Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Kubánci majú svojich zombíkov a my slováci stále nič. Na čo ešte čakáme? Takýmto tempom nás o chvíľu dobehne aj Papua Nová Guinea! Sakra..Juan of the Dead je príjemná odychovka plná vtipných hlášok a pre porovnanie s nedávno videnom Cockneys vs. Zombies oveľa krvavejšia. Kubánci sa nezapreli ani vo filme a averzia voči USA je cítiť na každom kroku. Paráda. Na ksichty ústrednej hlavnej dvojice som si musel dosť dlho zvykať, ale postupom času mi prišli sympatickí a ku koncu som si ich fakt obľúbil. Spokojnosť teda bola, ale či sa ku "Juanovi" niekedy vrátim....neviem. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kubánská zombiekomedie... to zní dost šíleně, ne? A taky to šílené je. Originální a hodně svérázná kombinace suchého humoru, politických narážek a ožívajících mrtvol... vlastně disidentů a agentů imperialismu. Protože kdo jiný než všehoschopné USA by mohl proti ostrovu svobody tuhle hnusnou zombieagresi rozpoutat. Ale Juan a jeho parta zombiebusterů se nebojí přesily a pustí se do boje. Juan v nátělníku a s pádlem jako maorskou taiahou je docela k sežrání. A i když mé počáteční nadšení časem trochu povadlo a zrozpačitělo, protože povadla a zrozpačitěla i scénáristova fantazie, určitě mě tahle absurdní taškařice bavila víc, než třeba nový Tarantino. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dobrej kousek, tahle komedie mi svým putovním stylem hodně připomněla Cockneys vs zombies, nehledě za to, že sem tam přišla se scénkou, či hláškou, nad kterou jsem se prostě nedokázala nepousmát, především prvotní likvidace něčeho (co to je? upír?) mě přinutila zahodit telefon, zhasnout světlo a věnovat se Juanovi naplno. A vyplatilo se, nad čtvrtou hvězdou jsem sice jen váhala, ale chuť pustit si to znovu mám už teď. 70% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Cuba para siempre, zombies gloria!" Štvavý imperialistický škvár, pokoušející se zahryznout revolučního ducha kubánského lidu! Milá a zábavná prča v socialistickém sepraném pánském tílku, coby uniformě svobodného ducha. Veselé, morbidní, sympaticky nadržené i nahláškované. Tuhle exotickou zombie Havanu určitě navštívím i znovu. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Zombárny miluju už od dob svého dětství a i tady můžu říct, že se povedla už jen kvůli toho, že je pojatá vtipně a satiricky s prvky hororu. Herci jsou sympatičtí a i scénář je napsaně celkem kvalitně. Šlo vidět, že za kamerou nestál žádný amatér. prostě taková vtipná jednorázovka, která nenudí a také pobaví 85 %. Nemohl sem z napumpováneho černocha, který když viděl krev tak omdlel, tak ten mě dostal :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama