Reklama

Reklama

Rovnováha sil čtyř párů je značně vychýlena – ženy totiž začaly používat rady z populární knihy Steveho Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", aby od svých partnerů dostaly to, co chtějí. Jenže jejich muži na to brzy přijdou a rozhodnou se, že nejlepší obranou je útok. Vymyslí plán, jak využít tuto informaci ve svůj prospěch a válka pohlaví začíná! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Další super odpočinková černošská komedie s Kevinem Hartem. Ten tady funguje sic malinko na vedlejší koleji, za to ale jako důkladný komediální element k několika sympatickým párům, který tropěj všechny možný blbosti co mezi sebou chlapi a ženský běžně maj - film nefilm. Místy sice zdlouhavý, ale na konec přesně ten fajn pocit co u takovýho filmu čekám. Jasně je to hloupost, ale takovou pohodu si kdykoli rád dám. A Meagan Good byla překráááásnááááá. Sem s tou dvojkou! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná komedie s parádním námětem. Ženy začnou používat rady populární knihy,která odhalí mužské tajemství a začnou toho zneužívat se svými partnery. Občas vtipné, až jsem brečel( Kevin Hart opět vládne) a byť zde převládají převážně herci tmavší pleťi vůbec to filmu neškodí naopak ( Ženy jsou svůdné a atraktivní všechny). První hodina na 5*. druhá, kde chlapi vracejí revenge je o něco méně vtipnější. Přesto super komedie.80% ()

Reklama

Poga 

všechny recenze uživatele

Nemyslel by som si že film, cielene produkovaný a určený pre afroamericke publikum ma bude vlastne naozaj baviť. Scenár síce nesrsi zrovna originalitou a v podstate sa to celé dá predvídať. Ale herecké výkony, pre mňa neznámych hercov (okrem Gabrielle Union), sú obstojne, má to celkom spád a ešte k tomu herečky sú ozaj pekné. Slušné 3/5 ()

erapo 

všechny recenze uživatele

Ako prvú a najdôležitejšiu vec musím vyzdvihnúť kasting, ktorý je proste úžasný. Hviezdy ako Taraji, Gabrielle Union či Meagan Good doplnené skvelými mužskými hereckými polovičkami a malé cameo si to zahral aj Morris Chestnut. Herecké výkony spolu s hudbou a dejom dotvárajú krásny pohľad na vojnu v láske. Táto komédia síce neohúri množstvo ľudí, ale pre milovníkov podobných černošských filmov typu Tyler Perry jednoznačne odporúčam. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Tak to je fakt výborná komedie!! Takhle jsem se už dlouho nepobavila. Samozřejmě, že je to i hodně romantické, ale vůbec ničemu to nevadí. Vše je skvěle vymyšlené, jak návaznost všech postav, tak i děj. Je dobré, že má každá postava jiný charakter, životní styl, povahu a podobně a na všechny sedí totálně jejich popis v "knize mužů". Konec je sice předvídatelný, ale to je americká klasika. Dala bych i 5 hvězd, kdyby bylo více známějších herců, nebo kdyby to byla trochu menší slaďárna. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama