Reklama

Reklama

Love

Trailer

Někdy to slovo znamená lásku, někdy peníze. Ale nikdy ne obojí najednou. Bratislavští kamarádi Maťo a Tomáš si velmi dobře vydělávají kradením a vykrádáním aut. Bydlí spolu a nemají prakticky žádné starosti, neboť pohyb za hranicí zákona je pro ně přirozeným způsobem existence. Jenže ten dostane první trhliny, když se Maťo zamiluje do půvabné studentky Veroniky a začne vážně pomýšlet na konec zločinecké kariéry. Jako svou poslední společnou akci vykradou mladíci benzinovou pumpu. Jenže akce neproběhne zdaleka tak hladce, jak by měla. Pro Maťa to znamená definitivní vystřízlivění… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (402)

tron 

všechny recenze uživatele

Občas diery v scenári a k tomu nezmyselné cameá, ktoré sú tu len aby film viac zarobil. Ale tiež skvelý, prirodzený párik Nemtuda/Svarinská, temný príbeh plný zaujímavých myšlienok o "mladých na scestí" a k tomu pochmúrna apokalyptická výprava Bratislavy. Sadal som si k tomu s obrovskými predsudkami a nakoniec je z toho asi jeden z najlepších slovenských filmov od roku 1993. Vlastne nie asi. Určite. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa rozpisovať o súčasných kinematografických pomeroch na Slovensku, jedno však musím uznať - Lóve je hodne nad priemerom. Zo začiatku mi to pripadalo ako odpoveď na západnú produkciu v štýle "oni majú "pařičské" komédie, my zasa huličskú drámu", no vďaka napínavému začiatku a riadnemu rozbehu romantickej aj vykrádačskej línie po zhruba prvých 25 minútach mi už pomaly prestávali vadiť aj pomerne monotónne hlasy a prejavy postáv (s výnimkou výbornej Kristíny Svarinskej). Vtipné a zaujímavé bolo zakomponovanie známych tvárí ako Cinkota či Horján, pobavila scéna v hoteli, súťaž o najcennejší lup či útek frajerov z internátu, poriadne napínavá bola zasa nevšedná (i keď trochu krátka) automobilová naháňačka, vylúpenie pumpy, záťah na Morisa. Mladý Kroner sa proste zaťal, nevzdal to a tentoraz mu to vyšlo takmer na plný počet. Dobre využité prostredie (palec hore za tých pár krásnych záberov Bratislavy), reálne pôsobiaci príbeh z ulice a celkom dobre vykreslené vzťahy, ktoré robia z Lóve v závere prekvapivo silný (aj po emočnej stránke) film. Konečne, dobrý slovenský film som naposledy videl pred viac ako rokom a jednalo sa o klasické Pásla kone na betóne. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Slovenský film v naději. 1) Od debutu 24letého režiséra a scénáristy Jakuba Krónera (Bratislavafilm) uplynuly dva roky a opět jsme v Petržalce mezi flákači a nemakačenky, tentokrát zloději aut. Návaznost na minulý film dokumentuje vedle deprimujícího prostředí a jazyka i představitel hlavní role - 24letý Michal Nemtuda. Mimochodem, 26letý Jakub Gogál (druhá hlavní role) byl velmi přesvědčivý. 2) Od minulého filmu došlo k posunu. Dialogům je rozumět, herci hrají, kamera se zklidnila, hlavní postavy netráví většinu času v nočních klubech a objevuje se tu dokonce pokus o lásku jako katalyzátor dění. Bohužel však zůstal povrchní pohled a nedůvěryhodný scénář. Jak píše Radek99: Jakub Kroner by chtěl být moc slovenský Guy Ritchie, ale je spíš takový lepší Tomáš Magnusek. 3) Ale Jakubovi držím palce. Až se vymaní z postpubertálního vidění světa, možná osloví diváky něčím hodnotnějším, než jsou pokusy o gangsterskou love story. Syn herce Jana Kronera, prasynovec legendárního herce Jozefa Kronera si to, myslím, zaslouží. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Zápletka není originální, ale příběh je civilní a uvěřitelný. Je to obyčejný film o obyčejných mladých lidech, kteří nemají jednoduchý život a musí se spolehnout jen sami na sebe při hledání toho pravého místa v životě. Život jim kolikrát ukáže svou tvrdou ruku. Každý by se s nimi mohl velmi lehce stotožnit. Tina se mi sem vůbec nehodila. Navíc ji mám pořád v hlavě spojenou s Leošem Marešem. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je cenzuřevzdorný opravený komentář: Nebetyčná hrmovina, nad kterou se dojme jen duševně uskřinutý příslušník jistého výchooevropského národa, začínajícího na S ( to je rébus, čo, luloši?), dredatý etnoretard nebo morgoš. Typickým představitelem prvně jmenovaných je třeba jakési zanedbané trusisko pierpa, které stálo za nedávnou aférou s porušováním svobody slova. Ty druhé si dosaďte sami, jistě ve svém okolí nějakého umolousance nebo menšinovou opici máte:-) Jo a normálním slovákům a slovenkám se omlouvám, to není o vás:-) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (15)

  • Prvá snímka Kristíny Svarinskej, v ktorej je nahá. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama