Reklama

Reklama

Doba ledová: Mamutí Vánoce

  • Česko Mamutí Vánoce (více)
Ukázka z filmu 3

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jste to slyšeli? Vaši oblíbení prehistoričtí hrdinové se vrací ve zbrusu novém vánočním dobrodružství pro celou rodinu! Když Sid nechtěně zničí Mannyho památeční vánoční ozdobu a ocitá se na Santově „seznamu zlobilů”, vydává se na zábavné putování na severní pól, aby dal vše do pořádku. Místo toho ale způsobí ještě větší pohromu. Teď je na Mannym a jeho bandě přátel, aby zachránili Vánoce pro celý svět! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Ukázka z filmu 3

Recenze (141)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ak chcete zničiť sériu, dajte do nej Santa Klausa. S tým sa vysporiadal Clark Kent v Smallville, Harold a Kumar a aj hrdinovia Narnie. A teraz je rad na Ice Age. Jediné čo sa môžem pýtať je prečo? Načo dávať sériu, ktorej čaro je hlboko zakorenené v časoch dávno minulých a v parodovaní všetkých vedecky doložených faktov, do súčasnosti aby priblížila ducha Vianoc mladšej generácií? Nefunkčné a nezaujímavé. Zmes rodinných hodnôt, ktoré s dobrodružstvami Ice age nemajú nič spoločné. Strata času, určená len pre najmenších a ktorá patrí do krabice spolu so Shrekovými Vianocami. Po naplnení krabice, ju treba spáliť a na všetko toto hodnotové zlo zabudnúť. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Z celé vánoční Doby ledové úplně dýchala nutnost a křečovitost, se kterou ji tvůrci vyráběli. Nevím, jestli měli potřebu konkurovat Shrekovi s vánočním kraťákem a nenapadlo je nich originálnějšího než poslepovat největší světová klišé a patosy k sobě, převázat je stužkou a pocukrovat, a proto můj oblíbený animák takhle zazdili... Ale byla to prostě jedna velká NUDA! 30% ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ze všech vánočních speciálů mých oblíbených animaků, které jsem viděl, je tento nejslabší. Prvních deset minut docela v pohodě, ale pak šla kvalita dolů. Příběh je to jinak pěkný, a pokud nevíte, kde Santa sehnal všechny své soby, tak se na to určitě podívejte. Samozřejmě nesmí chybět Scrat, nejlepší postava série, která to tentokrát rozjela opravdu pěkně. A ten pavouk byl docela v pohodě, ne že ne... ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Trochu mi neseděl Santa Claus v pravěku, ale budiž, jak jinak udělat vánoční příběh v době ledové...(možná mohl mít i nějaký víc pravěký obleček O:-) ) ale jinak to bylo zábavné, veveřička nezklamala. Zjišťuju, že hodně animáků má nějakého takového roztomilého a vtipného tvorečka. Vysvětlení vzniku Vánoc (stromečky, Santovi pomocníci, létající sobi, atd.) bylo povedené. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Blíží se doba Vánočních svátků, a ani u Mannyho a Ellie tomu není jinak. Vánoční přípravy ale naruší (jak jinak?) Sidova bezprostřednost, kdy zničí Mannyho vánoční kouli, a tím se octne na Santově seznamu zlobivců. A tak se musí Sid (i s přáteli) vydat až na Severní pól, aby své skutky odčinil ... Po loňských Shrekových vánocích jsem něco podobného čekal i od tvůrců Doby ledové, a ani to netrvalo tak dlouho, a je to tu. I když tyto vánoční kraťáky dvakrát nevyhledávám, u Doby ledové jsem se docela dobře bavil - několik scén bylo neskutečně vtipných, veverka Scratt zase úřadovala, a tak mi až tolik nevadila ani infantilní příběhová linie se Santou a zničenými vánocemi. A konečně vím, jak vznikla tradice s vánočním stromečkem, a celé mi to připomnělo, že bych jej měl začít pomaličku také shánět... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama