Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (94)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Vágner je příkladem toho, jak jít i přes odlišné přání rodičů a další různé překážky za svým snem a z ničeho si vybudovat celosvětovou známost. Přitom i tak zůstal normálním a za svoje výpravy nemůže dostat nic jinýho než pořádný obdiv. No považte, kdo z vás by se kvůli nějaký rybě několikrát skoro nechal zabít nebo snášel několik dní rozmary počasí atd.? Dobrodruh každým coulem. ()

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Pohoda. Vágner chytí rybu, políbí a pustí. No a co. Nebo by zdejší uživatelé byli radši kdyby ji přetáhl klackem a sežral? Nevim jak Vám, ale mě to přišlo celkem zajímavý celkem zábavný a sympaticky dlouhý. Sice se o rybě víceméně nedovíme, ale srát na ryby. Hlavně že víme, na co je chytit a jaký potvory žijou ve vodním světě. ()

Reklama

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub de Bill...aneb jestli jste si kdy mysleli,že nemůže být něco horšího než Banánové rybičky Haliny Pawlovské,tak tento TV seriál od známého protekčního exhibicionisty J.V.,překonává obecně akceptovanou míru stupidity hned několikrát.....Uděluji navíc kyselou pr.el za Vágnerovy slovní výlevy.....Bič a pryč !!! ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Všem těm pochybovačům a rádoby odborníkům na rybaření a kritikům tady, bych tu rád vzkázal, že já ač nejsem rybář a nijak mě rybaření neoslovuje, tak dokážu ocenit kvalitní provedení dokumentu a také samotného člověka, který dokáže obětovat prakticky celý život svému snu. Proč řešit jaký má Jakub Vágner hlas, nebo jak moc se usmívá do kamery a další ptákoviny. Jeho cesty vyžadují značné finanční injekce, ale za tuto oběť se podívá na místa, kde my jen těžko někdy zavítáme. Mnohdy se dostane i tam, kde jakživ Čech nikdy nevstoupil a možná ani nevstoupí. Až tady někdo z Vás (spíš jen "vás") "odborníků" dosáhne toho co on, pak si můžete otevírat hubu. Do té doby prosím raději nic nepište, je to k smíchu. A že pouští ryby? To snad musí být člověk z Marsu, aby nepochopil proč ty ryby asi pouští. Necestuje po kontinentech, aby se najedl z ryb, které nachytá... bože. :-D Za Jakuba se rozhodně nemusím stydět, že jsem Čech, což o některých tady napsat nemohu. 80% ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Zprvu zajímavý pořad, který vám ale po několika epizodách začne zapáchat rybinou, protože zjistíte, jak je to všechno nahrané. Neustále se dokola opakující šablona: Jedu chytit tuhletu vysněnou rybu, ale je to tuze nebezpečné, zprvu ji nemůžu najít, po delší době ji konečně chytím, ale to není ona, kvůli takové malé rybyčce jsem tu nepřijel a tak další den lovím znovu a ten vysněný kousek vždycky chytím. Přitom stále a za všech okolností zdůrazňuji, jak je to všechno nebezpečné a jde o život. Tipuju, že je to převzaný pořad ze západu, ta americká velkohubost na to přesně sedí. Nejvtipnější byl díl, kde vzal sebou nějakého mongolského průvodce i s manželkou a malým dítětem a opět neustále opakoval, jak je to nebezpečná pouť a můžou je každou chvíli roztrhat vlci, či medvědi - to by totiž musel přiznat, že je zrůda, která kvůli pojebané rybě ohrozila život cizí rodiny, v opačném případě, aby se vyhnul tomuto nařčení, by musel přiznat, že je to nahrané divadýlko. Z deště pod okap, Jakube. Ale jako cestopis hezké. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama