Reklama

Reklama

Nelítostně vtipní bratři Farrellyové (Něco na té Mary je) uvádí moderní verzi slavného klasického komediálního tria… Three Stooges! Jako batolata je odložili před prahem sirotčince a od té doby se Moe, Larry a Curly vstříc dospělosti probíjeli pomocí šťouchanců, facek a bouchanců. Teď tahle trojice dobrosrdečných, ale zabedněných břídilů stojí před bláznivým úkolem. Musí zachránit svůj dětský domov před krachem. Dokáží Stooges přežít v moderním světě, sehnat peníze a spasit místo jejich dětství? Jste napjatí? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (66)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,338,224Tržby Celosvetovo $53,314,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,260,716 //počet predaných kusov 267,869Tržby za predaj DVD v USA $18,685,212 //počet predaných kusov 952,619║ Ako "groteskoví" nápad to nebol zlý ale skončil v nesprávnych rukách, Farrellyovi sú fakt už dosť mimo a aj keď nehádzali na nás tvrdšie gagy ústredná trojica pôsobila prevažne otravno než zábavne a celkovo ich štýl komédii je už riadna vývarovosť. /20%/ ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Unikátní blbost. 😀 Poznámka: Zcela vypněte mozek, a nic v tom nehledejte. Šílené scény v sirotčinci, a vlastně i za ním. Ty tři jsou naprostý idioti a cvoci. Některé scény jsou nereálné, a občas i trapné. Poznámka: Český dabing je příšerný, což je škoda. Poznámka: Tolik facek jsem ve filmu nikdy neviděl. 😀 Hvězdiček 3 ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Podhodnocená bláznivá komedie. U hodně scének jsem se dost zasmál, takže to žádný velký průšvih není. Jen je tu chvílema dost přehnané chování hlavních postav a to jejich neustálé pošťuchování po čase přestane bavit a začne trochu vadit, ale díky tomu, že se tu najdou vtipné momenty, tak se na to dá dívat. :D ()

gulista odpad!

všechny recenze uživatele

Farrellyovci sa od svojho prvého filmu príliš neposunuli. Neustále mlátenie hlavnej trojice so špeciálnymi zvukovými efektami mi až tak nevadilo. Pár vtipných scén by sa našlo, tie bohužiaľ ale niekoľkonásobne prevyšujú nevydarené, nútené až dementné scény. Chválim aspoň, že sa to dalo dopozerať. 10% ()

galfaroth 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie, která nebyla o sedmnáctiletých puberťácích, kteří se snaží sbalit holku svých snů, protože ještě neměli sex a přijdou si jako "staré panny". Ne, tenhle film je o groteskách a musím říct, že jsem si vzpomněl na dobu němého filmu a i na Lauera a Hardyho. Za nostalgii a za to, že jsem se opravdu místy i upřímně zasmál, dávám 3*. Jen nechápu, proč se nakonci ukázali ti dva naolejovaní "producenti" a zkazili mi celkový dojem?!? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Pôvodne mal postavu Curlyho hrať Jim Carrey, ale odmietol pribrať na požadovanú hmotnosť, ktorá by sa v jeho veku nezaobišla bez zdravotných následkov. (Duky69)
  • Film se natáčel v Atlantě, Cartersville, Sandy Springs a  Stone Mountain v Georgii v USA. (rafix)

Reklama

Reklama