Reklama

Reklama

2 $ocky

(seriál)
  • Česko 2 Socky (více)
Trailer
USA, (2011–2017), 48 h 18 min (Minutáž: 21 min)

Hrají:

Kat Dennings, Beth Behrs, Garrett Morris, Jonathan Kite, Matthew Moy, Jennifer Coolidge, Nick Zano, Brooke Lyons, Ryan Hansen, Gilles Marini, Sandra Bernhard (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(138)

Caroline a Max pracují jako servírky v jednom baru. Obě ale pocházejí z úplně jiného prostředí, Caroline byla kdysi velmi bohatá, Max vždycky třela bídu s nouzí. Carolinin otec si odpykává ve vězení trest za podvody a Caroline díky němu přišla o svůj svěřenecký fond. Max se ji snaží v práci podpořit, zatímco Caroline dostane nápad, jak by si mohly obě dívky přivydělat - budou prodávat dortíky, které Max peče. Protože Caroline nemá kde spát a přebývá v metru, Max se rozhodne, vzít si dívku k sobě domů. Brzy se z obou servírek stávají kamarádky a nerozlučná dvojka v podnikání. Caroline už se totiž v hlavě rodí plán, jak spolu s Max můžou zbohatnout. Otevřou si vlastní cukrárnu, ale k tomu všemu chybí jediné - sehnat dostatek hotovosti, aby měly kapitál do začátku. (TV Nova)

(více)

Videa (113)

Trailer

Recenze (462)

Fevas 

všechny recenze uživatele

Jak asi chutnají Maxiny koláčky? :) tuto otázku nejspíš nikdy nezodpovíme, ale na kvalitě seriálu to rozhodně neubírá. Originální nápad, který je skvěle zpracován a jehož největší pointou není romantika. Není to sice humor pro každého, ale věřím, že pokud jste otevření všemu, určitě na vás tenhle seriál udělá dobrý dojem :) ()

TommyLeeJape 

všechny recenze uživatele

Tak tyhle dvě holky mi moc nesedly (nechápejte mě špatně, v nějakém filmu pro dospělé by se neztratily). 2 Broke Girls je taková ta klasická přímočará sranda, která vás ničím nepřekvapí a ani (alespoň teda mě) ničím nepobaví (až na těch pár dvojsmyslů). Dokážu si to představit odpoledne na Nově jako tu jejich klasickou stupidní oddechovku. Mezi Ela Bundu a Carol s Frankem by holky zapadly znamenitě. Všem fandům seriálu se omlouvám, ale já bych přepnul na Hvězdnou bránu. ()

Reklama

Martyska 

všechny recenze uživatele

Stačí pridať dve šialené baby (jedna z nich musí byť blondína), ktoré spolu nemajú nič spoločné, sú na mizine a komediálny seriál je hotový! Dobrý scenár, dobré spracovanie a vtipný primitívny humor. Seriál sa dá pozerať a pritom aj zasmiať. Niekedy mám síce pocit, že neviem o čom je epizóda a celkom sa začnem nudiť, ale spracovanie sa fakt podarilo. :-) ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Držme si klobouky, protože zábava právě začíná. Jestli se seriálu podaří udržet kvalitu prvního dílu, tak tady máme parádní komediální seriál, který stojí na dvou krásných představitelkách, jsou totálně odlišné....ale báječně se doplňují. 4 díly a seriál je pořád nehorázně zábavný. Po zakončení první série jsem rád, že jsem vydržel až do konce, seriál plný humoru, vtipných scének, hlášek a různých narážek. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Fiflena a dryáčnice se sešly ve staromódně pojatém sitkomu. Téměř se nemění prostředí (klasická lokace: bistro), témata vtipů, ani charaktery. Pokud vám nevadí, že asi polovina vtipů je mírně rasistická – na Poláky a na malý vzrůst korejského majitele bistra, dočkáte se humoru, který někdy nevyjde, ale občas přece jenom – ze škodolibosti – pobaví. ()

Galerie (1 121)

Zajímavosti (104)

  • Na konci každé epizody se zobrazuje částka, která znázorňuje, kolik peněz mají dívky našetřeno. (juta)

Reklama

Reklama