Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva o zlatý pohár Wipeout v argentinské metropoli Buenos Aires začíná! Tým československých celebrit se poprvé postaví týmům z Polska, Ukrajiny a Běloruska. (oficiální text distributora)

Recenze (265)

tomeek 

všechny recenze uživatele

Ubohý exkrement vyluhovaný z originálu. Nejvíc mi hlava nebere, proč na rozdíl od ostatních států, jejichž týmy se pyšní olympioniky, parkouristy a sportovci, máme v sestavě ty samé koJoty, rosničky a rádoby celebrity, které vidíme v každém silvestru na Nově. Trapný Kramár dělá "humor", místo aby soutěžil, zbytek týmu je nepoužitelný, blonďatý silikon po 20 vteřinovém běhu kolabuje a musí být odvezen sanitkou a já se ptám: COŽE?! Bouček se snaží, div si krdělko něstrgá, ale na co je tam ta slovenka, to jsem zatím neodhalil. Zbytečné. Zoufalé. Jediná hvězdička za Ondru Brzobohatého, který jediný pochopil, o čem je Wipeout a jde do toho naplno. Radši si pustím Takeshiho hrad nebo Ninja faktor! ()

Master19 odpad!

všechny recenze uživatele

Několikrát jsem viděl britskou verzi, která je koukatelná: vtipná, řízná... Na východoevropskou mutaci jsem se proto docela těšil a vzpomínajíc na Hry bez hranic jsem živil naději, jak to zase všem natřeme. Ale to co jsem (tři pokusy jsem jim dal) viděl, mě vyděsilo. Myslím že ti, kteří by snad chtěli i trochu závodit to zabalili při pohledu na nemehla, se kterými si prostě vyhrát nedá. Doposud by se to dalo ještě pochopit - je to show. Ale debilní komentáře Boučka a hlavně té slovenské (s prominutím) slepice jsou na zvracení. Po "králi hory", kdy od našich "borců" došlo k jedinému neúspěšnému pokusu, tato parodie na moderátorku začala všechny líbat a vykřikovat, jak byli úžasní... Nikdy více. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle měla být jako zábavná soutěž, kde týmy složené z nejrůznějších celebrit musí překonávat nástrahy opičí dráhy? Kam se tedy ta zábava poděla? Já jsem se nezasmála ani jednou, i když u některých pádů jsem k tomu neměla daleko. Nechci si vůbec představovat, jak by to dopadlo, kdyby se Nova pustila do Boyardu nebo Her bez hranic. To by muselo dopadnout ještě hůř. Ještě jedna věc mi vadí a teď se budu muset omluvit všem slovenským známým, kolegům, uživatelům, přátelům a příbuzným. Vážně proti vám nic nemám a nikdy jsem neměla!!! Neberte si to, prosím, osobně. Ale poslední dobou mi všechno, co je označováno jako "Česko-Slovensko", hlavně tedy při soutěžích a nejrůznějších akcích, leze přímo krkem. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Kdyby tadytu nováckou akci nekomentoval L. Bouček, dal bych i o * víc. Nejde ani o to, jak to všechno funguje, ale hlavně o tom, co tam máme za lidi. A ten tým je jeden sympatický obličej vedle druhého. Je to něco novějšího, co tu dlouho nebylo. Navíc je to na mezinárodní scéně, což je super. Celkem dobrá soutěž a jak jsem řekl, O. Brzobohatý, B. Munzarová, M. Kramár a další. Super. Škoda toho Boučka a .... nebuďte tací jen proto, že je to na Nově... ()

Metal Lord 

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti, aneb jak zničit kvalitní TV formát. Stačí, když do soutěže pozvete TV celebrity, z níž tenhle nechce tohle, tahle má zase strach z výšek. Do výsledného mixu dejte moderátorův nevtipný komentář, smíchaný s ohranou klasikou TV Nova, a sice dramatickou hudbou, narvanou do všeho, co hraje na emoce. Ve výsledku to vysílejte až po roce, když to i v Bělorusku odvysílali ani ne měsíc po natáčení. Tu 1* dávám za Ondru Brzobohatého, který to jediný z našeho týmu bral jako soutěž a nedělal si z toho prdel, jako ostatní. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama