Reklama

Reklama

VOD (1)

Uplynul tomu rok od poslední jarní párty v Lake Victoria a krvelačné rybky se zuby ostrými jako nože opět pocítily hlad. Houfně se vydaly na cestu proti proudu a tentokrát se jejich cílem útoku stal nově otevřený aquapark Big Wet. Je parné léto a párty u vody i ve vodě je v plném proudu, slunce pálí do obnažených těl krásných dívek a vysportovaných svalovců. Na tuto letní pohodičkou dohlíží nejznámější plavčík David Hasselhoff spolu se sexy plavčicemi, které jsou ale více sexy než plavčice… Návštěvníci aquaparku se nadšeně vrhají vyzkoušet nové atrakce, zatím ale netuší, že je čeká adrenalinový zážitek, který si nepředstavovali ani v těch nejděsivějších snech, bude to totiž boj na život a na smrt. Ve vodě si na ně již brousí zuby tisíce piraň, které lační po jejich krvi a mase. Kdo bezradné návštěvníky koupaliště zachrání? Bude to superneohrožený David Hasselhoff? Nechte se překvapit a zažijte více akce, více zábavy i více strachu. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (411)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když před dvěma lety francouzský řezník Alexandre Aja natočil komediálně přikořeněný hororový masakr Piraňa 3D, jednalo se o příjemný a vizuálně přitažlivý počin, kde největší roli hráli spoře oděné slečny a lidi zmasakrované na několik způsobů. Úspěch byl slušný a tudíž si někdo řekl, že by mohl natočit pokračování, (trapný závěr prvního dílu tomu nasvědčoval) které bude prakticky stejné jen o dost hloupější a trapnější. Jedná se o jedno z těch hodně špatných pokračování, které nepřináší nic nového a vše viděné ničím nevylepšuje. Opět nás čekají nahotinky, opět řada krvavých scén (masakr tentokrát není tak velký a ukousnuté penisy už také nepobaví) ale vše je natolik směšné, že se tomu nedá ani smát a už vůbec tomu nepomůže hlavní lákadlo, kterým je David Hasselhoff, parodující svou legendární roli z "Pobřežní hlídky". Naprostá zbytečnost. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

NE!! Piraňa 3D byla super záležitost, tak sakra kde byl problém to jenom zkopírovat do většího měřítka a absurdnosti? Tedy většinou bych to filmům vyčítal, ale tady by to bohatě stačilo k další výborné zábavě, ale na druhou stranu je tady nádherně vidět, co se stane, když se k brakovýmu tématu dostane trošku lepší tvůrce.. no ale tím rozhodně tentokrát není John Gulager, který doufám už nebude točit ani domácí video z oslavy narozenin. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Moje fascinace pokleslými žánry byla bohužel ukojena jen zčásti. Vcelku zábavné a sympatické postavy, příjemně mozkovýplachová hudba, vlastně příjemně mozkovýplachový i celý scénář, několik povedených scén a gagů, spousty více či méně vtipných bonusů na závěr, a hlavní hvězda filmu - povislý Hajzlhóf - řádí jako neřízená střela a srší cynickou sebeironií, hodně mě bavil... Ale to hlavní, to, o čem tenhle film měl být, o čem sliboval být, se jaksi nekonalo. Nebo někoho z vás snad uspokojilo ono ubohoučké finále v bazénku s pár mrtvolkami a s triky za pár šlupek? Sakra ten aquapark měl být na břehu jezera a ve vodě tisíce lidí, tohle fakt nemělo šťávu ani grády. A evidentně ani velký rozpočet. Sharknada strkají Piraně hravě do kapsy! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Uběhli sotva dva roky a docela úspěšná Ajova Piranha se dočkala volného pokračování. Sequelu se ujal další známý režisér (tedy pro hororového fandu by jím být snad měl) John Gulager, který se svého úkolu zhostil zcela posvém za což se dočkal dosti rozporuplných reakcí. Rozhodl se nám nabídnout rovnou dvojitou porci nevšední podívané, zábavy, nahatých koček a především krvavých lázní. Svým způsobem to určitě dokázal, ovšem záleží, z jakého úhlu pohledu se na to podíváme. I samotný Aja nám nabídl ve svém filmu spoustu černého humoru, ale přece jenom se snažil dbát především na jistou úroveň utrpení, bolesti a mrazivé atmosféry (no ani on si samozřejmě neodpustil značně odlehčit děj několika humornými scénami a hláškami), ale přesně věděl, co od něj diváci očekávají. Jeho kolega spíše než na samotnou atmosféru apeloval na co možná největší porci nahoty, ehm poněkud trapnějších hlášek a snížil se i ke kopírování některých scén. Musím však uznat, že přišel i s několika velice zajímavými nápady, které si získali mou přízeň a tudíž zvedli i mé procentuální hodnocení. V žádném případě jsme však nebyli ochuzeni ani tentokrát o pěkně krvavou podívanou, která nás doprovázela napříč celým filmem. Kdo má rád „ulítlé“ gore scény, tak ten si tu přijde určitě na své. Některé situace jsem sice zas až tolik nepobral (viz scéna s odpaněním – to mi přišlo trapné), ale pořád lepší než „velkolepý návrat plavčíka Mitche v podání Davida Hasselhoffa, který už je dávno za zenitem. Jeho ztrapňování sebe sama raději nebudu ani moc komentovat. Každý si musí udělat vlastní obrázek. Každopádně já se i přes ty všechny zápory bavil a to je u hororové komedie to nejdůležitější. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto typu sa už dnes dajú robiť iba s humorom. Vidieť hoci polovicu nejakého Mega-šarka v Benátkach je číre zúfalstvo, ale Piraňa 3DD sa aspoň neberie vážne. Divákovi je od začiatku jasné, že všetky tie trápne klišé sú tam zámerne a tragikomický Hoff alebo beznohý Ving Rhames ak aj nerozosmejú, aspoň vyvolajú spokojný úškrn. Dalo sa, aj keď to dokonale nefunguje ani ako komédia, ani ako paródia či pocta alebo horor. Z každého aspoň trochu. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (7)

  • Hoci sa dej filmu odohráva v Arizone, tak celé filmovanie prebiehalo v americkom štáte Severná Karolína. (MikaelSVK)
  • V době uvedení byla vydána hra na motivy tohoto filmu, která byla určena pro mobilní zařízení. (fiLLthe3DD)
  • Ve scéně, kdy David Hasselhoff zpívá, měly být původně obě ženy v jeho posteli nahoře bez. Hasselhoff však své vystoupení podmínil tím, že budou všechny dívky oblečené. (StrYke)

Reklama

Reklama