foto

Will Sasso

  • nar. 24.5.1975 (42 let)
    Ladner, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Henchmen
2017 Super Troopers 2
2016 A Miracle on Christmas Lake
Killing Hasselhoff
2015 Russell Madness
2014 Beautiful Girl
Corner Gas: The Movie
Hit by Lightning
2013 Mládeži nepřístupno
Right Kind of Wrong, The
2012 Finding Mrs. Claus (TV film)
Moving Day
Tři moulové
2011 Division III: Football's Finest
Legend of Awesomest Maximus, The
2010 For Christ's Sake
Pod jednou střechou
2009 Year of the Carnivore
2008 College Road Trip
Five Year Plan (TV film)
Spaced (TV film)
Zvláštní škola
2006 Apokalypsa
2005 Family Guy Presents: Stewie Griffin - The Untold Story (video kompilace)
2002 Americký Casanova
2000 Nejlepší show
1999 Krása na zabití
1998 Brownovo Requiem
1997 Bláznivý týden (TV film)
Správná trefa
1996 Boj s časem (TV film)
Heckova cesta domů (TV film)
Neuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San Francisku
Rivalové
Susie Q (TV film)
1995 Annie O (TV film)
Malicious
Tajemství pod vodou
1994 Ernest jde do školy
Lyžařská škola 2

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Dluh (S04E04)
Shameless (TV seriál)
Going Once, Going Twice (S06E04)
The F Word (S06E03)
#AbortionRules (S06E02)
další epizody (4)
2015 Zvrhlé panství (TV seriál)
2014 About a Boy (TV seriál)
Spun Out (TV seriál)
2013 Murder Police (TV seriál)
2012 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Záhady tajemna (S07E13)
2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
Neighbors from Hell (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Brothers (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Rvačka (S04E10)
2006 V dobrém i zlém (TV seriál)
2005 Robson Arms (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Lilo a Stitch (TV seriál)
2002 Less Than Perfect (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Tři přání (S07E21)
1999 Griffinovi (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)

Dokumentární

2014 Gone South: How Canada Invented Hollywood

TV pořady

2013 Hollywood Game Night (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace