Reklama

Reklama

Soukromé neřesti

  • USA Private Parts (více)
Trailer

Obsahy(1)

Říká, co mu na jazyk slina přinese. Dělá věci, které si jiní bojí jen představit. Nemá žádné zábrany a z cenzury mu naskakuje husí kůže. Je nejúspěšnějším rozhlasovým moderátorem světa, má vlastní televizní show, knihu a teď i svůj film, ve kterém si zahrál sám sebe. Fenomenální Howard Stern si celý život léči komplex z toho, že má něco o něco menší, než ostatní. Ale ani to mu nezabránilo provést první „live" striptýz a virtuální soulož ve studiu seriózního rádia. Howard Stern je tady, aby vás královsky pobavil. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Howard Stern v kůži Howarda Sterna. Kdyby všechny autobiografie byly tak vtipné, asi bych na nic jiného nekoukal. Pro někoho je kontroverzní a otevřený Stern největším zlem, které stále chodí po planetě Zemi, ale na druhou stranu je neuvěřitelně zábavný a bezprostřední. Lže, lže a lže, ale vše to zabalí tak dokonale, že to divákovi nevadí. Scénám jako orgasmus během vysílání nebo Jenna J. ve studiu celá nahá (plus hláška o manželce...) se velmi těžko odolává a sám si nevzpomínám, kdy jsem se tak dokonale pobavil. Stern je osobnost a jeho výstupy např u Lettermana (byl tam několikrát, je sranda vidět, jak Letterman stárne a Stern je stále takový hippík....) jsou skvělé. Škoda, že více osobností nedokáže svůj život vidět jako Stern... to by bylo zábavy. ČT 1 zase jednou překvapila a potěšila. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

No, jsem už starší, takže jsem ten výstup Howarda Sterna alias Fartmana na MTV Awards s holú řiťú zažila živě v TV a říkala jsem si, co to je za pako tohleto? Díky tomu i zhruba vím, jak vypadá ve skutečnosti. Když jsem viděla Soukromé neřesti, pochopila jsem, co ho k tomu vedlo. Nasmála jsem se fakt hodně, hlavně když se učil vyslovovat "dabljů ééén bísí" a u vědomostního kvízu. Nemůžu nenapsat, že soukromé neřesti je fakt hodně eufemistický překlad originálního názvu Private parts, odkazujícího do míst, kam nikdo, koho tam pošlete, nejde rád, protože je tam tma, nejsou tam okna:-) ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Po překonání trochu obskurního úvodu s "prdeláčem" začíná zábavný filmek o životě jednoho "trochu jiného" rádiového DJ. Pochybuju, že Jan Šťastný (doufám, že to byl on, už je to přece jen nějaký ten pátek, co jsem to viděl) ještě v nějakém filmu použil takové množství vulgarismů, ale i tak je to i celkem koukatelné. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsem neměl ani ponětí, že existuje nějaký ultrapopulární moderátor Howard Stern. Teď už to vím a způsob, jakým to dal o sobě Stern vědět, mi přijde hoooodně povedený. Samozřejmě, že si nemyslím, že by skutečnost přesně odpovídala tomu, jak se Stern prezentuje v této komedii, ale to je vlastně úplně jedno, protože podstatné je to, že se divák při sledování jeho "životopisu" dobře baví. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Neobvyklá komedie o životě svérázného moderátora Howarda Sterna, kterého si zde na výbornou vystřihl sám sebe. Jeho hrdina je slizký, neuznává žádná pravidla, do éteru pouští to co by si nikdo nedovolil ani v dnešní době ale přesto si dokázal získat miliony příznivců a tento snímek velice dobře ukazuje, jak to dokázal. Rozhodně jsem se smíchy neplácal do kolen ale po celou dobu jsem postavě držel palce a jeho životní příběh si náležitě užíval. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (9)

  • V úvodní scéně uvádí Howardovu postavu Fartman John Stamos, ale v reálu ji uváděl Luke Perry. Perry se později přiznal Howardovi, že se bál toho, že film bude dost mizerný, a proto odmítl hrát sám sebe. (c.tucker)
  • Živé vystoupení AC/DC bylo natáčeno v Bryant Park v New Yorku v červenci 1996. (c.tucker)

Reklama

Reklama