Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Zac je sympaťák a veskrze okouzlující klaďas, i když už ukončil střední a nezpívá. Zeus byl skvělý pes, takhle vycvičeného psa jsem v reálném životě nikdy nepotkala. Ben byl roztomilé dítě vybavené do života hezkou maminkou a vtipnou sympatickou prababičkou. Jeden spoiler utopený blbeček z předvídatelné romance drama nedělá. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Efron se chtěl asi vymanit ze škatulky debílka ze Střední, tak si nechal narůst strniště, aby vypadal aspoň na osmnáct a půl a nahodil vojenskej mundůr. V nitru ale zůstal romantikem a tak vám líbezně zahraje na klavír (v doprovodu tklivých houslí), předvede romantickej tanec, tváří se jako ztracený štěně, který někdo nadloube pod žebra a za chodu trousí perly typu: "Zasloužíš si něco lepšího." "Já ho nezachránil, to Váš syn." a moje oblíbená, hrdinská: "V boji myslíte jen na kámoše vedle.", přičemž se vsadím, že když na to přijde, jeden by byl schopnej badyho nekst tu jů strčit do trajektorie projektylu, jen aby to člověk nekoupil sám. Každej jsme sobeckej, pokud jde o život a tak to taky bylo vymyšlený. Kdyby se o sebe každej staral pořádně, nikdo by vás nemusel zachraňovat. A další bonmot: "Nezemřel pro nic.".Není větší "pro nic" než ve jménu vlasti vlézt dobrovolně do války a nechat se tam zmastit. Jo, ten film má všechno - totálního klaďase, co sice vypadá, že neumí do pěti počítat, ale vydělit počet kulek v zásobníku tak, aby spravedlivě vyšly na všechy pojachtaný Iráčany, zvládá, pak záporáka, kterej je shodou okolností otcem malýho houslisty vojáčkovy panny Marie, jak jinak, a naše slečna pejskařka se, když TA zápletka přijde, nafoukne kvůli totální banalitě, asi proto, že je pěkná a může si to dovolit. Má to všechno - zpomalovačky, pruhovaný prápor s hvězdami, vyznání i sex pod sprchou. Voči ani náctileté klíny nezůstaly suchý... ()

Reklama

Zeebonk odpad!

všechny recenze uživatele

To máte tak, když autobus Student Agency vláčí váš zpocený šourek a křečkovité hýždě dobrých deset hodin v kuse a vás již omrzelo sjíždět postopadesátývosmý Matrix a Tenacious D: The POD, a tak se rozhodnete zardousit dvě hodinky epileptického poskakování dlouhé rafičky zhlédnutím něčeho doposud nevídaného, něčeho s výmluvným názvem - The Lucky One. A proč by ne? V prvních vteřinách ve vás převládá přesvědčení, že se jedná o luxusní drámokomedii, zvanou The Lucky Ones. Jenomže vono hovno! Zvědavý čtenář mě teď tahá za nohavici a svou umouněnou baculatou nožkou mě u toho vydatně kope do holeně a to s takovou horlivostí, že by si z toho naspeedovaný oslík závistí vysral rektum. "Běž radši zapálit nějaký mraveniště, ty malej nevycákanej hovnoksichte!" Povídám mu na oplátku, ale hned na to mi dochází, že by bylo vlastně docela záhodno vysvětlit, co dělá tuto sračku nejsračkoidnější sračkou všech zasraných sraček. Inu, odpověď bych tedy shrnul do čtyř přídavných jmen - prkenné, slzopudné, kýčovité a skrz naskrz kreténské. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Jo tak, vy jste se nás snažili očůrat? Tak to ne, to neplatí. Zabalit naprostou patetickou s*ajdu plnou zbytečných klišovitých výroků do vcelku zajímavého námětu na romanťák, nastrčit tam ještě psy apod. a doufat, že divák to zblajzne a nevšimne si, že je to s*ajda, to chtělo vskutku hodně odvahy. Takže, za tu odvahu vám tu jednu dám, za toho pana "Božského" vám nedám nic, to jste mě trochu urazili. A za to jakožerádoby rozuzlení byste si zasloužili rovnou do hlubin propadliště. Hm, asi jsem se dobře vyspala, tak jednu. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Neoriginálně natočená filmová adaptace románu Nicholase Sparkse, která ovšem díky fungující chemii mezi ultrasympatickým Efronem a půvabnou Taylor Schilling, povedenému soundtracku, fajnovým venkovským scenériím i celkově příjemné atmosféře rozhodně potěšila. Chybky by se našly, ale klady převažují! 7/10! [13.05.2012_Cinema City_Letňany] Recenze zde. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Talisman je v pořadí už sedmým filmem natočeným podle knih Nicholase Sparkse a současně čtvrtým, který přivádí na filmové plátno Denise Di Novi. [Zdroj: nicholassparks.com] (Lolita)
  • Zac Efron přibral kvůli roli 10 kg svalové hmoty. (kedl)

Reklama

Reklama