Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sovietska vesmírna stanica sa zrútila na Zem, priamo na Manhattan, do opusteného tunela newyorského metra. To by vôbec nebol problém, ak by pád stanice neprežili organizmy, nachádzajúce sa na jej palube: zmutované jedovaté pavúky. Kreatúry sa rýchlo rozlezú po okolí, požierajúc všetko, na čo natrafia. Aby toho nebolo málo, potvory rastú akosi príliš rýchlo a rovnakou rýchlosťou rastie aj ich apetít... (beso74)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (61)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Opět studio Nu Image a zase podobná blbinka jako jejich stejnojmenný "majstrštyk" z roku 2000. Tvůrci si tu vystačí v podstatě jen s jednou podzemkou, barákem a dvěma ulicemi. V čem se ale film zřetelně liší od brášků a strejdů je to, že design a pohyb digitálních potvor jsou zvládnuty až nečekaně dobře. A když se tak zpětně zamýšlím, tahle televizní "guilty pleasure" sranda je vlastně snad i nejlepší pavoučí film za posledních deset let. Trochu smutné zjištění, co si budeme nalhávat, ale v té záplavě sraček typu Ice Spiders nebo Arachnia buďme rádi alespoň za to. Uvidíme, co na to řekne ještě kolega Big Ass Spider. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mám slabost pro pavouky a ti maj ode mě 2 hvězdy navrch. Technicky velmi dobře zpracováno, úvodní sekvence je výborná. Dobře, královna je místy hodně pixelová, ale zase to vyvažují vyvržené vnitřnosti a jiné lahůdky. Hodně blízké Vetřelcům, a to nejen kvůli W.Hopemu, - vojáci, královna, vajíčka, rozervané hrudní koše, armáda, biologická zbraň... Jen když došlo na pronásledování královny, stal se z toho hon na Godzillu a musel jsem se chtě nechtě smát. Klasická oddechovka s volnějším rozjezdem, jak bývalo u ekohororů zvykem, která se nakonec pěkně rozšoupne. Zábavné a trikově podařené. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hororově vděčné zvířátko pavouk má téměř stálou smůlu na filmově ochablé penisy ( necenzurovaný terminus technicus případným zájemcům pošlu poštou) bez kousku talentu. Takže tu máme ultralevný ateliérový výkal ( opět auto-cenzura, v zájmu zachování smyslu komentáře již nebudu upozorňovat a shrnu na závěr) s logickými lapsy , hereckými "esy", pavouky ve smyku a obří pavoučicí Fidlou. Jedním z mých nejmilejších kiksů však není pavoučí běh do zatáčky s parádními smyky, za které by se nestyděl žádný vzrostlý neapolský mastin, běhal-li by, ale generál "zahraný" Williamem Hopem jehož manipulace se svěřenou vojenskou jednotkou šla tak daleko, že vojáci přesvědčení o zamoření oblasti smrtelným virem a v hrůze nosící plynové masky vůbec nezaznamenali generálovu zcela masky prostou tvář. Vzhledem k tomu, že jsem se ale chvílemi po "guiltypleasurovsku" bavil, jednu hvězdu přece jen vytlačím. ( v komentáři se vyskytuje několik umně zamaskovaných hrubých vulgarismů, pokud by měl někdo zájem o necenzurovanou verzi mohu v každém pádě zaslat za přiměřený poplatek poštou, samostatné vulgarismy pošlu v 5. pádě i zdarma) ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná o podprůměrné "bulharské" béčko s extrémně retardovaným scénářem a podřadnými herci, mají Spiders 2013 v rámci žánru nadprůměrně povedený look, už jen ta úvodní kosmická scéna je parádní. Nechápu, že nějaký producent nasype fůru doláčů do výpravy a filmařského týmu včetně desítek komparsistů, a pak k tomu přihodí scénář od regulérního mentála. Tohle už bylo příliš blbé i na mě, milovníka pokleslého braku. Nehledě na to, že celý příběh se velmi brzy smrskne do jedné dějové roviny, ve které dédy a jeho ropuchovitá stará hledají uprostřed pavoučího teroru svou malou princeznu. Ale druhou dám, nejen za nechtěnou zábavnost, ale hlavně za halucinační závěrečný boj s pavoučí godzillou, něco tak šíleného se totiž moc často nevidí. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na televizní produkci docela slušné triky, ale jinak nuda - nic, co by člověk neviděl milionkrát jinde (děti v ohrožení, statečný dispečer) plus hromady nelogičností (lidé v údajně vyklizené zóně, nelogické chování pavouků i královny - proč lezla vlastně na povrch?, údajně neroztrhnutelné pavučiny, které otec rozerve rukou, puštěná televize v zavřeném hračkářství, na královnu nefungují tankové střely, ale vůz metra je jiné kafe...), ale docela to odsýpá. Podruhé bych to ale vidět nechtěl. :-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama