Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

Torgal 

všechny recenze uživatele

Presun do púšte sérii rozhodne pomohol, tvorcovia sa mohli za ušetrené peniaze oveľa viac odviazať čo sa týka explózii a eye-candy záberov. Tentokrát sa závodí veľa a kecá málo (hoci pretekom totálne chýba akýkoľvek pocit súťaženia o pozície, všetci sa len snažia odstreliť). Pripočítajme k tomu prsaté krásky (Tanit Phoenix, och môj bože...) a rozhodne sa máme na čo pozerať. Veľmi solídne béčko, ktoré si s chuťou dám aj opakovane. 6+/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

První díl dostal ode mě 4 hvězdičky (komentář doplním časem), dvojku jsem ohodnotil třemi hvězdami (50%) a trojka si u mě vedla lépe, než díl předchozí. Zkrátka to byl dobře koukatelný akčňák, na který ovšem musíte být správně naladěni, jinak film odkážete do patřičných mezí. Protože pokud si to řekneme na rovinu, celá série Death Race je naprostá pakárna (automobilové závody ve věznicích, aktivující se zbraně, idiotští velitelé věznic, internetové vysílání závodů, apod.) První díl se Stathamem (škoda, že už nešel do pokračování) alespoň těžil z originality. 2. a 3. díl byly už jen parodií jedničky. Ale jak říkám...pokud jste dobře naladěni a máte rádi akci a drsné chlápky, nebudete mít s filmem až takový problém. Mě včera docela dobře sedl a tak hodnotím poměrně vysoko. 65% ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se dalo čekat, tohle už bylo až moc. Až moc tupé, jak tatovo tupé. Ono už to Kalahari ze začátku, které se nám snažili navodit tím, že tam ukázali hromadu černejch, jednu hyenu a jakousi díru ve skále... už to bylo strašně laciné. A hodně špatné. Celé to je hodně špatné. Vlastně na tom není vůbec nic dobré. ()

Imrwere 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem po dlouhé době uviděl dát Dannyho Treja ránu. Film se mi celkově líbil dost a nebýt závěrečného vysvětlení všech možných zápletek, určitě bych jej po jednom zkouknutí rozhodně nepochopil tak, jak bych měl. Ovšem nedělá mi problém se na film podívat znovu. Luke Goss opět zahrál skvěle, kdy jsem mu jeho roli naprosto ve všech směrech věřil. 80%. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Tak, můj první "2013" film mám za sebou. Co k tomu říct. Nový káry, nový zbraně, noví herci, nové prostředí - Jižní Afrika a stará dobrá Death Race. Pouštní prostředí tomuto šílenému závodu moc sluší, avšak výbuchy a havárky bych si přece jenom v dnešní době digitálních technologií představoval trošku jinak. S touhle sérií to jde celkem z kopce, předpokládal jsem že to bude trojkou končit, ale podle konce to vypadá, že tvůrci ještě mají co nabídnout - no jak se to vezme, jestli je vůbec ještě o co stát. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)

Reklama

Reklama