foto

Travis Fimmel

  • nar. 15.7.1979 (38 let)
    nr. Echuca, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Travis Fimmel se narodil 15. července 1979. Vyrůstal na farmě ve Viktorii (Australie) jako nejmladší ze tří bratrů. Ve svých sedmnácti letech se Travis přestěhoval do Melbourne, kde studoval management na Univerzitě RMIT. Tam se také začala slibně rozvíjet jako fotbalová kariéra, nicméně byla ukončela komplikovanou zlomeninou nohy.

V roce 1998 si ho všimnul Matthew Anderson z modeligové agentury Chadwick modely. Travis se velmi rychle stal jedním z nejvyhledávanějších modelů a krátce nato tváří světoznámé značky Calvin Klein, se kterou spolupracoval dlouhých šest let. Mimojiné se také objevil ve dvou videoklipech "I'm Real" od Jennifer Lopez a "Someone to Call My Lover" od Janet Jackson.

Zanedlouho se začala rýsovat jeho herecká kariéra. Jeho prvním velkým hereckým počinem byl televizní seriál TARZAN (2003). V roce 2005 se objevil v dalším seriálu ROCKY POINT a následující rok v dramatu SOUTHERN COMFORT. Následovala role v komedii SURFER, DUDE (2008) a ústřední postava v dramatu RESTRAINT (2008).

V roce 2009 si Travis zahrál, po boku Patricka Swayzeho, roli tajného agenta FBI v seriálu THE BEST / ZVÍŘE.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lean on Pete
2016 Warcraft: První střet
2015 Maggie má plán
2013 Vikingové: Obětování (TV film)
Vikingové: Oloupený (TV film)
Vikingové: Zloba Seveřanů (TV film)
2012 Grázlové z vidlákova
Harodim
2010 Experiment
Ivory
Needle
Opravdové country 2: Talent
2008 Restraint
Surfařská svoboda
2006 Southern Comfort (TV film)

TV seriály

2017 Vikingové (TV seriál)
Crossings (S04E16)
2016 Vikingové (TV seriál)
All His Angels (S04E15)
In the Uncertain Hour Before the Morning (S04E14)
Two Journeys (S04E13)
další epizody (15)
2015 Vikingové (TV seriál)
The Dead (S03E10)
Breaking Point (S03E09)
To the Gates! (S03E08)
další epizody (10)
2014 Vikingové (TV seriál)
Modlitba Páně (S02E10)
Volba (S02E09)
Ivan Bezkostný (S02E08)
další epizody (10)
2013 Vikingové (TV seriál)
Čas změn (S01E09)
Oběť bohům (S01E08)
Královské výkupné (S01E07)
další epizody (9)
2010 Šerifové z Texasu (TV seriál)
2009 Zvíře (TV seriál)
2005 Rocky Point (TV seriál)
2003 Tarzan (TV seriál)

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
1999 Total Request Live (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace