Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvojice mladíků Filos a Kája míří do vesnice Zálesí, aby si z důvěřivých místních obyvatel vystřelila. Považují za velkou legraci je mystifikovat chystanou stavbou vysílače a pozorovat jejich reakce. Vystupují jako zástupci společnosti, která bude ve vesnici hledat nejvhodnější pozemek pro stavbu vysílače mobilního operátora, a samozřejmě slibují vysokou částku za pronájem pozemku v eurech. Vidina příjmů je pro obyvatele natolik lákavá, že na nějaké podezírání "pánů inženýrů" vůbec nepomyslí. Vesnice se rychle stává bitevním polem, a to s využitím všech povolených i nepovolených zbraní. Protože se ale situace nakonec nevyvine podle jejich plánu, budou muset Kája a Filos vymyslet nějaké náhradní řešení, aby se sami nestali oběťmi svého vlastního podvodu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (448)

mau 

všechny recenze uživatele

Snímek se někde ve třech čtvrtinách radikálně promění z komedie v drama, přitom tato závěrečná část přinese víc nápadů (motocyklový závod) a v tipů, což je smutné a nepovedené. Poslední půlhodinka zajímavě vykreslí charaktery, prohodí dvěma hlavním aktérům pozice a utlumený Vojtěch Dyk je přijatelnější než ten původní sebevědomý a otravný. ()

Katullka odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutní výtěr z řitního otvoru. Co může být špatně, můžeme přeci udělat ještě hůř. Co nepochopíme, nevadí, jedeme dál, budete mít ještě více, co nechápat. A nakonec to zatřeme obrovskou směsicí nepochopitelných záběrů, aneb je důležité dávat divákovi podměty, které nebudeme rozvíjet, na co, že?? Všichni byste měli mít dostatečnou fantazii na anální sex a prosím k tomu šeptání o fyzice, to mě totiž vždy dokonale zvlhčí. Absolutně top komentáře: Enšpígl, Marigold (nenechte se zmást tak vysokým hodnocením). A nejlepší vlezkoprdelník je samozřejmě... chvilka strpení... Radek99. GRATULUJEME! Doufáme, že chápete, že to není komedie, ale čisté drama. Tak je to smutné. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nemám ani tak problém s absencí humoru u těžce nezvládnutých scén, které měly spouštět bujaré salvy smíchu. Už trochu víc mi vadí nevypointované pasáže, ale s tím, že na konci si film hraje na něco víc, a právě tam selhává úplně. Rada na závěr tedy zní, buď zkusit ulítlou komedii se vším všudy, nebo zvolit českou klasiku v podobě hořkého osudu jedné malé vesničky a jejich těžce zkoušených obyvatel. Nacpat oboje do jednoho a čekat aplaus za komplexnost je blbost. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Na nezávislý film je to moc komerční, na komerční trhák je to moc takové nijaké. Nebýt dobrých hereckých výkonů (Dyk, Hádek, Roden, Winterová, Lichý), nestálo by to za zhlédnutí. Dykovi role sebestředného don Juana sedí. Kdyby film neměl tak pomalý rozjezd a byl zkrácený tak o dvacet minut, bylo by to jedině dobře. ()

Payushka 

všechny recenze uživatele

Díváte se na rozjuchaný plakát několikrát projetý Photoshopem a říkáte si, že Signál možná bude příjemná oddychová komedie. Jenže ouha. V polovině snímku se humor lehce přiškrtí a až do konce spíš dosípává, doprovázen dramatickými prvky. Jakmile ale pro nějaké drama nebudujete psychologii postav už od začátku a myslíte si, že bohatě stačí "Bolek Polívka se tváří smutně", pak z toho vyjde něco nepříjemně polovičatého. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Snímek měl premiéru ve dvou pražských kinech současně, a tak si diváci v Lucerně museli počkat na delegaci tvůrců přesunující se ze Světozoru. (Olík)
  • Scenárista Marek Epstein a režisér Tomáš Řehořek se v základní myšlence nechali ovlivnit jinou českou komedii, díky čemuž se v kuloárech snímku přezdívá „Bobule 3“. (Olík)
  • Scénář Marka Epsteina k tomuto filmu se v roce 2006 umístil na 2. místě v Ceně Sazky o nejlepší dosud nerealizovaný scénář. (Cheeker)

Reklama

Reklama