Reklama

Reklama

Kdo přežije - Guatemala

(série)
  • USA Guatemala (více)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2005

Tvrdá soutěž na exotickém ostrově, ve které trosečníci doslova bojují o přežití, vodu, jídlo a náčiní, které jim usnadní život. A v neposlední řadě o výhru v podobě milionu dolarů! (oficiální text distributora)

Recenze (78)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je nemyslitelné čeho jsou lidé schopni.. Neumím si představit, že bych se do téhle soutěže někdy přihlásila, protože takového člověka, který to zkusí, si představuji jako zdravý úsudek postrádajícího, avšak velmi fyzicky i psychicky odolného jedince. Naskakuje mi z této reality show husí kůže. Ale natočené je to dobře :) ()

Blondy. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda že nežiju v USA šel bych do toho hned. Už od první serie co byla odvisílána jsem velkým fanouškem Survivora. Tahle serie patří k těm podařeným ikdyž s konečnou pěticí jsem opět spokojen nebyl...jsou to hráči jako ostatní a dokézali se dostat daleko ikdyž např. Lydie :D no to byla teda "hráčka" :P ale kvuli tomu že se moji oblíbenci nedostali do finále nedam nížke hodnocení :) ... příjemné prostředí pěkné soutěže jen škoda že v některých zemích to ve vodě moc nejde. ()

Reklama

Jennifer67 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější reality show, a myslím že je fér když o tom, kdo vypadne rozhodují sami trosečníci a pak i o tom kdo vyhraje. Nesnáším pořady v nichž o všem rozhodují diváci, ti totiž nemají tušení kdo jaký je a vidí jen sestříhané verze. Akorát mě naštvalo že vyhodili Judda tomu jsem fandila asi nejvíc. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taková typická americká Reality-show. A vzhledem k tomu, že kde je amerika, tam jsou peníze, tak se na to dalo i docela dobře koukat. Zajímavé prostředí. Rozmanité soutěže. A obrovské množství hrdých američanů, kteří by pro vítězství zašli kamkoli. Na každodenní podvečery optimální volba. * * * a nebojím se podívat na další série. Je to příšerně návykové. ()

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mne vyloženě průměrná série. Téměř žádný zajímavý charakter. Neměl jsem snad poprvé nikoho komu bych mohl fandit. Z tohoto pohledu tedy podstatně méně emocí, napětí a s tím se vplížila do sledování nuda. Ke konci mi již bylo jedno kdo to vlastně vyhraje. Vítěz opět dle šablony - být nenápadný až do konce a pak to se štěstím urvat díky bezkonfliktnosti. Co se týká obecného glorifikování Stephanie, tak mne tato soutěžící k srdci nijak nepřirostla. Po pravdě netuším, čím si získala takovou popularitu. Oblíbenci? no skutečně nevím, mírné sympatie pro Judda, Brandona a teplouš Rafe, ale nic velkého. Největší protiva skřet Lydia. Tak snad příště budu mít šťastnější ruku na výběr série. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Do soutěže se přihlásilo celkem 800 osob, z nichž vzešlo 48 semifinalistů. Do guatemalského národního parku Naranjo pak odjelo 16 soutěžících. (LEGACY)
  • V této řadě byla poprvé zavedena tajná imunita. (VooDoo:*)
  • Původně byl zvažován návrat hráčů Rodgera Binghama a Michaela Skupina ze série v Austrálii, nakonec však byli nahrazeni Stephenie LaGrossou a Bobby Jonem Drinkardem z předcházející série v Palau.. (PanCitron)

Reklama

Reklama