Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Čarodejnice pre teenagerov a deti. Veľa kvázi romantiky a trápnych trikov, ktoré dostávajú toto fantasy do roviny okultizmu v detskom tábore. Seriál sa len zviezol na vlne vtedajšej popularity upírskych a bosoráckych ság, dlho sa však na obrazovkách neohrial. Pozerateľné je to len kvôli Britt Roberston, ale samozrejme len jej tvár na vyššie hodnotenie nestačí. ()

baltik 

všechny recenze uživatele

Začne to strašně, naivní teenky a teenkové o sobě tvrdí cosi něco o kouzlech. Tak nějak to ztrácí dech po prvním kroku. Jenže na holky se dobře kouká a naštěstí se nejedná o nějakou vědu tak si u toho člověk svým způsobem odpočine. Osobně jsem tím po 5 dílech praštit, dát nějaké 2-3hvězdy a mít další zářez na ČSFD. Kamarádka mě ukecala (nebo přikázala už nevím :) ) ať vydržím aspoň 10 dílů. Okolo 6 dílu se to začne zlepšovat, vše to začne mít nějaký ten tvar a příběh je "docela zajímavý", objevují se zde hororové prvky a celkově se z toho stane docela zajímavá záležitost. Bohužel seriál začne bídně takže většinu odradí, není divu a na to asi i doplatil. Na závěr jim vytknu divně přelíčené nebo co to s nima dělali "mužské" charaktery a pochválím hudbu. Jestli máte rádi fantasy a vydržíte tak se nebudete zlobit. ()

Reklama

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala - wohoo, nový seriál o čarodějnickém spolku, navíc ze stejné dílny jako jsou VD. Ale po pár epizodách mě zaplavila vlna zklamání. Příběhová linie by byla velmi zajímavá, kdyby se scénáristi nesnažili skoro až násilně vyrovnat VD v "akčních" scénách, pro teenagerovské čaroděje/čarodějnice v mých očích nesmyslné. Nesedí mi to prostě do toho příběhu. Nechápu, proč se v tomto seriálu nepraktikuje magie, když to je de facto o čarodějích. Základ měl být ten příběh, který ale po několika dílech ztrácí smysl, a spolek je tam naprosto k ničemu. Pozornost se stáčí k blonďaté Cassie, která je mi čím dál tím víc nesympatická. Původně jsem seriál ohodnotila 4 hvězdami, ale stačilo pár dalších dílů a uvědomila jsem si, jaký to byl omyl. Moje dvě hvězdy jsou pro Phoebe Tonkin a Chrise Zylku. Ostatní je vážně zbytečnost. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Není to zase až tak špatné, ale nejlepší taky není. Někteří herci prostě neumějí hrát a před kamery by chodit neměli. Že jsou dialogy prázdné by se dalo tolerovat, co chceme po seriálu s teenagery. Na druhou stranu oceňuji vždy nějaké napětí, i když se mi zdá, že tam je toho moc. V jednom díle posedlá žena, v dalším démon, pak zase lovci. Jde vidět, že v první sérii je úplně vše a možná je dobře, že další série není, protože co by bylo tam? Plus za Phoebe Tonkin, která hraje báječnou mrchu. ()

Kejdyna 

všechny recenze uživatele

Po dnešním 21.dílů snižuje své hodnocení (již po 3.) na jednu hvězdičku. Z původně průměrně vypadajícího seriálu (tři hvězdičky) se stal až nehorázně nelogický, ničím dobrý seriál, s šíleně nesympatickou a hysterickou hlavní hrdinkou, opravdu děsivě slizkými chlapskými postavami (až na Adama, ale ten je zase nudnej, a Leeho, který vypadal zajímavě, tak se ho radši rychle zbavili). Na to, co se kolem nich děje - loví je novodobý inkvizitoři, pořád kolem nich někdo umírá a tak dále, se zdá, že to až zas tak neprožívají a jako třešnička na dortu je fakt, že seriál je o čarodějích, ti ale nemůžou čarovat a když chtějí, tak jim to ani moc nejde. Tak pitomé dialogy a zvraty, že to definitivně škrtám ze svého programu. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)

Reklama

Reklama