Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Missy (Amanda Seyfried) a Alejandro (Ben Barnes) jsou mladí, krásní a chtějí se vzít. Na tom by nebylo nic tak divného, jen kdyby se do věci nevložila Alejandrova přísně katolická biologická matka, která se nečekaně rozhodla letět přes půl světa, aby se chystané svatby zúčastnila. A právě její bigotní přístup k víře se neslučuje se skutečností, že manželé Griffinovi, kteří Alejandra vychovali jako vlastního, jsou rozvedeni. Exmanželé Don (Robert De Niro) a Ellie (Diane Keaton) Griffinovi se tedy pustí do ne zrovna šťastné taškařice a rozhodnou se, že před Alejandrovo biologickou matkou zahrají po dobu svatby spokojený manželský páreček. Což je možná zábavné pro jejich děti Lylu (Katherine Heigl) a Jareda (Topher Grace), ale už méně pro Donovu dlouholetou partnerku Bebe (Susan Sarandon). K tomu si přidejte oddávajícího kněze otce Moinighana v podání Robina Williamse a musí vám být jasné, že je všechny čeká opravdu perný víkend! (Bontonfilm)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (200)

Vignette 

všechny recenze uživatele

Lehce mi to připomínalo Mamma Mia!, ale narozdíl od něj se mi tohle docela líbilo - tentokrát jsem se nestyděla za všechny tvůrce a diváky, kterým se to líbilo, jen trochu za sebe :-). Děj je samozřemě už tisíckrát viděný, očekávatelný a občas příšerně překombinovaný, ale všichni herci byli fajn a asi díky nim se na film dobře dívalo. Zvlášť jsem vděčná, že Amanda Seyfried tentokrát i hrála a nekulila jen ty svoje kukadla, což mi v Mamma Mia! hrozně lezlo na nervy. Takže budu hodná a dám slabší čtyři hvězdy... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je velice pěkné, bohužel film až tak ne. Čekal bych, že to bude zábavnější. Každý tam spal s každým, nehledě na rodinu. Nemůže mít děti, ale je těhotná. Je panic, ale brání se sestřičkám který se o něj skoro perou, ale nakonec je velice ochotný na to skočit s nevlastním sestrou. Amanda mohla dostat víc prostoru, ale to bych chtěl asi moc. 40% ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ze svatby mám větší paniku než žirafa z podchodu pro chodce. Jenom to slovo někde zaslechnu nebo uvidím a už se mi kříží všechny prsty na rukou. Ve skrytu duše tajně doufám, že je to s ní stejné, jako s tímhle filmem; člověk od něj nic moc nečeká, dívá se na něj jen kvůli ostatním, ale nakonec je to celkem príma. Jenže i kdyby, svatbu opravdovou nemůžete jít po vystřízlivění vrátit do půjčovny. Anebo jo? ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě teď se sám sebe marně ptám, proč jsem měl před lety pocit, že si film zaslouží dvě hvězdičky. Už jen herecké obsazení mi přejelo smirkovým papírem po obnažených nervových zakončeních, protože fakt nemusím herecký projev Diane Keaton a Robina Williamse, korunu všemu nasadila ještě královna falešných úsměvů a nemastně nesolený Topher Grace. I to bych ale dokázal překousnout, pokud by scénář nebyl příšernou kktinou, která mě svou klišovitostí neskutečně vytáčela a mocně mě nebavila. Ve chvíli, kdy došlo na ručičky a očička, jsem Robertovi De Niro málem taky poblil rameno. / Poučení: Hodláš se oženit? Jak myslíš... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skvelí herci vo filme nízkej úrovne. Na komédiu sa tu nachádza pramálo vydarených vtipov, v podstate všetko sa točí len okolo viery a sexu... A mne sa nezdá vtipné ani chutné, keď sa starý De Niro rozpráva s dôchodkyňou Diane Keaton o orgazmoch ani keď vzdychajú pri kopulačných aktivitách, že sa až steny otriasajú. Nie, to nie je humor, ktorý preferujem. A nemám rád ani grcavý humor, tu musel prísť hneď na začiatku a ešte z úst Heigl na rameno De Nira. To všetko je neúcta. Neúcta k De Nirovi, a to od neho samého. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (3)

  • Původní název filmu byl "Gently Down the Stream". (squella)
  • Svatba se koná v Connecticutu, kde vyrůstali Katherine Heigl a Topher Grace, kteří ve filmu ztvárnili sourozence. (jenik71)

Reklama

Reklama