Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Dobrodružný cyklus, ve kterém se něžný dobrodruh snaží objevit a ulovit v různých koutech světa vzácné obří ryby. (Česká televize)

Videa (5)

TV spot 5

Recenze (94)

Ripley 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtyřhvězdičkové hodnocení je za první a druhou sérii.Ty jsem si užíval.Třetí série mě zklamala tím,jak je natočena a také tím,že jde vlastně o totéž co bylo v předchozích dílech,jen je to buď nově natočeno nebo zkrátka jen jinak pro DCH.Tuto sérii měl v rukou Discovery Channel a vše dobré z předchozích dílů je bohužel pryč.Třetí série je natočena typickým americkým komerčním způsobem jako jsou natočený podobné komerční dokumentární seriály.Vše je přehnaně dramatické.Hudba,výlevy Jakuba,nervní roztřepaná kamera a šílený střih.Navíc ČT vysílala anglickou verzi,kde Jakub mluví anglicky a čeština je zřejmě v postprocesu přidána a zní to hrozně.Zkrátka 3.série dělá ostudu předchozím dílům a Vágnerovi samotnému. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Pěkný dva bodíky za solidní technickou stránku pořadu. Záměrně ho nenazývám "Dokumentem", protože jde spíš o takovou prkeně inscenovanou rádobydobrodružnou hurá-akci, který vesměs ubližuje šílená strojenost a horší vyjadřovací schopnosti toho našeho milýho Kubíka. V momentě, kdy začne blekotavě pouštět svoje nebetyčný moudra a tváří se u toho jak potomek krále Šalamouna, jde bohužel veškerá atmosféra do loje. Nebaví mě poslouchat neškolenej hlas, nebaví mě poslouchat neprofesionální cancy bez přípravy a bohužel mě ani nebaví poslouchat vojsouvr Pavla Rímského, kterej se snaží být tak patetickej, až je k smíchu. Natočený je to ale na kvalitním matroši, kamera umí velmi dobře pracovat se světlem a celkově je dost vidět, že si Kubík na svý dobrodrůža umí sehnat dostatek šušní. Tipoval bych, že vod tatínka...ne? ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Všem těm pochybovačům a rádoby odborníkům na rybaření a kritikům tady, bych tu rád vzkázal, že já ač nejsem rybář a nijak mě rybaření neoslovuje, tak dokážu ocenit kvalitní provedení dokumentu a také samotného člověka, který dokáže obětovat prakticky celý život svému snu. Proč řešit jaký má Jakub Vágner hlas, nebo jak moc se usmívá do kamery a další ptákoviny. Jeho cesty vyžadují značné finanční injekce, ale za tuto oběť se podívá na místa, kde my jen těžko někdy zavítáme. Mnohdy se dostane i tam, kde jakživ Čech nikdy nevstoupil a možná ani nevstoupí. Až tady někdo z Vás (spíš jen "vás") "odborníků" dosáhne toho co on, pak si můžete otevírat hubu. Do té doby prosím raději nic nepište, je to k smíchu. A že pouští ryby? To snad musí být člověk z Marsu, aby nepochopil proč ty ryby asi pouští. Necestuje po kontinentech, aby se najedl z ryb, které nachytá... bože. :-D Za Jakuba se rozhodně nemusím stydět, že jsem Čech, což o některých tady napsat nemohu. 80% ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Sice mi trochu vadí ten senzační tón v hlasu Jakuba Wágnera. Např. "Tohle je největší ryba, tu je nejtěžší chytit, nej nej nej..." ale jinak jde o pěkný a kvalitní seriál. Nejsem rybář, ale Jakubovo rybářská dobrodružství mě baví. Navíc seriál není jen o rybách, ale i o těch místech, kde právě Jakub loví. Zkrátka jeden z nejlepších českých dokumentárních počinů za poslední roky, ve kterém si své najdou i nerybáři, jako já. ()

krabatt76 odpad!

všechny recenze uživatele

Jakub de Bill...aneb jestli jste si kdy mysleli,že nemůže být něco horšího než Banánové rybičky Haliny Pawlovské,tak tento TV seriál od známého protekčního exhibicionisty J.V.,překonává obecně akceptovanou míru stupidity hned několikrát.....Uděluji navíc kyselou pr.el za Vágnerovy slovní výlevy.....Bič a pryč !!! ()

Galerie (142)

Reklama

Reklama