Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Regan je kolem třiceti, má práci, kterou se chlubí a přítele, který na ni nemá moc času. Setkává se s kamarádkou ze střední, Becky, která jí oznamuje šťastnou novinu. Bude se vdávat. Regan jí to naoko moc přeje, ale ve skutečnosti to nechápe. Okamžitě volá dalším dvěma kamarádkám ze střední, Geně a Katie, aby to probraly. Jak to, že Becky, nejošklivější z nich a dost tlustá, se bude vdávat jako první a navíc za pohledného a bohatého mladého muže? Nechápe to ani Gena, závislá na kokainu, ani Katie, která nevynechá jedinou příležitost k pobavení, užívání party drog a náhodnému sexu. O půl roku později se koná svatba. Regan s kamarádkami připravují pro Becky rozlučkovou party. Na večeři se Gena potkává se svým bývalým přítelem Clydem a Katie s Joem, který jí na střední dodával drogy. Katie pro Becky objednala představení striptéra a Becky se baví až do okamžiku, kdy jí striptér osloví hanlivou přezdívkou a je po legraci. Becky je jasné, že mu to mohly říct jen kámošky ze střední. Večírek končí. Ne však pro Regan, Genu a Katie, které pokračují v pití a také ve šňupání kokainu. Jsou tak rozdivočelé, že si vyzkouší Beckyiny svatební šaty. A protože je Becky dost při těle, nacpou se do nich hned dvě najednou. To má za následek, že šaty prasknou. Navíc je Katie potřísní krví, která jí začne kvůli kokainu téct z nosu. Svatba je ráno a je potřeba, aby šaty okamžitě nějak uvedly do původního stavu. Majitelka obchodu, kde šaty Becky zakoupila, už stejné nemá, má jen takové, které si vysnila Regan a ta v žádném případě nepřipustí, aby se Becky vdávala v šatech jejích snů. Večer nabírá na obrátkách a dívky se dostávají do kuriózních situací a šaty stále nejsou spravené. Navíc vychází najevo různá tajemství z jejich dávné minulosti... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (187)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

2* je ode mě možná i trochu moc. Protože film je dohromady totální kravina. A co víc, není skoro vůbec vtipná. Debilita postav nezná mezí. Opravdu strašné, hloupé, naivní a ubohé. * snad jen za to, že ty holky to solidně zahrály. Nic víc. K. Dunst to celé táhne, I. Fisher je kost, ale herecky spíše zaostává a pro mě milé překvapení v L. Caplan. Moc hezká holka. Co se týče R. Wilson ... já jí prostě nevěřím žádnou roli... Film celkově totální sračka. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Je zde propastný rozdíl mezi filmy jako Ženy sobě či Zbouchnutá a filmy typu Válka nevěst či právě Bachelorette. Ten rozdíl je v tom, že hrdinky jsou v tom druhém typu filmů obvykle hloupé, namyšlené, bezohledné a povolné fúrie, jež svoje sobecké cíle krývají pod rouškou přátelství a dobrých úmyslů (ať jde o "dokonalou" svatbu nebo jen o to zapařit na svatbě ne až tak úplně kámošky, ale která se náhodou vdává, tak proč toho neyužít), ke všemu pořád vřeští a u filmech s nimi obvykle vyděšeně třeštím oči, než abych se smál nebo se o cokoliv ve filmu vlastně zajímal. Prostoduchost Isly Fisher tentokrát není roztomilá, Kirsten Dunst a Lizzy Caplan mají navíc. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Z pozice akademického puritána je mou svatou povinností stranit se alkoholu, cigaret, drog i nezávazného sexu, ale ten zastydlý puberťák ve mně si tento snímek docela užil. Navíc jsem tušil, že vdávat se dá i s šaty obohacenými o díru, krev a semeno, ale stejně se přiznávám, že na holky s koksem napudrovanými nosy se mi lépe dívá, než s nimi tráví volný čas. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není komedie, ale na pořádné drama je výsledek bohužel příliš povrchní. Líbily se mi hlavní hrdinky (Dunst ráznější role překvapivě sedne, Caplan je prostě uber-cute podivín a Fisher je natolik roztomilá, že jí rád odpustím, jakou blbku vlastně hraje). Chápu, že má jít o jistou generační výpověď na téma, jak umí být moderní ženy v prdeli, ale ta zvolená výpověď není doladěná. Pákrát se člověk pousměje, sem tam není těžké se vcítit do toho, co postavy prožívají. Ale chybí tomu silnější uchopení i lepší vykreslení postav (chlapi tu jsou za úplné idioty). Úvodní trio mi nicméně sedlo, takže za smířlivých 50% (vzhledem ke zdejším ohlasům zaokrouhluji směrem nahoru). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

V současnosti populární „mejdanovo-svatební“ filmy dostaly nový přírůstek. Tentokrát je určen ženám, a věrně kopíruje své chlapské předlohy, ale také Sex ve městě či Zoufalé manželky. Na střední spolu kamarádily, říkaly si Mršky, a ejhle – je jim po pětatřicítce a ta nejtlustší a nejošklivější z nich, které říkali Prasečí ksicht, se vdává. Jako první z nich! O důvod víc vzít si na tuhle svatbu kokain a pořádně se zhulit. Nečejte tedy nějaké psychologické drama – holky jsou rozvrstveny přesně schematicky: navenek sladká blondýna, sprostá černovláska, a ta zhruba uprostřed je samozřejmě bruneta. Plus ta tlustá. Není ani divu, že většina dialogů a humoru se motá kolem kouření (rozuměj felace), ojíždění a šukání, a když se nemluví o tomto, povídá se o koksu nebo chlastu. Hlavní zápletka se pak točí kolem toho, že družičky nevěstě natrhnou a zašpiní šaty, a tak musejí o půlnoci místo další nabízející se pařby běhat po městě a shánět pomoc. Ale ono i na tu pařbu nakonec dojde. Mezitím mají i čas popovídat o svých vskutku důležitých problémech a životních osudech, kdy se jim nijak nedaří v tom, co si kdysi předsevzaly. Také dojde na to šukání – na záchodě, v bazénu... A nakonec vše dobře dopadne a všichni si zazpívají a zatancují. No neberte to. Škoda, že přes plánovanou ztřeštěnost a v závěru určitý pokus o pár gagů, nebyl příběh lépe vystavěn, že kromě tradičních škatulek chybí nějaké ozvláštnění, cokoliv, co by filmu dodalo nějakou šťávu. Třeba už jen proto, aby nám hlavní postavy, včetně chlapů, nelezly za chvíli na nervy. Protože jsou skutečně redukovány jen na drogy, sex a alkohol. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (5)

  • Rebel Wilson sa najprv vo filme objaviť nemala. Do role Becky bola pôvodne obsadená Casey Wilson (nie sú v príbuzenskom vzťahu). (Crybaby)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama