Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Three Stooges jistě patří k základním kamenům americké kultury, vždyť na ně najdete odkazy téměř všude, např. V Číslu 5,. MASHi a dokonce i Star Treku (ENT). Byli to Three Stooges, kteří zparodovali Hitlera ještě před Chaplinovým Diktátorem v dobách hlubokého izolacionalismu. K nám se dostaly tyhle scénky hned po revoluci a běžely na OK3 po názvem Byli tři. Asi proto je moje hodnocení ovlivněné hlubokou nostalgií. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má několik hodně vtipných okamžiků, jimž se dalo zasmát. Ty jsou ovšem totálně zabity zbytečně přehnaným, amatérsky vypadajícím a stupidním pitvořením hlavních protagonistů a řadou spíše trapných vtipů. Kate Upton, která se se v závěru filmu objeví v plavkách, potěší, ovšem to je na komedii známé režisérské dvojice žalostně málo. ()

Reklama

Rogamko 

všechny recenze uživatele

Mal som možnosť vidieť tento film a musím povedať že ako niektoré scény fakt pobavia zasmial som sa ale čo sa týka príbehu je to taká chobotina že až. Traja dospelí sirotkovia sa snažia zachrániť svoj sirotinec pred tým aby ho zavreli. Vydajú sa teda sa teda získať peniaze čo im samozrejme nejde. Toľko prúserov čo urobia je až moc a fakt niektoré veci sú úplne od veci. Je to film na jedno pozretie nič extra nečakajte, trochu sa zasmejete a to je všetko. 3/10 ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Ak by tento film mal názov dvaja moulové to by bolo originálne a sedelo by to presne na týchto dvoch režisérov, ktorí prišli s touto intelektuálnou "zábavnou" formou. Veľmi často sa humor pohybuje na hranici stupidy a občas fakt skĺzne až pod jej úroveň. To, že im priblblé stvárnenie postáv vo filme Blbý a blbší raz vyšlo, neznamenalo samozrejmosť a tento krát skôr naopak pôsobilo to až dementne. Nevhodne pôsobili aj zvukové efekty pripomínajúce Daffyho Ducka a Bugs Bunnyho, ktorí si podobne rozdávali facky a nakopávali zadky. Musím povedať, že film som nakoniec dopozeral do konca a pár krát som sa aj zasmial. Najprívetivejšou osobou sa stala bezpochyby dobre naformátovaná Sofía Vergara. Takže odo mňa maximum10%. ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Parádní film pro děti okolo sedmi let a dospělé okolo deseti kousků pod kůží. 100% stupidní zábavy 0% mozku. Kdo se na to chce kouknout jen aby viděl Kate Upton v plavkách (jako já) docela ostrouhá... Chápu, že lidé co si tady budují image intelektuála si to nemůžou dovolit, ale já se vzpomínkou na to, jak jsem podobné blbosti miloval v dětství, dávám palec hore. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Film byl nominován na cenu Zlatá malina v kategorii nejhorší filmový pár. (Novalinda)
  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)

Reklama

Reklama