Reklama

Reklama

Rallye smrti: Peklo na zemi

  • USA Death Race: Inferno (více)
Trailer

Odsouzený vrah Carl Lucas alias Frankenstein je nejlepším řidičem v brutálním automobilovém závodě za zdmi věznice, známém také jako Rallye smrti, který vysílá Weylandova společnost přes internet. Cenou pro vítěze a jeho tým v boxech je propuštění z vězení – od tohoto cíle ho dělí jen jedno vítězství. Jenže R. H. Weyland je donucen prodat práva na „Rallye smrti“ miliardáři Nilesenovi Yorkovi. York, provozovatel soukromých věznic, chce uspořádat „Rallye smrti“ jako transkontinentální závod v jihoafrické poušti. Weyland zařídil, aby Lucas podstoupil operaci obličeje, a po zničující nehodě mu tak byl obnoven popálený obličej. Od operace však musí nosit masku, aby neohrozil příjem z vysílání. Je pokračovatelem závodníka, kterému se říká „Frankenstein“. Jeho tým, který tvoří technici Goldberg a Lists a navigátorka Katrina, netuší, že pod maskou je Lucas. Tomu stačí jediné vítězství, aby pro sebe a svůj tým získal svobodu. Jenže York vytvoří nová pravidla a o propuštění vítěze nechce nic slyšet... (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer

Recenze (150)

tarponko 

všechny recenze uživatele

Rozhodne nie nabuchané ako jednotka ďaleko pred dvojkou. Trochu ma štve že tak dokonalá jednotka je hanobená ďalšími pokračovaniami hlavne dvojkou. Prenesenie deja z ostrovu Terminál do púšte mi prišlo na začiatku ako potupa jedničky ale neskôr som tomu prišiel na chuť. O deji sa tu moc baviť nedá ale akcia (v rámci možností) je zjavná. Niekde trochu nejasnosti oproti prvému dielu ale budiš. Môj skepticizmus opadol a nech sa páči 70%. ()

enjoi 

všechny recenze uživatele

Tak neskutečně tupé béčko jsem dlouhou dobu neviděl. Popravdě řečeno, nebýt v názvu Death Race, na film se ani nepodívám. Ale když už jsem viděl předchozí dva filmy, šel jsem do toho. Jak jsem už zmiňoval jde o kristalicky čisté béčko bez špetky logiky, což je ovšem vyváženo porcí rychlých aut a holek, které k sérii neodmyslitelně patří. Kouknout se na to dá, rozhodně ne ale znova. Na zabití nudy ok. 50 % ()

Reklama

predators odpad!

všechny recenze uživatele

Už druhý díl byl pouze nastavenou kaší poměrně úspěšného Carmagedonu s pořádným kůl bijcem Stathamem. Luke Goss toho za sebou moc nemá (až na roli v Hellboy 2, kde ho stejně nebylo poznat), ale myslím, že podobné akčňáky by mu mohly sednout. Pokud tedy nedostane tak vyšťavený scénář, jako v tomto případě.Stupidní ježdění v poušti, s mizernými triky a střihem, za to s pořádnýma buchtama a poloobnaženýma kozama. Jenže to si radši pustím porno. 15% ()

Paulusek odpad!

všechny recenze uživatele

Od filmu sem nic nečekal už když jsem vitel poprve trailer a ani mě ničím nepřekvapil. Spíš mě dostal v par absolutnich hloupostech a absurdnostech. Vražedná švédská dvojčata no prostě sen každého muže. Jednu věc bych tvůrcům navrhl pokud budou chtit dělat další nesmyslný díl, aby místo hyjen zkusili použít třeba kolibříky na hlídání. ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Mládeži nepřístupný film, který nejvíce ocení právě děti a pubescenti. Závody oplechovaných autíček se zbrojním arzenálem, který se aktivuje po přejetí checkpointu do hravé reality show, jehož učástníky jsou cool kriminálníci a sexy děvky... Režisér Roel Reiné trošku ubral oproti minulu na okázalých zpomalovačkách, ale přidal na blbosti a nudě. Hodinu se jezdí okolo těžebního dolu a pískovny a povykuje se kdo koho oddělá. Párkrát se něco nebo někoho zapálí (odtud podtitul Inferno) a jede se dál. Koncept Death Race je pro film jistě zajímavý, ale ne natolik, aby ho filmaři plácali stále dokola a hůř. Death Race: Inferno je zásadní a důležitý díl, stejně jako bitch navigátorky v tomhle pekelném závodu. Nejvíc jsem se stejně pobavil nad hereckým výkonem Freda "MámTenNejvyplašenějšíVýrazMeziHerci" Koehlera v roli vězeňského geeka Listse a u varování: "Soutěžící jsou odsouzené násilnice a vražedkyně. Nic, co zde vidíte nezkoušejte doma", při záběru na eliminační rozřazování navigátorek s typickými tělesnými proporcemi trestankyň (120/60/90). ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • V první den závodu přibližně ve 44. minutě přejíždějí někteří závodníci chatrče, přičemž jedno z vozidel patří Jokerovi, který však má být v tu chvíli mrtvý a jeho vůz zničený. (Tony-Z)
  • Film sa natáčal v Južnej Afrike. (Laslo)
  • Když jede ve třetí etapě Frankenstein (Luke Goss) bok po boku 14K (Robin Shou) přímo do cíle, střílejí svými kulomety vojáky okolo tratě. To je ale nemožné, jelikož mají zbraně nainstalované napevno a namířeny přímo před sebe. (Ficik)

Reklama

Reklama