Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 2

Recenze (94)

jilda 

všechny recenze uživatele

Místa natáčení a kamera první série je perfektní, trochu mě vadí strojené Vágnerovy hlášky, jak u všeho hystericky křičí, mnohdy zasekne a místo zdolávání a udržování napjatého vlasce řve a kecá, ryba se vyvlékne a je po prdeli ( viz Mongolsko). Jak už tu někdo psal, je tam moc Vágnera. Jakub se snaží vše dramatizovat, z prdu udělá velké nebezpečí, někdy mám pocit, že je to pořad spíš o Vágnerovi, ne o rybách. V každém díle chytí tu největší rybu až těsně před odjezdem, je to už trochu trapné, co tam jezdit jen na jeden den? Pořad by byl o dost lepší, kdyby Jakub jenom rybařil a vůbec nemluvil! Z mnoha negativní příspěvků na CSFD tu sálá závist a neznalost. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trpím s tebou Jakube %-] . . . Jedna hvězdička jen za ty genrové obrázky z různých krajin, za tu >samohanu< pak tak leda leklou mřenku do gatí. Tak ještě že se Kubík má tak pěkně veřejnopráv(n)ě, že si to tak všechno navzdory všem těm protivenstvím vybojoval a že si to teda za prachy nucených poplatníků >šašské rybovize< tak užívá. Ale dvd s jeho filmiky si nekoupím, jeho buzní hekání mě fakt nerajcuje a honím si raději u jiné pisskultůry... °-/ - - - P.S. A minutu ticha za Klárčina hafánka. Že by pro dobro věci zabili pejska? Nebo že by si z nás tahle parta už dělala nepokrytě prdel? Tak pochcat rybu... - - - P.P.S. A blbouni, uvědomte si, že tohle nemá nic společného s dokumentární tvorbou, natož s nějakým reálným dobrodružstvím! Copak nechápete, že je to povětšinou jen trapně markýrovaná >multikultiso.nic< realityšou? Kla(u)n Vágner se nažral a ryba zůstala celá, jen tu zase chybí ta realita a zůstala jen pachuť po rybině zasmrádnuté šou... - - - - - (Občasně náhodně nahlédnuto na >leklém sprostoru< , hodnocení po sumčím dílu 447., komentář zde s úšklebkem jako padechcátý - 18.4.2013) ()

Reklama

Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřhvězdičkové hodnocení je za první a druhou sérii.Ty jsem si užíval.Třetí série mě zklamala tím,jak je natočena a také tím,že jde vlastně o totéž co bylo v předchozích dílech,jen je to buď nově natočeno nebo zkrátka jen jinak pro DCH.Tuto sérii měl v rukou Discovery Channel a vše dobré z předchozích dílů je bohužel pryč.Třetí série je natočena typickým americkým komerčním způsobem jako jsou natočený podobné komerční dokumentární seriály.Vše je přehnaně dramatické.Hudba,výlevy Jakuba,nervní roztřepaná kamera a šílený střih.Navíc ČT vysílala anglickou verzi,kde Jakub mluví anglicky a čeština je zřejmě v postprocesu přidána a zní to hrozně.Zkrátka 3.série dělá ostudu předchozím dílům a Vágnerovi samotnému. ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi tak dva díly, Amazonie a Mongolsko, a na další se koukat nebudu. Vadilo mi tam několik věcí, a bohužel to nejpodstatnější je Jakubova osobnost. Vypadá sice sympaticky, a "nekomerčně", takovej obyčejnej kluk od rybníka, ale po pár minutách jsem koukal co to je za spratka. Neustále se nad ostatní povyšoval a dělal si z nich srandu samozřejmě v českém nebo anglickém jazyce, takže mu ani nemohli rozumět (domorodci v mongolsku, vy jste tak chudý a primitivní...), noto jsi teda borec Kubo, anebo svým černobarevným kolegům nadával když koupili místo benzínu naftu a opět se nad ně povyšoval do role děsnýho šéfa, ovšem stylem desetiletýho kluka. Pokud to byl dramaturgův záměr dostat do toho vyhrocenou reality show, tak mě to k pohodovýmu chytání ryb ABSOLUTNĚ nesedí. Když po půl hodině filmu Jakub konečně dorazil k řece, kde žila ona ryba, (ano ty epizody jsou spíše cestopisy, než chytání ryb, toho je tam asi tak 5 minut..), tak můžeme vidět, jak se u toho cholericky rozčiluje, že mu to nejde, mlátí tam prutem vo zem a nakonec tu rybu NECHYTNE, takže jsem si ji ani nemohl prohlídnout, a to bylo to hlavní proč jsem se na to celou dobu díval. Nechápu proč tento díl vůbec zveřejnili, vpodstatě byl jen o tom, jak v nějaké chýši vaří Jakub jídlo s mongolcema a dělá jednu pichlavou narážku za druhou na jejich primitivní život, přestože mu laskavě dají najíst, a potom jak jde "nenuceně" jakože sám mongolskou přírodou s pouhým batůžkem na zádech, a přitom to vypadalo strašně nahraně, protože s takovým batůžkem by tam přežil jen do večera (prostě pak kameraman zařval DOBRÝ a Jakub se otočil, vrátil do auta, a všichni jeli dál...). Tento člověk se k tomu prostě nehodí a nechápu jak se k tomu vůbec dostal. ()

viktor.danek 

všechny recenze uživatele

Český Bear Grills. Taky sežere kde jakou potvoru v divočině, ale ještě u toho tahá z vody krásný obrovský ryby. Na poměry ČT mě navíc mile překvapuje úžasně dotažené profesionální zpracování. Smekám před Jakubovou odvahou a vytrvalostí a především před nasazením štábu, který je ochotný přespávat v pralese mezi anakondami a mravenci. Trochu mi vadí akorát Jakubovo sebezalíbení v kameře a vykradení hudby z Indiana Jonese ve znělce pořadu. Ale s tím se dá žít. Snad bude brzo další série. Dávám 90 %, a to ani nejsem rybář. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama