Reklama

Reklama

Marley a já: Štěněcí léta

  • USA Marley & Me: The Puppy Years (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tento snímek navazuje na předchozí úspěšný film Marley a já a zavede nás do doby, kdy byl Marley ještě štěně. Marley, láskyplně přezdívaný také jako "nejhorší pes na světě", udělá poprask v soutěži se psy z okolí... Marley je zpátky a tentokrát vás nepobaví jenom jeho věčné vrtění ocasem, ale Marley dokonce mluví! Je to tak, "nejhorší pes na světě" dostal "skotačivý" hlas, který se k němu přesně hodí. Přidejte se k Marleymu a jeho kamarádovi Bodi Groganovi a prožijte s nimi rozpustilé letní dobrodružství, kdy společně rozpoutají opravdové peklo na soutěži psích mazlíčků ze sousedství. Marley přechytračí dobrmany, ovčáky i kólie a opět vás dostane svým jedinečným a roztomilým způsobem. Vezměte tedy do tlapek televizní ovladač a pusťte si film MARLEY A JÁ: THE PUPPY YEARS, zaručeně pobaví celou vaší rodinu! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Totální rodinné dno, které dostává Marleyeho přesně do těch vod, jimž se Frankel v původním filmu tak mistrně vyhýbal a ještě si z nich dělal srandu. Takové hanobné nepochopení a znásilnění si jednička opravdu nezasloužila. ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Do tohoto dne jsem byl o trochu spokojenější, protože jsem nevěděl o existenci této kapitální kraviny!!! Film Marley a já miluji, doslova v plném smyslu onoho slova. Ale tohle??? Tohle je akorát zatracená vykrádačka jména původního filmu. Asi tak pět minut jsem nevěřícně čuměl na obrazovku a snažil jsem se ujistit sám sebe, že ten název toho "filmu" vidím špatně. Pak jsem si říkal, že to třeba zkazil nějaký ten překladatel, kterému se nechtělo překládat s názvem a tak vzal něco podobného a upravil pro účely... tohoto. Na rovinu? Tohle je příšerná, tupá a hlavně původní film urážející totální píč... hloupost!!! ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Rodinný film se dá udělat dobře. První Marley a já je toho důkazem. Jednalo se "pouze" o příběh se psem, ale jak komediální, tak dramatický scény jsou udělaný dobře. A 3 roky na to vzniklo "pokračování", který povedenou jedničku znásilnilo takovým způsobem, že by tohle mělo být do 18 let nepřístupno. Michael Damian viděl Neuvěřitelnou cestu, takže psům přidal lidskou inteligenci, hlasy, mluvící tlamu a celý to jde do kytek. Když nad tím budu přemýšlet, tak vlastně i totálně ignoruje příběhy z jedničky, kde byl Marley celý život nevychovaný. Tady jede najednou agility, který se naučí během snad jednoho týdne, najde si mezi tím další psí kamarády všelijakých ras a přemůže zlý Němce, který jako by vypadli z těch nejtrapnějších komediích z devadesátek, kde zloduši jsou strááášně zlý a i mrkev je chytřejší. A nesmíme zapomenout, že naučí svého dočasného dobrého chování a důležitosti rodinných hodnot. Za štěňata bych možná ještě dal jedničku, ale to by se to nemohlo jmenovat Marley a já a neparazitovat na jedničce. PS - Ten konec tvl :D to je epic. ()

Mates97 

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát tři hvězdičky, ale už jen kvůli tomu ukradenému názvu nemůžu. Samozřejmě to má mnoho nedostatků, ale tak přece jen je to film pro děti. Já psi miluju, takže asi i proto tomu dávám dvě hvězdičky místo jedné. Odpad bych tomu určitě nedala, zabavilo mě to. Takže jestli chcete vypnout, máte rádi psi nebo potřebujete zabavit děti, tak tenhle film bude to pravý ořechový. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Inu, nebýt toho ukradeného názvu, dal bych klidně i čtyři hvězdičky. Nevadily mi ani ty hrozné počítačové triky, ani celkem mizerný příběh. Nakonec, byl to film pro děti a těm by se určitě líbil. A mnohem raději budu, když moje děti budou koukat na takovéto filmy než na nějaké filmy plné krve a násilí... přesto ale dávám jen 3*, a to za ten strašně, ale strašně mizerný dabing. Tak špatně nadabovaný film jsem neviděl od počátku devadesátých let. Tohle si velmoc dabingu opravdu nezasloužila. Nicméně jsem přesvědčen, že ani tento film si nezaslouží tak mizerné hodnocení, jak tady má. Copak už jste všichni zapomněli, že jste taky byli děti? ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama