Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem plánovala nekonfliktní tři, ale: Film vrství klišé na klišé, dramatický oblouk vystaví na opravdu zvláštním základě (mám fotku tvého bratrance z Iráku, tzn. že jsem šmírák?), Zacovi traumatizovaného drsňáka, který přežil tři štace v Iráku, rozhodně nelze uvěřit a závěrečný zvrat, který mu otevřel cestu k milované Taylor Schilling, mě naprosto rozsekal - smíchy. Talisman se určitě nijak výrazně neliší od zbytku hollywoodské romantické produkce, nyní si však zahrává se seriozním vedlejším tématem (váleční veterání si hledají místo ve světě), zatímco hlavní příběh a vizuály ze všeho nejvíce připomínají Danielle Steele. (Však víte: všichni jsou krásní, sluníčko svítí, krajina je jako malovaná.) ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Filmy podle Sparksových knih mám rád. Dostanu většinou, co očekávám - kýčovitou slaďárnu se skvělou chemií mezi hlavní dvojicí a romantickou atmosférou. Ovšem Talisman ono kouzlo postrádá. Chemie mezi Efronem a Schillingovou nefunguje, stejně tak chybí atmosféra. Začátek navnadil, ale nakonec se z toho stalo natahované nic. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, když jsem si pustila film natočený podle románu Nicholase Sparkse, čekala jsem velký slaďák plný klišé, krásné hudby, nádherné krajiny a to přesně ve filmu i je. Jen škoda, že je to tak velká nuda a nějaká romantická atmosféra na mě vůbec nedýchala. V tom filmu se pak neděje vůbec nic a neskutečně se táhne. Prakticky žádný dějový zvrat, dva se poznají, zamilují, následuje idylka, problém a pak... V traileru jste viděli vlastně už úplně všechno. Mé doporučení? Pokud máte náladu na slaďáček, raději znovu sáhněte po Zápisníku jedné lásky, po srdci vás pohladí mnohem více a Ryan Gosling vždy bude lepší než Zac Efron. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Sak Telfon nikdy nebyl moje krevní skupina, tady se mu sice podařilo mě i trooošku mile překvapit, že už nevypadá na 13 a shodil tu děsnou patku, nicméně i když je Taylor Schilling docela kus, v některých scénách, vypadají trošku jako máma se synem (a jako bonus Efronův štěněčí bezradný pohled). Celé se to tak divně táhne, a ty konce, že? Ty nám dělají tak trochu problém. Více zde. ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Nevidím v tom žádný problém, když jsem zaslechl, že je s filmem spojeno jméno Nicholas Sparks, tak jsem věděl na čem jsem a co od toho očekávat. Problémem pro mě nebyl ani Zefron a to jsem si myslel, že se tak stane. Na Notebook to sice nemá ani zdaleka, ale i tak je to krásná a naivní romantika, nad kterou se nemůže moc přemýšlet. Především nad naprosto nesmyslnou dokonalostí hlavní postavy. Hicks se tady toho zhostil dle mého o kus lépe než tomu bylo u No Reservations. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenné knihy Nicholase Sparkse. (Alizze)
  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)

Reklama

Reklama