Velmi zajímavě rozehraný děj v pilotním díle. Ač jsem se bála, že bude všechno stát a padat s hereckým výkonem Sarah Michelle Gellar, nezdá se, že tomu tak bude. Už první díl mě dokázal do děje vtáhnout, i díky zajímavé atmosféře a všudypřítomnému napětí. / Druhý díl má několik výborných okamžiků, ale zároveň až příliš mnoho hluchých míst. Navíc mě velmi iritují písničky. / Třetí díl se nese v příjemném duchu, sem tam napětí, sem tam romantika (obsazení Ioana Gruffudda do hlavní mužské role bylo opravdu dobrým tahem), ale ta klišé a neoriginalita jsou přece jen příliš do očí bijící, takže za 3*.(16.9.2011)

• JohnnyD

(po zhliadnutí pilotu - 80%) Na jednej strane brilantný noirovský námet, dobré cliffhangery, skvelá SMG a prekvapivo bohovský Ioan Gruffudd. Azda sa postupom času seriál zbaví toho ošumelého vizuálu (veľmi nedôveryhodné scény stretnutia dvojčiat, pračudesné nasvietenie) a občasných kyslých dialógov (tak raz za 15 minút) a ostanú len skvelí herci a ešte lepší príbeh.(18.9.2011)

• McClane

Hodnocení pilotu: Bolestivě nudná papundeklová žánrovka. Revenge je o parník lepší. 40%.(15.1.2012)

Vypadá to zajímavě, tak doufám, že z toho tvůri neudělají klišé. Jinak zatím dobře rozehraný děj. Jsem zvědavá na Sarah Michelle Gellar, jestli nám ukáže, jestli v ní dřímá herecký talent a nejedná se jen o Buffy.(22.9.2011)

S1. Nie som vylozene fanusik Gellar a ani samotny dej nie je nijak brilantny, ale celkom ma to bavilo. Keby niekedy predsa len obnovili, asi si pozriem.(7.11.2011)

• phoebess

Ty nové seriály s dvojčaty, kde se jedna vydává za druhou, mě nějak míjí...(16.12.2011)

Jeden z nejlepších seriálů poslední doby co jsem kdy viděla! Nejenže je to napínavé ale má to prostě skvěle odsípající děj sice to spolu díl od dílu více a více souvisí propletením různých vztahů a situací a retrospektivně se vracející děj do předešlé doby pro objasnění určitých bílých míst v ději. Nevím jak se to bude rozjíždět dále ale sama jsem pokaždé až neskutečně napnutá a natěšená na další díl, že si neumím představit se na to nepodívat. Myslím, že hlavně o to tu jde. Udržet tu divákovu pozornost tak dlouho jak jen je to možné bohužel většinou se takový proud informací stane nezajímavým. Doufám, že u tohoto(pro mě)skvělého díla se mi to nestane. Velký dík za obsazení hlavní dvojrole Sarah Michelle Gellar!(2.3.2012)

po prvních dílech jsem velmi mile překvapená, začíná se to hodně dobře rozjíždět a kdo by to řek že nás Buffy překvapí i hereckým výkonem :-)))...po pár dílech hodnotím 4* a doufám že se moje hodnocení zvýší, protože to má velice dobře našlápnuto na to stát se dobrým seriálem...uvidíme...(28.2.2012)

• sulimo

Docela kýč a k tomu s efekty tak třicet let starými. Gellar nesnášim, ale za to zbožňuju NY a víc než NY Gruffudda, ano, je to totálně debilní komentář a kdyby tam nebyl Gruffudd, pravděpodobně bych hodně šetřila s hvězdama, ale on tam hraje, takže mimořádně neobjektivní 3 hvězdy. 14.10.11 změna v odpad, takovou debilitu nezachrání ani charismatickej Gruffudd.(10.10.2011)

Hodně skvělý pilot, napínavý, skvělá myšlenka, uvidíme jak se to vyklube dál.. Předposlední díl a jsem nadmíru spokojený.. Stále seriál má co nabídnout, zaplétá se to maximálně. Přesně takový seriál mi chyběl, dokonale rozehraná partie kdo z koho (podrazáci, machinace, atd...)(17.9.2011)

Zatial za tri aj ked ma v posledne dobe nakrocene na viac. Uvidime v druhej polovici.(21.12.2011)

Pilot: Musím říct, že se mi zatím seriál opravdu líbí. Líbí se mi typ zpracování a samozřejmě Sarah Michelle Gellar, která předvedla vynikající herecký výkon. Méně nadšený jsem byl z efektů zeleného plátna a hudby. Doufám však, že se to bude jen zlepšovat.(16.9.2011)

Toto som si nemohla nechať ujsť už len kvôli SMG, ale musím povedať, že už po pilote som bola kompletne namotaná. Ringer bude presne ten typ seriálu z high society, aký sa dobre pozerá. Každý týždeň sa stane niečo strašné a bude veľký cliffhanger a v ďalšom dieli sa to nejako vyžehlí... Dobré obsadenie, dobre napísané - teším sa na ďalšie diely.(22.10.2011)

Nenudil jsem se, takhle vám to řeknu. V podstatě jsem měl sice pocit, že už jsem podobný námět snad viděl už stokrát, na druhou stranu na Ringer bylo stále něco zajímavého, co mě dokázalo částečně vtáhnout do děje. Uvidíme, jak dopadnou další epizody, plánuji se dívat dál.(17.9.2011)

Nevim jestli se slusi hodnotit serial na zaklade pilotu, ale koukam, ze tady to tak funguje, tak proc ne. Pilot byl opravdu dobrej a libilo se mi, ze hned od zacatku ma dej spad a ma naslapnuto na solidni drama bez vyraznejch klise. Sarah se do role vyborne hodi, vzdycky ji sedly role "mucitelky" kde se mohla vytahnout s pochmurnym vyrazem (Veronica decides to die, The Air i breathe). Takze ja se jenom tesim na dalsi dily a uvidime co nam predhodej.(16.9.2011)

Zrušený po deviatich dieloch(16.12.2011)

Zajímavě rozjeto po Pilotu, uvidíme co dále prozatím 3*(13.2.2012)

Úžasný, zajímavý, napínavý seriál... fandím páru Andrew & Bridget. ;)(6.3.2012)

Seriál, jehož druhým jmenem je Intrika. Seriál, kdy nevíte, kdo se nečekaně objeví na scéně, kdo s kým něco kuje, nebo kdo stojí na správné straně. Divím, se že zrovna tento seriál si i přes tu malou konkurenci na CW nedokázal získat aspoň takovou sledovanost a ratingy, aby se udržel pro druhou sezónu. Myslím, že SMG se vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu a ať byl zrovna v kůži Bridget, nebo Shiobhan, věřili jste jí každé slovo a každé gesto. Velice příjemnou roli sehrál i Ioan Gruffud. Není to však bez chyby, samozřejmě. Některé dějové pochody, nebo chování postav vám může přijít přinejmenším zvláštní, ale při množství jednotlivých postav, jejich zájmů a činů, kdy se děj zapeklitě zamotává, není divu, že se v tom člověk občas ztratí, nebo se v tom scénáristi trochu zamotají. Seriál se tak dvě třetiny trochu pomaleji táhne, ke konci ale dostává grády a člověk se těší na každý nový díl, aby věděl, co bude dál. Pro mě je to hraniční 70% záležitost. Za SMG dávám nahoru, takže řekněme 70,1 %? :D(20.5.2012)

Prvá polovica série vynikajúca hej treba pretrpieť strašný pilot. Midseason ma iba primälo pokračovať v tom ďalej. Je pravdou, že mi na to stačila aj SMG. Predposledná časť sa mi už zdala riadne pritiahnutá za vlasy a finále I. série (celého seriálu) ma u(s)pokojilo, aj keď si to zaslúžilo poriadny súrodenecký fight!(2.11.2011)

<< předchozí 1 2 3