavy zůstaly, mnohé nápady se opakují (ukousnutý penis), přibývají neskutečné WTF momenty, ale dvojka zase operuje s někým, koho jednička neměla: s Davidem Hasselhoffem! A ten si tu ze sebe dělá tak neskutečnou prdel, že tomuhle blboučkýmu hororu ledacos odpustíte. Závěrečné titulky jsou taky fajn! ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Pro mne velké zklamání od jinak skvělé scénáristické dvojce Marcus Dunstan + Patrick Melton. Čekal jsem parádní jatka s dávkou humoru. Jatka jsem sice dostal, ale tak nezáživná, že jsem až litoval animátory, kteří si dali na piraních záležet. Nicméně toto asi bude více chyba Johna Gulagera, že si to takto zrežíroval. A co se humoru týká, tak z většiny laciné hlášky a scény, kde ani piraňa na ptákovi nějak vtipně nefungovala. Nejlepší z celého filmu mi nakonec vychází David Hasselhoff. Roli hvězdy z Pobřežní hlídky, které jsou okolo umírající a rozežraní lidé úplně u prdele zahrál dobře a ve scénách s ním jsem i bavil. Zahráno dobře s nadsázkou a trochu utahování si ze sebe. Jo, nebýt Hasselhoffa, tak nějak nenacházím nic. Ani ty kozy to nezachránily. Čekal jsem od toho bohužel více, než mi snímek mohl nabídnout. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Na talent pána Gulagera som si vytvoril názor hneď od jeho prvého ospevovaného nedopozerateľného filmu FEAST a som rád že jeho ďalšie počiny, ako tak sledujem hodnotenia, už tak ospevované nie sú... no ale nepozri si pokračovanie úplnej pecky s takým obsadením. Keby tam nehrala Katrina Bowden a nestrapňoval sa tam David Hasselhoff tak nieje šanca to dopozerať. Záverečné nepodarené zábery alebo čo to bolo sú neskutočne trápne, čiže film má v skutočnosti cca 70min. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto typu sa už dnes dajú robiť iba s humorom. Vidieť hoci polovicu nejakého Mega-šarka v Benátkach je číre zúfalstvo, ale Piraňa 3DD sa aspoň neberie vážne. Divákovi je od začiatku jasné, že všetky tie trápne klišé sú tam zámerne a tragikomický Hoff alebo beznohý Ving Rhames ak aj nerozosmejú, aspoň vyvolajú spokojný úškrn. Dalo sa, aj keď to dokonale nefunguje ani ako komédia, ani ako paródia či pocta alebo horor. Z každého aspoň trochu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi tak jako jednikča, jen o stupínek horší, a to díky tomu že trvá strašně dlouho než se piraně dostanou do parku a když se tam dostanou tak je to horší než když tam nebyly. Nicméně film je docela dobrá prdel, pár scén zamrazí(penis) a některý scény rozesmějí i svojí debilností. Potěšilo mě že se ve filmu objevily i někteří herci z jedničky a comeback Hasselhoffa něuvěřitelně potěšil a docela mě potěšilo že si udělal srandu sám ze sebe. Ženský jsou sice pkěné ale o něco horší než v prvním díle. Ale film prostě jako takovej odpovídal, dostal jsem přesně to co jsem čekal. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Zatímco Piraňa 3D (2010) byla do třetího rozměru převedena až v postprodukci, tento díl se natáčel přímo na 3D kamery. (pavlikv)
  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • Film byl časopisem Cinema označen za jeden z nejhorších snímků roku 2012. (*Elfík*)

Reklama

Reklama