Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg Heffley, kluk, který proslavil „poseroutky“, se vrací v neskutečně legračním pokračování filmu, jenž vznikl na motivy druhého dílu série knižních bestsellerů! Greg se konečně zbavil svého sýrového prokletí, směle nastupuje do sedmé třídy a oči může nechat na Holly Hills, dívce, která se právě přistěhovala do města. Jen doma se mu věci vymykají z rukou, obzvláště jeho starší brácha Rodrick ho pořádně trápí. A tak Greg brzy zjistí, že může být ještě něco daleko děsivějšího než škola — jeho vlastní rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

waits 

všechny recenze uživatele

Knižní serie Deníku malého poseroutky je docela legrace, a to je taky důvod, proč jsem se na filmové zpracování dívat nechtěl. vystrašen mimo jiné nedávnou velmi nepovedenou adaptací výborného Mládí v hajzlu. Tenhle film ale předlohu nepopravil. Jasně, maminku Grega jsem si nepředstavoval jako Sarah Palin, ale gagy celkem navazovaly a nakonec jsem se v pohodě s dětni dodíval do konce. Jinak ale vražte milánkům doma do ruky knihu spíš než DVD. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl o kus lepší než ta předchozí sračka. Ten malý chytrák už mě tak neštval, zato ten jeho debilní mladší brácha. Jak ten parchant mě sral, tady a i v tom filmu předtím. Popravdě si na to už moc nepamatuji. Faktem ale je, že vím, že jsem z tohoto filmu měl o moc lepší pocit než z jeho nepovedeného bráchy. ()

Reklama

coinneach 

všechny recenze uživatele

Pokračování filmu, jež by se dal nazvat nevýrazným, jde tentokráte o něco dál, na řadu přišlo doslovné prznění pojmu dětský film. Deník malého poseroutky 2 je jako želatinová tyčinka, která se na popud scénáristů a režiséra kýve odnikudy nikam. Této rádoby komedii chybí pevná ruka režiséra a jasná vize scénáristů, která by film udělala alespoň mírně snesitelným. Dalším hřebíčkem do rakve filmového umění jsou do teatrálnosti přetažené herecké výkony, které nemají opodstatnění ani v dětské komedii, názornou ukázkou nezvládnuté role se pak stává otec ztřeštěné rodiny v podání Steve Zahna, jehož do absurdna dotažené úšklebky mající vyvolat smích jsou bolestivé i pro nenáročného diváka. Přesto se najdou i v tomto balastu prvky, nutíc neklesat s hodnocením ještě níže, v první řadě je to herecký talent malého hrdiny Zachary Gordona, jemuž ale vyloženě škodí režisérovo pojetí snímku. A zejména, přestože se v pojetí nynějších tvůrců jedná o pouhou přehlídku infantilních skečů, pozornému oku neujde, že námět má veliký potenciál, a stačí přitom tak málo k jeho rozkřesání. U kormidla by se ale museli objevit lidé dělajíc poctivé řemeslo, ke kterému má tato přehlídka teatrálnosti nezdravě daleko. 40 % ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Druhý díl deníku si udržel stejnou úrověn jako ten první i když ho režíroval někdo jiný. Viděl jsem oba díly ve sletu po sobě a nic se nezměnilo. Gregovi problémy jsou pořád stejné a jeho jediným snem je být oblíbený. U filmu jsem se opět bavil i když je určený pro dětské osazenstvo. Koukám,že scenáristi už plánují třetí díl,tak jsem zvědavý. Celkově 50% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Příjemná blbůstkaa na zpestření času. Herecké obsazení bylo obstojné, ani špatné, ani nijak zvlášť exluzivní či hvězdné. Skvěle zpracované podle knihy, což filmu rozhodně přidalo na kvalitě, neboť jsem teď dočetl první tři díly, a Jeff Kinney napsal poseroutku dobře a hlavně vtipně (dobře se to čte i v pozdějším věku). Je to fajn, a volný čas to skvěle zaplní. Takže nakonec proč ne? ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

  • Postavu nejmladšího Gregova (Zachary Gordon) bratra Mannyho si zahráli stejně jako v první díle dva herci, dvojčata Connor a Owen Fielding. (metal.storm)

Reklama

Reklama