Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

iampatrik 

všechny recenze uživatele

Určitě hned po prvním díle, zajímavý seriál, přesto ho sráží, neatmosférické prostředí a postavy, které se neumí "prodat". EDIT 2. díl: Pokud jsem měl obavy (a pokud někoho po 1. díle nezaujal), určitě ještě stojí shlédnout druhý díl, který hodně věcí změní. EDIT: Bohužel po polovině sezony musím říct, že pro mě neumí prodat to, co v něm je. Nemůžu si pomoct, ale ač je děj velice otevřený po všech stránkách, nenutí mě hltat díl za dílem.. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Chytrá a troufalá soap opera, která nikdy nedostala šanci. Na teenagerovsky laděné stanici CW, kde diváci a divačky hladově hltají nové stránky Upířích deníků či nadsazené zvraty a drby od Gossip Girl, nemohly gradující intriky krásné Siobhan nebo snahy neméně krásné Bridget uspět. Ve světě blonďatých dvojčat se hraje na dlouhodobé linky, promyšlené plány, pomsty chystané za studena, ale v pozadí všeho i na lásky a vzplanutí, co v životě vyskočí hlavně ve chvílích, kdy je čekáte nejméně. Jako v každém správném dramatu je tu nenávistihodná mrcha (Catherine), charizmatický chlapík plný rozporů (Henry) i hrdina, po kterém by ráda hrábla každá divačka (Andrew). A jako v každém správném dramatu mají tajemství tendenci se prozrazovat. Hodně silné čtyři hvězdy pro příběh, který určitě neměl končit po první sérii, ale nakonec co se týče uzavřenosti dojíždí až překvapivě se ctí. ()

Reklama

Vitasek123 

všechny recenze uživatele

Škoda, tenhle seriál měl našlápnuto velmi dobře. SMG je famózní, to se nedá upřít. To jak dokáže zahrát obě sestry úplně jinak je prostě neuvěřitelný. Bohužel 22 epizod je hodně a stačilo by ubrat 4-5 epizod a bylo by to perfektní. V některých epizodách se totiž nestane vůbec nic, dokonce nějaké dějové linky jsou úplně pozastaveny a nevíte o nich. Pak je tu konec, který mě dosti zklamal, těšil jsem se na znovushledání obou sester (vyříkání věcí, třeba i odpuštění), dokonce to i teasovalo na druhou sérii, která se bohužel nezrealizovala. Dále je tu dost klišé momentů, u některých mi přestával rozum stát a říkal jsem si jak je tohle možný. Přitom když se chce, tak seriál dokáže být velmi chytrý a napínavý. Celkem jsem si ale seriál užil, představa výměny života se sourozencem a zjišťování jeho tajemství je mrazivá a tady je to vcelku dobře vykresleno až tedy na závěr, kde jak už jsem výše psal, jsem byl zklamán. Doporučuji minimálně zkusit 6,5/10. ()

ChloeQueen 

všechny recenze uživatele

Odmyslím-li si sem tam nevyvedené efekty, po 1. dílu dávám 4*, už jen kvůli tomu, že se moje milována Sarah vrátila na televizní obrazovky ověnčena tajemstvími a samozřejmě překrásnými a velmi zajímavými muži... ------------------------------------ Je to škoda. Seriál měl opravdu velký potenciál. Vývojově šel děj kupředu. ()

Loooki 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica série vynikajúca hej treba pretrpieť strašný pilot. Midseason ma iba primälo pokračovať v tom ďalej. Je pravdou, že mi na to stačila aj SMG. Predposledná časť sa mi už zdala riadne pritiahnutá za vlasy a finále I. série (celého seriálu) ma u(s)pokojilo, aj keď si to zaslúžilo poriadny súrodenecký fight! ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Jména postav Sarah Michelle Gellar, Bridget a Siobhan, jsou obě irského původu a obě jsou variantami jména Joan, které v překladu znamená "Bůh je dobrý". (Fevas)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)

Reklama

Reklama