Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Perfektní béčková řežba. Plno parádních hlášek a trio hlavních postav - bratří Ooodieů, kteří svoje role hrají naprosto přesvědčivě. Jako bonus banda zabijáckejch sexy děvek, černí kapotoví piráti, indiánští motorkáři, hell yeah to je jízda! Když k tomu přidám ještě kvalitní soundtrack, pod 4* se prostě nedostanu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jsem velkým příznivcem toho, aby se paraziti společnosti vraždili mezi sebou a netahali do toho slušné lidi. A když se tak děje pod dohledem šerifa, tak k tomu už nemám vůbec žádné výhrady. Za normálních okolností bych se samozřejmě bratrům Oodiovým vyhnul obloukem o několik států, ale na filmovém plátně se jejich společnosti rozhodně nebráním. Mé sympatie patří zejména neprůstřelnému a neprobodnutelnému Lincolnovi, ale komanda prostitutek, pirátů i indiánů měly rozhodně něco do sebe. Když už mám zkrátka dostat slušnou porci násilí, tak tímto způsobem se mi to jeví naprosto v pořádku. ()

Reklama

Frgy 

všechny recenze uživatele

Redneck brothers jsou sympaťáci.... Co se týče příběhu má to spád a taky dacana jménem Billy Bob Thornton, kterému hlavní „hrdinové“ odcizili dítě, za což dostali zaplaceno od Celeste (Eva Longoria). Samozřejmě jak už to tak bývá dacan Billy Bob by rád dostal dítě zpět .... značně nasrán a toužící po krvi vysílá za chlapci sexy zabijácky kočky ,pár indiánů se zálibou ve skalpování a bandu nasranejch negrů. Krasojízda může začít. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE ČAS VZÍT OPRATĚ DO SVÝCH RUKOU“...... /// Akční Béčková blbina vo tom, jak to dopadne, když se vidláčtí bratři Oodieovi rozhodnou udělat ve svým životě konečně rozumnou věc. JÁ CHCU JEŠTĚ! Zábavnej vizuál, fajnovej vidlákov, drsňáckej B.B. Thornton, drsnej gang štětek, kapotový piráti, indiáni…. málem bych zapomněl, jak může bejt béčko parádní! (Šak říkám - málem…) Stačí do něj narvat přesně ty lidi, co tam patřej, nechat je trousit správný hemzy a vynechat dementní věci. Tohle by mohl vocenit i Quentin zkurvenej Tarantino! (No jo, ale 4*? A proč né?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych umřít jako chudák Mac. 2.) Toužím po sexy krvavý lázni. 3.) Thx za titule ,,Elfkam111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Obrovské prekvapenie a jeden z najobľúbenejších snímkov. Už intro je úžasné a navodí neuveriteľnú atmosféru. Akčná jazda, ktorá zaujme aj hereckým obsadením a perfektným castingom sexi herečiek. Humorné prvky oživili tento akčný film. Vzhľadom k rozpočtu sa jedná o slušné dielko. Thriller slušnej úrovne, bratia Oodioví sú dobrá trojka. Ak sa film drží akcie má to grády a akonáhle sa pustia hlavní hrdinovia do nejakého filozofovania a komentovania situácie, trochu to zaváňa aj komédiou. Páčili sa mi niektoré dialógy, veľa scén bolo veľmi dobrých a nebyť zbytočného kecania, bolo by to majstrovské dielo. Rozhodne odporúčam, budete sa baviť. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno