Reklama

Reklama

Juan de los Muertos

Trailer

Obsahy(1)

Juan spolu s niekoľkými odhodlanými priateľmi čistí okolité ulice rodného mesta od krvilačných zombie. Napriek tomu, že sa situácia zdá bezvýchodisková, dostáva skvelý nápad v podobe založenia s.r.o. s menom "Zabijeme Vašich príbuzných". Odstupom času si však všetci začínajú uvedomovať, že pokiaľ si chcú zachrániť holé životy, musia svoje rodisko raz a navždy opustiť. V Juanových žilách ale koluje revolucionárska krv, vďaka ktorej je pre záchranu vlasti ochotný urobiť čokoľvek! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Juan je kráľ sveta, ale škoda, že len v tomto filme, lebo každý film potrebuje takého pohodového típka, ktorý uvažuje racionálne a bez rešpektu. A jeho motto- keď sa dostať do sračiek, tak, ale do poriadnych. Keď zisťovali s čím majú dočinenia, skúšali cesnak, kol do srdca, ale upír to nebol, tak skúsili vymetanie diabla, a to tiež nepomohlo, a tak skúsili ranu do hlavy a tramtadadá ujo skonal. Tak neskutočne prisprostú partiu som dlho nevidel, ale to čakanie za to stálo. Ten cynický a čierny humor je tu v silných dávkach a to je len dobre. Mám pocit, že táto situácia vyžaduje nejaký plán-najmúdrejšia veta z filmu. Len škoda, ale ďakujem Bohu, že v tomto filme to bola len veta. Lebo Juan bol Anti génius, ale z hordou zombie nerátal ani on. Ale paródia to bola neskutočná, boli tam Matrix,Ninja Korytnačky aj Resident Evil, tak čo viac si priať. Ale strašná Zábava, veľmi som sa bavil. A jeho dcéra, no hádam krajšiu a akčnejšiu babu som ani nevidel. Ale disidenti boli hladný. A ta konečná bitka Juana a zombie bola komik-sovo štýlová a ukončila parádne zábavnú a aj akčnú jazdu. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Juan of the Dead. We kill your loved ones. How can I help you? Zombie subžánr je odjakživa velmi otevřený tomu, aby do něj filmaři procpali různá sociálně-politická témata, kritiku, satiru. Proto se příliš nedivím, že v tomto kubánském komediálním (až parodickém) hororu vystupují právě zombíci (dle kubánských médií disidenti podporovaní vládou USA :-)). Přestože je na filmu znát nízký rozpočet (zombie apokalypsa není něco, co přesvědčivě natočíte za pár šupů), vůbec to nevadí, protože za kamerou evidentně nestáli blbci, kteří nemají co říct. Zombíci vypadají fajn, postavy jsou fajn, humor je fajn a prostě celé je to velmi fajn. A ke konci se dočkáte i jednoho krásného vyznání lásky :-D. Palec nahoru, doporučuju. I want to leave this place and travel around the world. If anyone asks me where I'm from, I'll say I'm from Cuba. If they ask me what Cuba is, I'll say it's a small socialist island in the Caribbean. If they ask me what socialism is, I'll say it's a social system established by Fidel Castro 50 years ago. If they ask me who Fidel Castro is, I'll stay there forever. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Kubánská zombiekomedie... to zní dost šíleně, ne? A taky to šílené je. Originální a hodně svérázná kombinace suchého humoru, politických narážek a ožívajících mrtvol... vlastně disidentů a agentů imperialismu. Protože kdo jiný než všehoschopné USA by mohl proti ostrovu svobody tuhle hnusnou zombieagresi rozpoutat. Ale Juan a jeho parta zombiebusterů se nebojí přesily a pustí se do boje. Juan v nátělníku a s pádlem jako maorskou taiahou je docela k sežrání. A i když mé počáteční nadšení časem trochu povadlo a zrozpačitělo, protože povadla a zrozpačitěla i scénáristova fantazie, určitě mě tahle absurdní taškařice bavila víc, než třeba nový Tarantino. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a pár dobrých scén nezachrání ty nevtipné a nudné. Sice je to slušně udělané a je vidět, že samotné herce to natáčení nejspíš bavilo, ale na mě se to bohužel moc nepřeneslo, navíc tomu ubližuje i absence citu pro tempo scén. S takovou je to pak ve výsledku prostě dost mdlé... Lepší 2* ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Juan de los Kabanos je prostě nářez jako prase. Od začátku našlapaný hláškama jako kráva....."staříka nebudeš harpunovat ! " , člověk se u toho řeže celej fim, protože extrémně nesympatickej Jenda a Lazáro tupej jak majzl jsou dvojka k pohledání. Trikově snad céčkový, ale koho to sere. O to tam ani moc nešlo. Celá Havana squadra byla výborná a když si k tomu člověk dá pár panáků seňora Zacapy z Guatemaly, tak je o ten správnej štředojihoamerickej zážitek postaraný. Te quiero Juan :) 95% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film byl poprvé představen na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu 10. září 2011. (ČSFD)

Reklama

Reklama