Reklama

Reklama

O tom vás přesvědčí tři drsné „černočerné" minipříběhy s extrémně vtipnými momenty, které mají jedno společné: začaly v zastavárně jednoho malého města... Richard (Matt Dillon) zde při průjezdu městem nalézá snubní prsten patřící jeho ženě, který před lety záhadně zmizela. Pátrání po ní a jejím únosci jej zavede do nejtemnějších koutů města, kde se musí vypořádat s feťáky, kteří zpackali přepadení místního drogového bosse, imitátorem Elvise a celou řadu dalších originálních postav. (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Neskrotný námlask nadupaný nečekaně hvězdným obsazením. Moc příjemné, hravé, odvázané, nekorektně nekompromisní a "protipředpisové". Bavil jsem se velmi, hlavně u prvního příběhu, ten byl dle mě nejlepší. Paul Walker rules! Příběh s Mattem Dillonem s brokádou u pasu a naprosto nečekaným vývojem, je něco, co se nevidí každý den a velmi mi chutnal. No a Brendan a.k.a Elvis... bylo to zábavné, ale jeho část filmu a samotný závěr značně strádá oproti zběsilému začátku. Nelze tomu ovšem upřít osobitost, nápaditost a snaha vymanit se standardům. Chci více takhle položených filmů. ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Nějakou dobu jsem se rozhodovala mezi čtyřkou a pětkou a nakonec se mé hodnocení vyhouplo směrem nahoru, protože ať už to bylo jakkoliv divné a morbidní, já se zkrátka výborně bavila. Tenhle propletenec navzájem se letmo střetávajících příběhových linií, notně ulítlých postav, násilí, pořádné dávky bizarnosti a výborných, černým humorem prošpikovaných dialogů (mým favoritem je rozhovor dvou feťáků nad tématem rasismu) je prostě natolik originální, že s přehledem nakopává zadky všem letošním komediím, co jsem zatím viděla, i když to asi není podívaná pro každého. A jen tak na okraj, zdá se mi to, nebo si Elijah Wood nějak moc libuje v rolích úchylnejch psychopatů? ()

Reklama

movieband 

všechny recenze uživatele

To byla zas jednou nárazovka. A fakt, že vcelku povedená. Možná bych přidal víc humoru nebo to celé minimálně udržel na úrovni povídky se zlodějíčkovskými feťáky a šel bych na plný počet. S takovou je to lehce nadprůměrná sbírka povídek, které kraluje Vincent D'Onofrio, jeho zastavárna a povídka o třech feťácích. Upřímně mě pobavil Paul Walker ve své roli. To sem se dusil celou dobu, co byl spolu s ostatními na scéně a snažili se vyhandlovat trochu toho fetu. Elijah Wood mě svou rolí nijak nepřekvapil Už sem si u něho nějak zvykl, že po Frodovi se objevuje v rolích nějakých úchylů nebo vrahů. Thomas Jane svou roličkou pobavil a Brendan Fraser mě svým Elvisem přiváděl k šílenství. Každopádně se tomu ten nápad a propojenost jednotlivých příběhů upřít nedá. 75% ()

rikitiki odpad!

všechny recenze uživatele

Filmy limitované téměř zápornou inteligencí svých antihrdinů by měly být aspoň vtipné, dojemné, klidně i drastické.. Ale tenhle je - nijaký. Kromě vymaštěnců už nic jiného nenabízí. Jen přehlídku odporného dění, plnou sprostoty, špíny a ubohosti. S hodně nechutnými scénami. Kdo nemá náladu bahnit se v hnusu, ať se této zbytečné samoúčelné přehlídce raději vyhne. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pleasure tak trochu "guilty", ale pořád pleasure. Tři brakové příběhy z amerického vidlákova, které by se strašně chtěly podobat na Pulp Fiction, ale chybí jim tarantinovská preciznost. Btw. Elijah Wood očividně dělá co může, aby nálepku "roztomilý hobit" předělal na nálepku "úchylný psychouš". A docela mu to jde. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Po záverečných titulkoch nasleduje krátka scéna. (zanvalzans)
  • Film sa natáčal v hlavnom meste amerického štátu Louisiana - v Baton Rouge. (Laslo)

Reklama

Reklama