Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Romantika se silným příběhem, který mě málem donutil uronit slzu, ale udržela jsem se. Opravdu výborný děj. Není to přehnaně romantické ani dramatické. Rozhodně je to vyvážený snímek. Zac Efron vyrostl do pěkného chlapa v porovnáním s Muzikálem ze střední. A Taylor Schilling je sympatická a skvělá herečka. Po delší době opravdu povedené romantické drama, které mohu doporučit. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl film, který by s takovou lehkostí bagatelizoval domácí násílí. Holt znáte to, sice mlátí svou ženu, je to pijan a citový vyděrač, jež si své frustrace vybíjí na svém synkovi, ale na konci se zachová jako správnej "chlap". Tak co jsme si, to jsme si. Přece jen měl to "srdíčko", tak navždy dobrý, ne? Takže milí, mlátí-li vás váše drahá polovička, tak se nebojte, on to dělá z lásky k vám. Vážení, jdu blejt. PS: Jo a situovat film do státu Luisiana, ve kterém je asi třetina černošských obyvatel a který je proslulý svou otrokářskou minulostí, a celej příběh postavit na problémech těch "bílých", kdy jedinej černej je týpek někde vzadu v kostele, je nehorázný chucpe. ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem očekávala. Přesněji tedy: jednoduchou a předvídatelnou romantiku. Nic víc, nic míň. Taylor Schilling nádherná laň, Blythe Danner správňácká babča. A Zac pro mě byl opravdovým překvapením, protože jsem mu to všechno fakt žrala - ty jeho pohledy a lehké úsměvy. On doopravdy hrál! Nikdy mě moc nezaujal, dokonce se mi ani nikdy nelíbil, ale to strniště mu dost sekne. Ještě kdyby tak něco udělali s tím jeho nepřirozeně dokonalým obočím... ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Filmy podle Sparksových knih mám rád. Dostanu většinou, co očekávám - kýčovitou slaďárnu se skvělou chemií mezi hlavní dvojicí a romantickou atmosférou. Ovšem Talisman ono kouzlo postrádá. Chemie mezi Efronem a Schillingovou nefunguje, stejně tak chybí atmosféra. Začátek navnadil, ale nakonec se z toho stalo natahované nic. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Určitě není potřeba se nějak zásadně obrnit. I když to tak na první pohled může vypadat. Vyzpívaný a vytančený Zac se zbavil všech těch zářivých účesů a nebezpečně širokých úsměvů, hošan nám zmužněl a zatím tak nenápadně brouzdá kolem, aby už brzy s několikadenním strništěm na tváři zamotal hlavu svému andělu strážnému, který mu (jak se on domnívá) zachránil už na třetí zahraniční štaci život. S fotografií neznámé dívky se tak seržant americké námořní pěchoty dostane až k oné půvabné rozvedené matce, ale než ji poděkuje, sblíží se s jejím synem, naštve jejího bývalého manžela a ještě jeho silné paže pomůžou na psím „tréninkovém táboře“. Zbytek asi znáte.. U toho všeho nám hraje krásná hudba, sluníčko svítí víc než jindy a Zac se tváří stále nečitelně. Ale konec ironie. Ačkoliv tu máme dost předvídatelnou látku, nefunkční snahy o dramatizaci a poměrně hodně ploché postavy, žádná katastrofa to není. A to mi už dávno není šestnáct. Talisman se sice víc hodí do televize, ale že by nějak jednoznačně naštval, tak to vůbec ne.. A navíc Taylor Schilling.. hmm.. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)

Reklama

Reklama