Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka preverí, akí veľkí sú všetci kamoši a ako veľmi dokážu držať pri sebe. Prachy, kariéra, spoločenská prestíž a aj keď je to kamoš, tak predsa len červík závisti hlodá a vŕta. Keď sa do toho zamieša ešte samica, je o prúser postarané. Ja som sa bavil. Americký remake rovnomenného holandského filmu z roku 2010 ma prekvapil. Väčšina pokusov amerických filmárov previesť úspešné európske filmy do amerického prostredia takto nedopadnú. Opäť som sa neubránil porovnaniu a výsledok je jednoznačný. Skvelý bol už začiatok filmu, kde sa objaví mŕtvola sexi dievčaťa. Aj v pôvodnom filme mi pripadá typologické obsadenie hercov horšie. Môžem kvitovať ani dobrý námet filmu o piatich priateľoch a ich záletoch. To sme už pred tridsiatimi rokmi s dvoma kamarátmi praktizovali tiež, ale nebol to žiadny prepychový loft, ale väčšinou garsónka alebo menší byt na sídlisku. ()

Danken 

všechny recenze uživatele

8/10 Ono se vlastně skoro jedná jen o to, že členové štábu zodpovědní za scénář zmáčkli Ctrl+C a pak Ctrl+V. Jen je to celé poněkud blyštivější, herci alfa-samci (zejména Luc tady nevypadá jako něco, co by urazilo i Frankenstainovu příšeru), herečky ošukatelný jedna do jedný, vlastně čistá zámořská produkce. Mě to ale bavilo stejně, ne-li více, než o něco starší belgický bratranec. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Človek si pripadá ako schyzofrenik, keď si trikrát v jeden deň pozrie ten istý príbeh. Belgický thriller remakovaný Holanďanmi a Američanmi, pričom pôvodný film samozrejme vyšiel najlepšie. Tento americký remake nie je zlý, ale je to opäť ako v holandskom prípade verná kópia originálu. Dokonca niektorí herci boli aj v originálnom filme. Čo vyzdvihujem je herecké obsadenie, či už mužské alebo ženské. Isabel Lucas a Rachael Taylor sú neskutočne sexi. 60 % ()

West 

všechny recenze uživatele

Parta chlapů si usmyslí že si koupí společně luxusní apartmá (Playboy Mansion) na sexuální choutky svých budoucích milenek, tak aby zabránili nic netušícím manželkám na to přijít. Tento vychytralý plán se jim brzo vymstí, kdy najdou v bytě mrtvou dívku. Kdo to má na svědomí? O tom se dozvíme v průběhu celého filmu. Dlouho jsme tu neměli novodobej Crime-Noir stylem Hitchcocka. Celý příběh se zamotává jak sobotní "vokno" po flašce vodky a hraje si s divákem na schovávanou. Je to hodně twistově podané a do poslední chvíle vlastně nevíme kdo a proč.. Ale musím uznat , že to nebylo vůbec špatný , až na ten konec , který to dost shazuje .. 65% PS: Isabel Lucas is Hot! ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka s hezkou formální stránkou, zajímavým obsazením a neodhalitelným vyústěním příběhu plných otázek. Fokus na naplnění žánrových formulek je v ní ale silnější, než snaha vytvořit osobité, rafinované dílo, které by bylo stejně zajímavé (ne li zajímavější) na druhé shlédnutí. Holt je to téměř hvězdně obsazená mainstreamová předělávka, kterým se něco takové daří výjimečně. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Filmová role Vincenta Stevense měla být ztvárněna Patrickem Wilsonem. Ten ji ale kvůli úzkým závazkům ke své televizní show odmítl, aby jej posléze nahradil australksý herec Karl Urban (Riddick (2013), Dredd (2012)). Dalším jménem, které se ve spojitosti s tehdy rozpracovaným projektem spojovalo, bylo jméno kalifornského herce Tobey Maguire (Labor Day (2013), Spider-Man 2 (2004)). (Conspi)
  • Natáčení odstartovalo 6. 6. 2011 v New Orleansu, aby se k dokončení o několik týdnů později přesunulo do belgického Bruselu, a mohlo být k 26. 7. 2011 dokončeno. (Conspi)

Reklama

Reklama