Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 3

Recenze (94)

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Zprvu zajímavý pořad, který vám ale po několika epizodách začne zapáchat rybinou, protože zjistíte, jak je to všechno nahrané. Neustále se dokola opakující šablona: Jedu chytit tuhletu vysněnou rybu, ale je to tuze nebezpečné, zprvu ji nemůžu najít, po delší době ji konečně chytím, ale to není ona, kvůli takové malé rybyčce jsem tu nepřijel a tak další den lovím znovu a ten vysněný kousek vždycky chytím. Přitom stále a za všech okolností zdůrazňuji, jak je to všechno nebezpečné a jde o život. Tipuju, že je to převzaný pořad ze západu, ta americká velkohubost na to přesně sedí. Nejvtipnější byl díl, kde vzal sebou nějakého mongolského průvodce i s manželkou a malým dítětem a opět neustále opakoval, jak je to nebezpečná pouť a můžou je každou chvíli roztrhat vlci, či medvědi - to by totiž musel přiznat, že je zrůda, která kvůli pojebané rybě ohrozila život cizí rodiny, v opačném případě, aby se vyhnul tomuto nařčení, by musel přiznat, že je to nahrané divadýlko. Z deště pod okap, Jakube. Ale jako cestopis hezké. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trpím s tebou Jakube %-] . . . Jedna hvězdička jen za ty genrové obrázky z různých krajin, za tu >samohanu< pak tak leda leklou mřenku do gatí. Tak ještě že se Kubík má tak pěkně veřejnopráv(n)ě, že si to tak všechno navzdory všem těm protivenstvím vybojoval a že si to teda za prachy nucených poplatníků >šašské rybovize< tak užívá. Ale dvd s jeho filmiky si nekoupím, jeho buzní hekání mě fakt nerajcuje a honím si raději u jiné pisskultůry... °-/ - - - P.S. A minutu ticha za Klárčina hafánka. Že by pro dobro věci zabili pejska? Nebo že by si z nás tahle parta už dělala nepokrytě prdel? Tak pochcat rybu... - - - P.P.S. A blbouni, uvědomte si, že tohle nemá nic společného s dokumentární tvorbou, natož s nějakým reálným dobrodružstvím! Copak nechápete, že je to povětšinou jen trapně markýrovaná >multikultiso.nic< realityšou? Kla(u)n Vágner se nažral a ryba zůstala celá, jen tu zase chybí ta realita a zůstala jen pachuť po rybině zasmrádnuté šou... - - - - - (Občasně náhodně nahlédnuto na >leklém sprostoru< , hodnocení po sumčím dílu 447., komentář zde s úšklebkem jako padechcátý - 18.4.2013) ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Všem těm pochybovačům a rádoby odborníkům na rybaření a kritikům tady, bych tu rád vzkázal, že já ač nejsem rybář a nijak mě rybaření neoslovuje, tak dokážu ocenit kvalitní provedení dokumentu a také samotného člověka, který dokáže obětovat prakticky celý život svému snu. Proč řešit jaký má Jakub Vágner hlas, nebo jak moc se usmívá do kamery a další ptákoviny. Jeho cesty vyžadují značné finanční injekce, ale za tuto oběť se podívá na místa, kde my jen těžko někdy zavítáme. Mnohdy se dostane i tam, kde jakživ Čech nikdy nevstoupil a možná ani nevstoupí. Až tady někdo z Vás (spíš jen "vás") "odborníků" dosáhne toho co on, pak si můžete otevírat hubu. Do té doby prosím raději nic nepište, je to k smíchu. A že pouští ryby? To snad musí být člověk z Marsu, aby nepochopil proč ty ryby asi pouští. Necestuje po kontinentech, aby se najedl z ryb, které nachytá... bože. :-D Za Jakuba se rozhodně nemusím stydět, že jsem Čech, což o některých tady napsat nemohu. 80% ()

viktor.danek 

všechny recenze uživatele

Český Bear Grills. Taky sežere kde jakou potvoru v divočině, ale ještě u toho tahá z vody krásný obrovský ryby. Na poměry ČT mě navíc mile překvapuje úžasně dotažené profesionální zpracování. Smekám před Jakubovou odvahou a vytrvalostí a především před nasazením štábu, který je ochotný přespávat v pralese mezi anakondami a mravenci. Trochu mi vadí akorát Jakubovo sebezalíbení v kameře a vykradení hudby z Indiana Jonese ve znělce pořadu. Ale s tím se dá žít. Snad bude brzo další série. Dávám 90 %, a to ani nejsem rybář. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Kdyby se Kuba Vágnerů oprostil od patetických hereckých projevů pokaždý když dramaticky tahá z vody nějakou tu předem naháčkovanou rybí chudinku, přestal si vymejšlet všudypřítomný fantaskní rizika (lochnessky, šavlozubý kapry a lidožravý žáby...dobře,to tam není) a a vypustil svý suchý hlášky (nejlíp nemluvil vůbec a na pozadí běžela nějaká hudba nebo bylo ticho), nebyla by to nejhorší adventůra. Na český poměry je to technicky velice pěkně zpracovanej materjál a lokace jsou to taky zajímavý,to se tomu musí nechat. Samotný výpravy by bohatě stačily, vlastně by tam ty ryby ani nemusil lov-it. ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama